Fal Sepeti Deneyimleri

Mesela size “bu adam ketum, duygusunu göstermiyor” diyorlar. Siz de bildi doğru diyorsunuz. Ama belki adam göstermiyor değil gerçekten sevmiyor?? Bunu fark ettiğinizde çok daha can acıtıcı oluyor maalesef.

Ya da tam tersi adam kötü davrandı vs. detay verince olumsuz da konuşabilirler ama çoğunlukla gördüğüm kimse olayın arka planını gerçek sebebini göremiyor. Çok nadir.

Ben sonuçlanana kadar süreçten konuşuyorum sonuçlandığı an oldu yada olmadı diyorum birde yahu ne bildi demişsiniz ya mesela her fal baktıran uzun vadeye baktırmıyorki benim bir gün sonrası için baktırdığım fallarım var bir gün önce baktırıp bir gün sonra çıktı yada çıkmadı diyebildiğim işte en başında dediğim gibi kimin ne aradığına göre değişiyor bence

O yüzden anda uyumlanıp da beğenenler buraya biliyor çıkıyor diye yazarak yanlış yönlendiriyor bence.
Üstüne basa basa anda beğendiğimizi söylüyoruz bildi olarak düşündüğüm şey gerçekleşmiş oluyor benim için bilmiş oluyor 1 sene sonrası için mi baktırmak gerekiyor uzun vade mi illa onu anlamadım bugün soruyorum verdiği vade de gerçekleşiyor ne sorduğumuzun ne beklediğimizin önemi var

Kendim ve çevremden gördüğüm, anda beğendiklerim değil de anda kafamı karıştırıp benş şaşırtan, beklediğim gibi olmayan falcılar çıktı hep sonradan. Genellikle iade alınanlar bile çıkıyor çoğu kişi yaşamıştır

evet ben de öyle düsünüyorum o yüzden ben mesela 5 yil önce yorum aldigim bir falciyi burada degerlendirebiliyorum cünkü artik konu bitmis ben bazi seyleri cok daha net görebiliyorum patladi diyorum cünkü bana hayal satmislar. Baska kimse kanmasin diye de buraya patladi diyorum ki paraniz cebinizde kalsin

Gerçekleştiyse söyleyebilirsin, ben çoğunlukla gördüğünü yazıyorum. Mesela adam ketum dediklerinde ya da sen bu işi istiyorsun dediklerinde bilmiş olmuyorlar bilinçaltımızı okuyorlar

Gerçekleştiyse söyleyebilirsin, ben çoğunlukla gördüğünü yazıyorum. Mesela adam ketum dediklerinde ya da sen bu işi istiyorsun dediklerinde bilmiş olmuyorlar bilinçaltımızı okuyorlar
Evet bunda haklısın doğru duygu üzerinden bakılan yoruma pek anlam yüklemem zaten ben genelde sonuç odaklı bakarım ve düşünürüm

Aynen öyle olayın içindeyken göremiyoruz asla.

ama her süreç o kadar uzun olmayabiliyor temmuz 10da bir gelişme var hayatımda ben bu hafta baktırdıklarımı temmuz 11de oldu yada olmadı diye burada yazabilirim yıllarca beklememe gerek yokki tamamen soruya göre değişiyor

Duygu anlamında söylenilen fallara anlam yüklemek saçma geliyor bana ben anlık enerjinin sürekli değiştiğini düşüncelerin değiştiğini savunan biriyim bugün iyi düşünenen yarın benim hakkımda farklı düşünebilir

Mesela bana birkaç falcı var söylüyorum bazen burada. Verdiği vade hep tam tutmuştur. 4 gün sonra yazacak dedi çıktı. Ayın 10 unda buluşma dedi çıktı mesela vadesi bile şaşmadan yaşanacakları bilen yorumcu. Buna çıktı derim. Ama aylardır gelişme olmayıp da çıktı çıkmadı demek yanlış. Özellikle olumsuz konuşan falcılara çıkmadı diyor çoğu kişi görüyorjm, sırf iletişim oldu diye. Daha sonuç belli değil mesela çok zaman sonra fark ediliyor haaa böyleymiş ben görememişim diye.

Arkadaşlar bende yıllardır baktırıyorum. Dinlerken anda iyi dediğim yorumcular süreç dedikleri gibi ilerlemediği zaman patladı yorumunu yapıyorum. Yakın zamanda çıkmayan falları yazdım. Örneğin a yorumcusu anı gerçekten bilmiş ancak nisan ayında netleşme olur demiş öyle bir durum olmadığı için patladı diyebiliyorum.

Beğendiğim yorumcuları da yazdım süreç dediği gibi ilerlediği için beğendim demişimdir. Benim asıl konunun vadesi var. Ağustos eylül ayında kesin net bir yorum yapabilirim.

Demek istediğim fal enerji işidir biz de arkadaşlarımızın fikirlerini alıyoruz. O kişiye bakıp baktırmamak tercih meselesidir.
Zaten hepimiz zorlu süreçlerden geçiyoruz kalp kırmaya gerek yok.

Olur mu sen ve benim gibiler hesabı yeni olanlar güvenilmez oluyor

Kesinlikle katılıyorum herkes birbirininin fikrini alıyor bende bu yüzden vade çıkmadıysa eğer anda iyiyidi ama verdiği vade gerçekleşmedi yada anı bilemedi ama verdiği vade gerçekleşti yorumlarında bulunuyorum süreç dediği gibi ilerlerse de evet gerçekleşti diyorum

Ama ben yanlış yönlendiriyor ve cebinde ki paranın çıkmasına sebeb olan kişi olmuyorum fikrini belirtiyorum baktırıp baktırmamak ona kalmış oluyor sorulan soruya cevap veriyorum

kariyer is vs gibi evet ama ask konusunda maalesef. Cikti diyorsun bakiyorsun her sey mahv oluyor burda kac kiside bunu gördüm. Ben gecen sene haziran ayinda bir konu icin fal baktirmaya basladim (daha önce de baktiriyordum ama bu konu yeni bir seydi) bu sene mayis ayinda size kücük listemi yazdim cikan falcilarla cünkü emin olmak lazim sonra yine bir sey olur falci yanilmis olur bunun sorumlulugunu ben almak istemiyorum. Falin bagimlilik potansiyeli var biz de yorumlarimizla buna bir seyler katiyoruz ve buna dikkat etmemis lazim diye düsünüyorum

Bunu anlatmıyorum aşk konusunda çok sonra fark edebiliyorsunuz ancak. Ben bu süreçlerden geçtiğim için herkes billinçli olsun diye söylüyorum çünkü sizi farklı bir dünyaya sokuyor fallar, ve iletişim vadeleri çıksa bile çoğu şeyi o an göremiyoruz. Sonra her şeyin farklı olduğunu görmek çok can acıtıcı oluyor kimseye düşmanlığım yok yani

ben sizin baktırdığınız kişileri yazma şeklinizi çok seviyorum bunda iyiydi ama bunda patladı olarak belirtiyorsunuz benim çok işime yaramıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…