Ben sonuçlanana kadar süreçten konuşuyorum sonuçlandığı an oldu yada olmadı diyorum birde yahu ne bildi demişsiniz ya mesela her fal baktıran uzun vadeye baktırmıyorki benim bir gün sonrası için baktırdığım fallarım var bir gün önce baktırıp bir gün sonra çıktı yada çıkmadı diyebildiğim işte en başında dediğim gibi kimin ne aradığına göre değişiyor benceArkadaşlar tam olarak anlatmak istediğim şu; burada birkaç kişi özellikle gördüğüm kadarıyla anda beğendiği kişiyi bildi ya da iyi diye övüyor. Yıllardır bu işin içinde, farklı kişileri de sorup sonucunu görmüş birisi olarak şunu gördüm. Bazı falcılar bizim bilinçaltımız yansıyor özellikle kart fallarında. Ama gerçekler öyle değil asla. Siz de bildi, çıktı yazıyorsunuz daha gelişme olmadan. Yahu ne bildi?? Mesela bana hep A kişisi için çok güvenilir, B kişisi için güvenilmez diyorlardı çünkü ben de o dönem öyle sanıyor ve hissediyordum. Sonra tam tersi olduğunu gördüm kişi kendi ağzıyla itiraf etti eminim mesela. Faldaki amacımız “gerçekleri” görmek. Bilmediklerimizi, yanıldıklarımızı.
Üstüne basa basa anda beğendiğimizi söylüyoruz bildi olarak düşündüğüm şey gerçekleşmiş oluyor benim için bilmiş oluyor 1 sene sonrası için mi baktırmak gerekiyor uzun vade mi illa onu anlamadım bugün soruyorum verdiği vade de gerçekleşiyor ne sorduğumuzun ne beklediğimizin önemi varO yüzden anda uyumlanıp da beğenenler buraya biliyor çıkıyor diye yazarak yanlış yönlendiriyor bence.
evet ben de öyle düsünüyorum o yüzden ben mesela 5 yil önce yorum aldigim bir falciyi burada degerlendirebiliyorum cünkü artik konu bitmis ben bazi seyleri cok daha net görebiliyorum patladi diyorum cünkü bana hayal satmislar. Baska kimse kanmasin diye de buraya patladi diyorum ki paraniz cebinizde kalsinMesela size “bu adam ketum, duygusunu göstermiyor” diyorlar. Siz de bildi doğru diyorsunuz. Ama belki adam göstermiyor değil gerçekten sevmiyor?? Bunu fark ettiğinizde çok daha can acıtıcı oluyor maalesef.
Ya da tam tersi adam kötü davrandı vs. detay verince olumsuz da konuşabilirler ama çoğunlukla gördüğüm kimse olayın arka planını gerçek sebebini göremiyor. Çok nadir.
üzülme benide ilk buraya üye olduğumda falcı sananlar vardıAz önce paranoya demiştim ya gerçekten paranoyasın ben ve diğer hesaplarım
Yenilerin kaderi buüzülme benide ilk buraya üye olduğumda falcı sananlar vardı
Gerçekleştiyse söyleyebilirsin, ben çoğunlukla gördüğünü yazıyorum. Mesela adam ketum dediklerinde ya da sen bu işi istiyorsun dediklerinde bilmiş olmuyorlar bilinçaltımızı okuyorlarÜstüne basa basa anda beğendiğimizi söylüyoruz bildi olarak düşündüğüm şey gerçekleşmiş oluyor benim için bilmiş oluyor 1 sene sonrası için mi baktırmak gerekiyor uzun vade mi illa onu anlamadım bugün soruyorum verdiği vade de gerçekleşiyor ne sorduğumuzun ne beklediğimizin önemi var
Evet bunda haklısın doğru duygu üzerinden bakılan yoruma pek anlam yüklemem zaten ben genelde sonuç odaklı bakarım ve düşünürümGerçekleştiyse söyleyebilirsin, ben çoğunlukla gördüğünü yazıyorum. Mesela adam ketum dediklerinde ya da sen bu işi istiyorsun dediklerinde bilmiş olmuyorlar bilinçaltımızı okuyorlar
Aynen öyle olayın içindeyken göremiyoruz asla.evet ben de öyle düsünüyorum o yüzden ben mesela 5 yil önce yorum aldigim bir falciyi burada degerlendirebiliyorum cünkü artik konu bitmis ben bazi seyleri cok daha net görebiliyorum patladi diyorum cünkü bana hayal satmislar. Baska kimse kanmasin diye de buraya patladi diyorum ki paraniz cebinizde kalsin
ama her süreç o kadar uzun olmayabiliyor temmuz 10da bir gelişme var hayatımda ben bu hafta baktırdıklarımı temmuz 11de oldu yada olmadı diye burada yazabilirim yıllarca beklememe gerek yokki tamamen soruya göre değişiyorevet ben de öyle düsünüyorum o yüzden ben mesela 5 yil önce yorum aldigim bir falciyi burada degerlendirebiliyorum cünkü artik konu bitmis ben bazi seyleri cok daha net görebiliyorum patladi diyorum cünkü bana hayal satmislar. Baska kimse kanmasin diye de buraya patladi diyorum ki paraniz cebinizde kalsin
Olur mu sen ve benim gibiler hesabı yeni olanlar güvenilmez oluyorama her süreç o kadar uzun olmayabiliyor temmuz 10da bir gelişme var hayatımda ben bu hafta baktırdıklarımı temmuz 11de oldu yada olmadı diye burada yazabilirim yıllarca beklememe gerek yokki tamamen soruya göre değişiyor
Kesinlikle katılıyorum herkes birbirininin fikrini alıyor bende bu yüzden vade çıkmadıysa eğer anda iyiyidi ama verdiği vade gerçekleşmedi yada anı bilemedi ama verdiği vade gerçekleşti yorumlarında bulunuyorum süreç dediği gibi ilerlerse de evet gerçekleşti diyorumArkadaşlar bende yıllardır baktırıyorum. Dinlerken anda iyi dediğim yorumcular süreç dedikleri gibi ilerlemediği zaman patladı yorumunu yapıyorum. Yakın zamanda çıkmayan falları yazdım. Örneğin a yorumcusu anı gerçekten bilmiş ancak nisan ayında netleşme olur demiş öyle bir durum olmadığı için patladı diyebiliyorum.
Beğendiğim yorumcuları da yazdım süreç dediği gibi ilerlediği için beğendim demişimdir. Benim asıl konunun vadesi var. Ağustos eylül ayında kesin net bir yorum yapabilirim.
Demek istediğim fal enerji işidir biz de arkadaşlarımızın fikirlerini alıyoruz. O kişiye bakıp baktırmamak tercih meselesidir.
Zaten hepimiz zorlu süreçlerden geçiyoruz kalp kırmaya gerek yok.
Ama ben yanlış yönlendiriyor ve cebinde ki paranın çıkmasına sebeb olan kişi olmuyorum fikrini belirtiyorum baktırıp baktırmamak ona kalmış oluyor sorulan soruya cevap veriyorumKesinlikle katılıyorum herkes birbirininin fikrini alıyor bende bu yüzden vade çıkmadıysa eğer anda iyiyidi ama verdiği vade gerçekleşmedi yada anı bilemedi ama verdiği vade gerçekleşti yorumlarında bulunuyorum süreç dediği gibi ilerlerse de evet gerçekleşti diyorum
kariyer is vs gibi evet ama ask konusunda maalesef. Cikti diyorsun bakiyorsun her sey mahv oluyor burda kac kiside bunu gördüm. Ben gecen sene haziran ayinda bir konu icin fal baktirmaya basladim (daha önce de baktiriyordum ama bu konu yeni bir seydi) bu sene mayis ayinda size kücük listemi yazdim cikan falcilarla cünkü emin olmak lazim sonra yine bir sey olur falci yanilmis olur bunun sorumlulugunu ben almak istemiyorum. Falin bagimlilik potansiyeli var biz de yorumlarimizla buna bir seyler katiyoruz ve buna dikkat etmemis lazim diye düsünüyorumama her süreç o kadar uzun olmayabiliyor temmuz 10da bir gelişme var hayatımda ben bu hafta baktırdıklarımı temmuz 11de oldu yada olmadı diye burada yazabilirim yıllarca beklememe gerek yokki tamamen soruya göre değişiyor
Bunu anlatmıyorum aşk konusunda çok sonra fark edebiliyorsunuz ancak. Ben bu süreçlerden geçtiğim için herkes billinçli olsun diye söylüyorum çünkü sizi farklı bir dünyaya sokuyor fallar, ve iletişim vadeleri çıksa bile çoğu şeyi o an göremiyoruz. Sonra her şeyin farklı olduğunu görmek çok can acıtıcı oluyor kimseye düşmanlığım yok yanikariyer is vs gibi evet ama ask konusunda maalesef. Cikti diyorsun bakiyorsun her sey mahv oluyor burda kac kiside bunu gördüm. Ben gecen sene haziran ayinda bir konu icin fal baktirmaya basladim (daha önce de baktiriyordum ama bu konu yeni bir seydi) bu sene mayis ayinda size kücük listemi yazdim cikan falcilarla cünkü emin olmak lazim sonra yine bir sey olur falci yanilmis olur bunun sorumlulugunu ben almak istemiyorum. Falin bagimlilik potansiyeli var biz de yorumlarimizla buna bir seyler katiyoruz ve buna dikkat etmemis lazim diye düsünüyorum
ben sizin baktırdığınız kişileri yazma şeklinizi çok seviyorum bunda iyiydi ama bunda patladı olarak belirtiyorsunuz benim çok işime yaramıştıArkadaşlar bende yıllardır baktırıyorum. Dinlerken anda iyi dediğim yorumcular süreç dedikleri gibi ilerlemediği zaman patladı yorumunu yapıyorum. Yakın zamanda çıkmayan falları yazdım. Örneğin a yorumcusu anı gerçekten bilmiş ancak nisan ayında netleşme olur demiş öyle bir durum olmadığı için patladı diyebiliyorum.
Beğendiğim yorumcuları da yazdım süreç dediği gibi ilerlediği için beğendim demişimdir. Benim asıl konunun vadesi var. Ağustos eylül ayında kesin net bir yorum yapabilirim.
Demek istediğim fal enerji işidir biz de arkadaşlarımızın fikirlerini alıyoruz. O kişiye bakıp baktırmamak tercih meselesidir.
Zaten hepimiz zorlu süreçlerden geçiyoruz kalp kırmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?