- 13 Şubat 2025
- 129
- 62
- 13
- 27
Ben gecen sene baktirdim cikmadi subay ayinda baktirmisdim gecen sene sana martin sonuna kadar barisma var aricak ölüyo bitiyo dedi ama bir bucuk sene gecdiArkadaşlar selam, bugün fal sepetinde indirimde olan yorumculardan kimi önerirsiniz? Özellikle duygu auraya baktıran var mı?
Teşekkür ederim pembeci o zaman? İndirim var , bir de hep sıra olunca merak etmistimBen gecen sene baktirdim cikmadi subay ayinda baktirmisdim gecen sene sana martin sonuna kadar barisma var aricak ölüyo bitiyo dedi ama bir bucuk sene gecdi
Ben ona Ocak'ta indirimde baktirmistim ama verdiği vadeler hiç tutmadı ve dedigi gibi de olmadı hala beklemedeyimKizlar yurt disinda fulya nas 2700 tl kave fali baktirdim cikmasa artik yani lanet olsun
yani bende düşünüyordum Ayda Deniz yildizname yada Fulya Nas ...bilemedimKizlar yurt disinda fulya nas 2700 tl kave fali baktirdim cikmasa artik yani lanet olsun
Cengiz Göktürk ve Mars Ateş e baktırmadım. En önerebileceğim Gökben Işık olur heraldeArkadaşlar selam, bugün fal sepetinde indirimde olan yorumculardan kimi önerirsiniz? Özellikle duygu auraya baktıran var mı?
Mars ates ergen falcisi 23 yasindami ve dedi asla cikmadiCengiz Göktürk ve Mars Ateş e baktırmadım. En önerebileceğim Gökben Işık olur heralde
Duyguya baktirmis miydin daha önce?Cengiz Göktürk ve Mars Ateş e baktırmadım. En önerebileceğim Gökben Işık olur heralde
Bende kendisine baktirmadim ama hislerin yaşla olduğunu düşünmüyorum. 40 yıllık deneyimim var diyenler sanki başkasının falını atmış gibiydi bende.Mars ates ergen falcisi 23 yasindami ve dedi asla cikmadi
Baktırdım duygu aura çıkmamışDuyguya baktirmis miydin daha önce?
bilge abla vardı astroda oldukça yaşlıydı 40 yıllık tecrübeden bahsediyordu ama sadece hikaye anlatıyordu masal gibiBende kendisine baktirmadim ama hislerin yaşla olduğunu düşünmüyorum. 40 yıllık deneyimim var diyenler sanki başkasının falını atmış gibiydi bende.
Ben bugün baktirdim anda iyiydi uyumlandim ama inşallah çıkar gelecekBaktırdım duygu aura çıkmamış
Sende cikdimi dedikleri? Bana gecen sene mayisda bakdi iki kisiyle taniscami söyledi aralarinda secim yapicakmisim iki degil bir kisiyle bile tanismadimBende kendisine baktirmadim ama hislerin yaşla olduğunu düşünmüyorum. 40 yıllık deneyimim var diyenler sanki başkasının falını atmış gibiydi bende.
Tabiki yasla alakasi yok ama hic hic begenmedimBende kendisine baktirmadim ama hislerin yaşla olduğunu düşünmüyorum. 40 yıllık deneyimim var diyenler sanki başkasının falını atmış gibiydi bende.
Bendede anda gecmisde herseyi bilmisdi dedim bu kesin cikar ama malesefBen bugün baktirdim anda iyiydi uyumlandim ama inşallah çıkar gelecek
Yıllarca deneyimim var diyenin bırak çıkması karakter analizi bile 0dı bendeSende cikdimi dedikleri? Bana gecen sene mayisda bakdi iki kisiyle taniscami söyledi aralarinda secim yapicakmisim iki degil bir kisiyle bile tanismadimha birde ex de geri dönücekmis oda dönmedi
Bende baktırmadim zaten duyguya baktırdım eh diyelim ama yakın vade verdi bekliyorumTabiki yasla alakasi yok ama hic hic begenmedim
Tamam insallah cikar sana bizede söylersin yazarsin buraya cikdi diye ama mars atesi begenmedin öylemi?Bende baktırmadim zaten duyguya baktırdım eh diyelim ama yakın vade verdi bekliyorum
Ben hiç baktırmadim ona dünkü yorumculardan duyguya baktırdım o da eh diyebilirim, gök bende ne çıktı ne çıkmadı ortalamaydiTamam insallah cikar sana bizede söylersin yazarsin buraya cikdi diye ama mars atesi begenmedin öylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?