- 29 Nisan 2025
- 8
- 7
- 1
Asli Duru şiddetle öneririm . Dksiyonu görüsü yorumu vadeler v.s çok beğendiğim bir yorumcu. Asli candırFulya naz yada zelis can asli duru baktirdinmi?
Gökben Işık: Ben yorumunu beğenmemiştim.Enerjisi de ağır gelmişti bana. İade almıştım
Karma Tilki (Ocak) aslında gayet mantıklı bir yorum yapmış.Aklıma yatmıştı. Şubatın başıyla ve sonu arasında ilişkileri ciddiyete döktüğünü belirten adımlar gelir demiş.Gerçekleşmedi.
Berra Özdemir (Ocak) spesifik bir yorum yapmamış. Şubat ayında bir üst seviyeye çıkma demiş ancak gerçekleşmedi.
Zeliş Can (Mayıs) Bu yorumcuyu beğenen insanlar ama ben yorumunu beğenmedim. Gerçekten spesifik bir şey dememiş. Güzel şeyler olacak deyip durmuş. Bir daha baktırmam.
Emel Arslan: telefondan bakım yapıyor ama telefon falı bana göre değil.Çünkü verdiğimiz cevaplara göre falın şekillenme ihtimali çok yüksek. Mayıs ortalarında iletişime geçecek demiş mayıs sonunda bir iletişim oldu. Ben baktırmam bir daha
Daha devamı var, diğer sitelerden de var ancak yarın dinleyip sizinle paylaşırım.
Birde sonuc ne oldu mesela seninkiyle barisdinmi yoksa tamamen bittimi sonuc kesin birsey varmi?Fulya Nas'a baktırmadım yıllar önce baktırmıştım çıkmamıştı. Enerjimiz uymamış demekki. Zaten aşırı pahalı bir yorumcu.
Zeliş Can inanın bende spesifik bir şey dememiş.
Zülal Şen'i beğendim ancak vadesine var. Çıktı çıkmadı diyemiyorum.
Ay insallah bana cok güzel bakti insallah cikar banada sana cikti yani öylemi ?Asli Duru şiddetle öneririm . Dksiyonu görüsü yorumu vadeler v.s çok beğendiğim bir yorumcu. Asli candır
Asli Duru şiddetle öneririm . Dksiyonu görüsü yorumu vadeler v.s çok beğendiğim bir yorumcu. Asli candır
Evet vadeleri bana çıktı 2 tane vade verdi biri iş biri exin dönüşü. Şuan exi surundurme keyfi yaşıyorum :) Benim 2 yorumcum var . Biri Aslı biri İkab . Dün de Mihrinur'dan bakım aldım. Günceli fena değil. İleri vadeyi bekleyip gorucez. Çok fazla yorumcu denemeyi sevmiyorum sonuçta hepsi para. Biri ikisi ile enerji uyumu yakalayınca devam ediyorum.Ay insallah bana cok güzel bakti insallah cikar banada sana cikti yani öylemi ?
Selam çok emek vermişsiniz teşekkür ederim. begendiklerinizi yarın mı yazacaksınız? Bu arada Ayda Deniz ,Aslı Duru, Eda Aksu,Ahsen Nil, Didar Evren, Tuğçe Leo, Mayra Öz , Eda Denizer'e baktirdiniz mi?Fulya Nas'a baktırmadım yıllar önce baktırmıştım çıkmamıştı. Enerjimiz uymamış demekki. Zaten aşırı pahalı bir yorumcu.
Zeliş Can inanın bende spesifik bir şey dememiş.
Zülal Şen'i beğendim ancak vadesine var. Çıktı çıkmadı diyemiyorum.
Ay ne güzel darisi basima geri dönücek dedigi vadedemi döndü tamEvet vadeleri bana çıktı 2 tane vade verdi biri iş biri exin dönüşü. Şuan exi surundurme keyfi yaşıyorum :) Benim 2 yorumcum var . Biri Aslı biri İkab . Dün de Mihrinur'dan bakım aldım. Günceli fena değil. İleri vadeyi bekleyip gorucez. Çok fazla yorumcu denemeyi sevmiyorum sonuçta hepsi para. Biri ikisi ile enerji uyumu yakalayınca devam ediyorum.
Evet vadeleri bana çıktı 2 tane vade verdi biri iş biri exin dönüşü. Şuan exi surundurme keyfi yaşıyorum :) Benim 2 yorumcum var . Biri Aslı biri İkab . Dün de Mihrinur'dan bakım aldım. Günceli fena değil. İleri vadeyi bekleyip gorucez. Çok fazla yorumcu denemeyi sevmiyorum sonuçta hepsi para. Biri ikisi ile enerji uyumu yakalayınca devam ediyorum.
Sen barismayi istemiyormusun??Evet vadeleri bana çıktı 2 tane vade verdi biri iş biri exin dönüşü. Şuan exi surundurme keyfi yaşıyorum :) Benim 2 yorumcum var . Biri Aslı biri İkab . Dün de Mihrinur'dan bakım aldım. Günceli fena değil. İleri vadeyi bekleyip gorucez. Çok fazla yorumcu denemeyi sevmiyorum sonuçta hepsi para. Biri ikisi ile enerji uyumu yakalayınca devam ediyorum.
Evet yarın yazacağım.Didar evrene baktırmadım. Çünkü yıllar önce yorum almıştım dediği gibi ilerlemedi. Enerjimiz uymamış.Selam çok emek vermişsiniz teşekkür ederim. begendiklerinizi yarın mı yazacaksınız? Bu arada Ayda Deniz ,Aslı Duru, Eda Aksu,Ahsen Nil, Didar Evren, Tuğçe Leo, Mayra Öz , Eda Denizer'e baktirdiniz mi?
Canim sonuc ne oldu cok merak ettim onu söylede bare dizi gibiEvet yarın yazacağım.Didar evrene baktırmadım. Çünkü yıllar önce yorum almıştım dediği gibi ilerlemedi. Enerjimiz uymamış.
Geri kalanlara baktırdım.
İletişim var netleşme yok dahaCanim sonuc ne oldu cok merak ettim onu söylede bare dizi gibimerak ettim
Evet yarın yazacağım.Didar evrene baktırmadım. Çünkü yıllar önce yorum almıştım dediği gibi ilerlemedi. Enerjimiz uymamış.
Geri
Sabırsızlıkla bekliyorumEvet yarın yazacağım.Didar evrene baktırmadım. Çünkü yıllar önce yorum almıştım dediği gibi ilerlemedi. Enerjimiz uymamış.
Geri kalanlara baktırdım.
ayyy netlesmemek çok zorr ..hayırlısı kalbinizden geçeni gönlümüzdekini yaşayın.. Herkes mutlu olsun yaaaİletişim var netleşme yok dahabunlar nisan mayıs vadesi verenler. Daha haziran temmuz vadesi olanlar var haha
Zeliş can sadece iyi ol mutlu oldan öteye gidemiyor gibi geliyor bana diğer iki isim favorilerimden ama zelişle hiç uyuşamadımFulya naz yada zelis can asli duru baktirdinmi?
Ben birçok yorumcuya sitede yeniyken baktırdım. Sonrasında kredisi yükseliyor malum.İade aldığım çok yorumcu da oldu.ayyy netlesmemek çok zorr ..hayırlısı kalbinizden geçeni gönlümüzdekini yaşayın.. Herkes mutlu olsun yaaa
Mihrinura hiç baktırmadım bilmiyorum ama diğer iki isim benimde favorilerimden ikab başta sert geliyor ama dilini çözünce bağımlılık yapıyor aslıda tam tersi çok tatlı anlatıyor olumsuz dediğini kabullenesim gelmiyor ben ikisiyle dengeliyorumEvet vadeleri bana çıktı 2 tane vade verdi biri iş biri exin dönüşü. Şuan exi surundurme keyfi yaşıyorum :) Benim 2 yorumcum var . Biri Aslı biri İkab . Dün de Mihrinur'dan bakım aldım. Günceli fena değil. İleri vadeyi bekleyip gorucez. Çok fazla yorumcu denemeyi sevmiyorum sonuçta hepsi para. Biri ikisi ile enerji uyumu yakalayınca devam ediyorum.
İlk falın büyüsüne inananlardanım bende tam bağlanıyorum elimde patlıyor olan kredi kartı ekstreme oluyorBen birçok yorumcuya sitede yeniyken baktırdım. Sonrasında kredisi yükseliyor malum.İade aldığım çok yorumcu da oldu.
Beğendiğim yorumcular oluyor. Yorumcumu buldum diyorum 2. Falı atıyorum ya vade öteliyor ya da çelişkili yorum yapıyor. Yenisine yöneliyorum. Benim adam kötü biri değil yani aldatayım oyalayayım tarzında biri değil. Duygularını zor açan,ketum fazla analizci bir insan.
İlla bu kişi olsun da demiyorum. Hakkımda nasıl hayırlısı olacaksa nasıl mutlu olacaksam öyle olsun
Bende maaş adına bir şey kalmadı hahaİlk falın büyüsüne inananlardanım bende tam bağlanıyorum elimde patlıyor olan kredi kartı ekstreme oluyor
bende senin yaşadıklarını yaşadım aslında.. zor bi süreç fal konusunda diyorum. En azından sevdiğin adam düzgün biri ne güzel gerisi gelir herseyin hayırlısıBen birçok yorumcuya sitede yeniyken baktırdım. Sonrasında kredisi yükseliyor malum.İade aldığım çok yorumcu da oldu.
Beğendiğim yorumcular oluyor. Yorumcumu buldum diyorum 2. Falı atıyorum ya vade öteliyor ya da çelişkili yorum yapıyor. Yenisine yöneliyorum. Benim adam kötü biri değil yani aldatayım oyalayayım tarzında biri değil. Duygularını zor açan,ketum fazla analizci bir insan.
İlla bu kişi olsun da demiyorum. Hakkımda nasıl hayırlısı olacaksa nasıl mutlu olacaksam öyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?