Fal Sepeti Deneyimleri

Birde sonuc ne oldu mesela seninkiyle barisdinmi yoksa tamamen bittimi sonuc kesin birsey varmi?

Ay insallah bana cok güzel bakti insallah cikar banada sana cikti yani öylemi ?
Evet vadeleri bana çıktı 2 tane vade verdi biri iş biri exin dönüşü. Şuan exi surundurme keyfi yaşıyorum :) Benim 2 yorumcum var . Biri Aslı biri İkab . Dün de Mihrinur'dan bakım aldım. Günceli fena değil. İleri vadeyi bekleyip gorucez. Çok fazla yorumcu denemeyi sevmiyorum sonuçta hepsi para. Biri ikisi ile enerji uyumu yakalayınca devam ediyorum.

Selam çok emek vermişsiniz teşekkür ederim. begendiklerinizi yarın mı yazacaksınız? Bu arada Ayda Deniz ,Aslı Duru, Eda Aksu,Ahsen Nil, Didar Evren, Tuğçe Leo, Mayra Öz , Eda Denizer'e baktirdiniz mi?

Ay ne güzel darisi basima geri dönücek dedigi vadedemi döndü tam

Sen barismayi istemiyormusun??

Selam çok emek vermişsiniz teşekkür ederim. begendiklerinizi yarın mı yazacaksınız? Bu arada Ayda Deniz ,Aslı Duru, Eda Aksu,Ahsen Nil, Didar Evren, Tuğçe Leo, Mayra Öz , Eda Denizer'e baktirdiniz mi?
Evet yarın yazacağım.Didar evrene baktırmadım. Çünkü yıllar önce yorum almıştım dediği gibi ilerlemedi. Enerjimiz uymamış.
Geri kalanlara baktırdım.

Ama benim fallarımda kariyer için baktırdıklarımda var ayrıca fal süreci 2 yıl ve özellikle son 9 ayı kapsıyor.

ayyy netlesmemek çok zorr ..hayırlısı kalbinizden geçeni gönlümüzdekini yaşayın.. Herkes mutlu olsun yaaa
Ben birçok yorumcuya sitede yeniyken baktırdım. Sonrasında kredisi yükseliyor malum.İade aldığım çok yorumcu da oldu.
Beğendiğim yorumcular oluyor. Yorumcumu buldum diyorum 2. Falı atıyorum ya vade öteliyor ya da çelişkili yorum yapıyor. Yenisine yöneliyorum. Benim adam kötü biri değil yani aldatayım oyalayayım tarzında biri değil. Duygularını zor açan,ketum fazla analizci bir insan.
İlla bu kişi olsun da demiyorum. Hakkımda nasıl hayırlısı olacaksa nasıl mutlu olacaksam öyle olsun

Mihrinura hiç baktırmadım bilmiyorum ama diğer iki isim benimde favorilerimden ikab başta sert geliyor ama dilini çözünce bağımlılık yapıyor aslıda tam tersi çok tatlı anlatıyor olumsuz dediğini kabullenesim gelmiyor ben ikisiyle dengeliyorum

İlk falın büyüsüne inananlardanım bende tam bağlanıyorum elimde patlıyor olan kredi kartı ekstreme oluyor

bende senin yaşadıklarını yaşadım aslında.. zor bi süreç fal konusunda diyorum. En azından sevdiğin adam düzgün biri ne güzel gerisi gelir herseyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…