Fal Sepeti Deneyimleri

ben sizin baktırdığınız kişileri yazma şeklinizi çok seviyorum bunda iyiydi ama bunda patladı olarak belirtiyorsunuz benim çok işime yaramıştı
Öncelikle teşekkür ederim. Benim vaktim vardı elimden geldikçe ayrıntı vermeye çalıştım neden beğendiğim ya da beğenmediğim hakkında. Yıllar sonra dönüp baktığımda kısaca bende patladı yazabilirim.Ya da ayrıntılı yazacak vaktim olmadığında. Örneğin fulya nasın yorumunu yıllar önce almıştım.Yorumda ne dediğini hatırlamıyorum ama çıkmadığını net hatırlıyorum. Burada amaç fikirlerimizi almak. bende şahsen şuna baktırın diyemem fal baktırmak enerji ve tercih meselesidir.

Olur mu sen ve benim gibiler hesabı yeni olanlar güvenilmez oluyor
ben tecrübelerimi yazarım güvenmekte güvenmemekte okuyanlara kalmış benim burdan çok faydalandığım oldu başkalarıda faydalansın isterim hamilelik dönemimdede kadınlar kulübünden çok faydalandım ben hastane çantamı bile bu siteye bakarak yapmıştım ama üye değildim mesela

barışcaksınız dediyse ve barıştıysa çıktı denilebilir ama barışcaksınız ve evleniceksiniz dediyse nikah gününe kadar çıktı sayılmaz süreci bildi sayılır benim gözümde

Selamlar nerdeyse bir senedir bu topiğe yazmamışım ama iki üç ay öncesine kadar fal sepetine bağımlı, oradaki istisnasız herkese defalarca fal gönderen, inanılmaz paralar ödemiş biri olarak (maalesef) ben de bir yorum yazayım uzun zaman sonra dedim. Kızlar fal baktırdığım durum benim adıma netleşti ve hayatımda çok daha başka gelişmeler oldu. Bunu bilen ne yazık ki tek bir kişi bile hatırlamıyorum. Ben Ramazan ayının başlaması ile uygulamayı silmiştim bir daha da girmedim. İyi ki de öyle yapmışım. İyi ki de uğruna yüzlerce fal baktırdığım kişi, istisnasız herkesin dönecek dediği, tarihler verdiği kişi bir senedir dönmedi artık dönse de umrumda değil. Çok daha güzel bir durumun içindeyim.

barışcaksınız dediyse ve barıştıysa çıktı denilebilir ama barışcaksınız ve evleniceksiniz dediyse nikah gününe kadar çıktı sayılmaz süreci bildi sayılır benim gözümde
Ben barisma veya iletisim icin baktirmiyorum bambaska bir konu o yüzden daha net konsuyorum cikti cikmadi gibi :)

Senin adına çok sevindim umarım bizlerinde fala ihtiyaç duymadığımız bir hayatımız olur

Evet ben de seneler önce ilk baktirdigim konu icin ayni seyi diyebilirim maalesef cikmiyor her fal mutlaka bi yerde patliyor ben de yillar sonra anladim binkac haftadir hic baktirmiyorum ve cok daha mutluyum

Ne oldu peki adam baskasinami gitti ? Baktirdigin kisiler kim mesela

Ben barisma veya iletisim icin baktirmiyorum bambaska bir konu o yüzden daha net konsuyorum cikti cikmadi gibi :)
bende konu çok , barışma yada ayrılma gibi sorularım benimde yok sadece kolay örnek diye öyle söyledim. ben zaten sabırsızım bir sene sonrasını bekleyememde soramamda ben evli olduğum halde sırf falda evliyi işaretlemeyi unuttuğum için beni iki yıl içerisinde uzun boylu esmer zengin bir yakışıklıyla evlendiren falcılar oldu bende mesela bu falcılar daha kayda başlarken patladı oluyor

çok sevindim adınıza

Kızlar fal sepetine ilk falimi 2024 ocak sonu subat basi gibi gondermisim ondan sonra aylarca hep gonderdim deli gibi bosu bosuna paralar harcadim hepsi de adam dönecek seviyor bilmem ne dedi adam benden sonra eski sevgilisi dahil 4 kisi ile sevgili oldu yani siz düşünün kac aydirda baktirmiyorum işle ilgili baktiriyorum daha onuda bilen cikmadi en son asli gül ve tugce leo ya baktirmisim vadeler verdiler bakalim eger cikarsa belirtirim ama Tuğçe Eylül gibi dedi daha cok var ona da

Ne oldu peki adam baskasinami gitti ? Baktirdigin kisiler kim mesela

Adamdan bir sene tam bir senedir hiç haber almıyorum artık hayatım düzene girdi bir başkası var bunu da gören bilen kimse olmamıştı adam şu andan sonra gelse de umrumda değil ki bence o da başkasını hayatına çoktan almıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…