- 11 Ağustos 2016
- 73
- 158
- 93
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #19.141
Öncelikle teşekkür ederim. Benim vaktim vardı elimden geldikçe ayrıntı vermeye çalıştım neden beğendiğim ya da beğenmediğim hakkında. Yıllar sonra dönüp baktığımda kısaca bende patladı yazabilirim.Ya da ayrıntılı yazacak vaktim olmadığında. Örneğin fulya nasın yorumunu yıllar önce almıştım.Yorumda ne dediğini hatırlamıyorum ama çıkmadığını net hatırlıyorum. Burada amaç fikirlerimizi almak. bende şahsen şuna baktırın diyemem fal baktırmak enerji ve tercih meselesidir.ben sizin baktırdığınız kişileri yazma şeklinizi çok seviyorum bunda iyiydi ama bunda patladı olarak belirtiyorsunuz benim çok işime yaramıştı
ben tecrübelerimi yazarım güvenmekte güvenmemekte okuyanlara kalmış benim burdan çok faydalandığım oldu başkalarıda faydalansın isterim hamilelik dönemimdede kadınlar kulübünden çok faydalandım ben hastane çantamı bile bu siteye bakarak yapmıştım ama üye değildim meselaOlur mu sen ve benim gibiler hesabı yeni olanlar güvenilmez oluyor
barışcaksınız dediyse ve barıştıysa çıktı denilebilir ama barışcaksınız ve evleniceksiniz dediyse nikah gününe kadar çıktı sayılmaz süreci bildi sayılır benim gözümdekariyer is vs gibi evet ama ask konusunda maalesef. Cikti diyorsun bakiyorsun her sey mahv oluyor burda kac kiside bunu gördüm. Ben gecen sene haziran ayinda bir konu icin fal baktirmaya basladim (daha önce de baktiriyordum ama bu konu yeni bir seydi) bu sene mayis ayinda size kücük listemi yazdim cikan falcilarla cünkü emin olmak lazim sonra yine bir sey olur falci yanilmis olur bunun sorumlulugunu ben almak istemiyorum. Falin bagimlilik potansiyeli var biz de yorumlarimizla buna bir seyler katiyoruz ve buna dikkat etmemis lazim diye düsünüyorum
Konuş be bacım ben yoruldum anlatırkenbarışcaksınız dediyse ve barıştıysa çıktı denilebilir ama barışcaksınız ve evleniceksiniz dediyse nikah gününe kadar çıktı sayılmaz süreci bildi sayılır benim gözümde
Ben barisma veya iletisim icin baktirmiyorum bambaska bir konu o yüzden daha net konsuyorum cikti cikmadi gibi :)barışcaksınız dediyse ve barıştıysa çıktı denilebilir ama barışcaksınız ve evleniceksiniz dediyse nikah gününe kadar çıktı sayılmaz süreci bildi sayılır benim gözümde
Senin adına çok sevindim umarım bizlerinde fala ihtiyaç duymadığımız bir hayatımız olurSelamlar nerdeyse bir senedir bu topiğe yazmamışım ama iki üç ay öncesine kadar fal sepetine bağımlı, oradaki istisnasız herkese defalarca fal gönderen, inanılmaz paralar ödemiş biri olarak (maalesef) ben de bir yorum yazayım uzun zaman sonra dedim. Kızlar fal baktırdığım durum benim adıma netleşti ve hayatımda çok daha başka gelişmeler oldu. Bunu bilen ne yazık ki tek bir kişi bile hatırlamıyorum. Ben Ramazan ayının başlaması ile uygulamayı silmiştim bir daha da girmedim. İyi ki de öyle yapmışım. İyi ki de uğruna yüzlerce fal baktırdığım kişi, istisnasız herkesin dönecek dediği, tarihler verdiği kişi bir senedir dönmedi artık dönse de umrumda değil. Çok daha güzel bir durumun içindeyim.
Evet ben de seneler önce ilk baktirdigim konu icin ayni seyi diyebilirim maalesef cikmiyor her fal mutlaka bi yerde patliyor ben de yillar sonra anladim binkac haftadir hic baktirmiyorum ve cok daha mutluyumSelamlar nerdeyse bir senedir bu topiğe yazmamışım ama iki üç ay öncesine kadar fal sepetine bağımlı, oradaki istisnasız herkese defalarca fal gönderen, inanılmaz paralar ödemiş biri olarak (maalesef) ben de bir yorum yazayım uzun zaman sonra dedim. Kızlar fal baktırdığım durum benim adıma netleşti ve hayatımda çok daha başka gelişmeler oldu. Bunu bilen ne yazık ki tek bir kişi bile hatırlamıyorum. Ben Ramazan ayının başlaması ile uygulamayı silmiştim bir daha da girmedim. İyi ki de öyle yapmışım. İyi ki de uğruna yüzlerce fal baktırdığım kişi, istisnasız herkesin dönecek dediği, tarihler verdiği kişi bir senedir dönmedi artık dönse de umrumda değil. Çok daha güzel bir durumun içindeyim.
Ne oldu peki adam baskasinami gitti ? Baktirdigin kisiler kim meselaSelamlar nerdeyse bir senedir bu topiğe yazmamışım ama iki üç ay öncesine kadar fal sepetine bağımlı, oradaki istisnasız herkese defalarca fal gönderen, inanılmaz paralar ödemiş biri olarak (maalesef) ben de bir yorum yazayım uzun zaman sonra dedim. Kızlar fal baktırdığım durum benim adıma netleşti ve hayatımda çok daha başka gelişmeler oldu. Bunu bilen ne yazık ki tek bir kişi bile hatırlamıyorum. Ben Ramazan ayının başlaması ile uygulamayı silmiştim bir daha da girmedim. İyi ki de öyle yapmışım. İyi ki de uğruna yüzlerce fal baktırdığım kişi, istisnasız herkesin dönecek dediği, tarihler verdiği kişi bir senedir dönmedi artık dönse de umrumda değil. Çok daha güzel bir durumun içindeyim.
bende konu çok , barışma yada ayrılma gibi sorularım benimde yok sadece kolay örnek diye öyle söyledim. ben zaten sabırsızım bir sene sonrasını bekleyememde soramamda ben evli olduğum halde sırf falda evliyi işaretlemeyi unuttuğum için beni iki yıl içerisinde uzun boylu esmer zengin bir yakışıklıyla evlendiren falcılar oldu bende mesela bu falcılar daha kayda başlarken patladı oluyorBen barisma veya iletisim icin baktirmiyorum bambaska bir konu o yüzden daha net konsuyorum cikti cikmadi gibi :)
çok sevindim adınızaSelamlar nerdeyse bir senedir bu topiğe yazmamışım ama iki üç ay öncesine kadar fal sepetine bağımlı, oradaki istisnasız herkese defalarca fal gönderen, inanılmaz paralar ödemiş biri olarak (maalesef) ben de bir yorum yazayım uzun zaman sonra dedim. Kızlar fal baktırdığım durum benim adıma netleşti ve hayatımda çok daha başka gelişmeler oldu. Bunu bilen ne yazık ki tek bir kişi bile hatırlamıyorum. Ben Ramazan ayının başlaması ile uygulamayı silmiştim bir daha da girmedim. İyi ki de öyle yapmışım. İyi ki de uğruna yüzlerce fal baktırdığım kişi, istisnasız herkesin dönecek dediği, tarihler verdiği kişi bir senedir dönmedi artık dönse de umrumda değil. Çok daha güzel bir durumun içindeyim.
Ne oldu peki adam baskasinami gitti ? Baktirdigin kisiler kim mesela
Kimlere baktirmisdin peki hatirliyormusunAdamdan bir sene tam bir senedir hiç haber almıyorum artık hayatım düzene girdi bir başkası var bunu da gören bilen kimse olmamıştı adam şu andan sonra gelse de umrumda değil ki bence o da başkasını hayatına çoktan almıştır
Kiz evet bende begenmemisdimzelis demssiniz ama bu kadar motivasyon konusmasi yapan birini gormedim
ikab cok konusuldu diye 2 kisi ikabi denedik kisa vadeler var cikarsa yazicam
Kiz evet bende begenmemisdim
O an salliyor demisdim ama sorna gercekden ertesi gün adam yazdi sok oldum hayata yazicani tahmin etmemisdim
ay evettt herşey çok güzel olcak sen iyi düşün mutlu ol huzurlu olvadeleri cikmadi. cikmadi diyince sen olumsuz dusunup otelemissin dedi alakasi yoktusurekli cok guzel olucak harika olucak dedi durdu.
Kimlere baktirmisdin peki hatirliyormusun
Yorumları iyiydiPeri melek çok mu iyiymiş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?