Fal Sepeti Deneyimleri

Fulya naza 2700 tl verdim yurt disindan daha pahali malesef 60€ ödedim iki cünmle icin ama neyseki cikdi ama
Bakalim devami gelecekmi gelsinde yeterki helal ederim

Ben sizin iyiliginiz icin diyorum ben binlerce euro harcadim siz harcamayin diye. Falcilar sandiginiz kadar degiller bilen sonucu biliyor gidisati bilmiyor, veya sonucu biliyor detaylar yanlis veya sonucu bilmiyor gidisati biliyor. Benim olumlu yorumlarim da var cikan falcilar da var onlari zaten yazmistim buraya ama siz cok yeni oldugunuz icin belki görmemissinizdir

sen de bence insanlari yanlis yönlendiriyorsun. Sadece birini anda begendigin icin buraya gelip övüyorsun. Bi bekle bi bak cikiyor mu aylar sonra yani bu büyük bir sorumluluk bence insanlar kolayca para kazanmiyorlar

Üstüne basa basa söyledim bende zaten 2 aydır burdayım bende ama olumlu bir yorumunu görmedim o yüzden senin için olumsuz tek şey yeterli direkt patladı demen için genelde hep patladı dediğine denk geldim sende patlayan bende patlamadı başkasında da patlamadı gibi gibi tam anlamıyla hiç bir net ve doğru çıkmıyor malesef zaten

benim burada cok arkadasim var onlara da önerdigim falcilar var onlar da bana öneriyor biz hic sorun yasamadik hatta bosuna para harcamadik diye sevindik bi tek sen ve diger hesaplarin sikayetci oluyor

sen de bence insanlari yanlis yönlendiriyorsun. Sadece birini anda begendigin icin buraya gelip övüyorsun. Bi bekle bi bak cikiyor mu aylar sonra yani bu büyük bir sorumluluk bence insanlar kolayca para kazanmiyorlar
şimdi burda yeni olduğumuz için orda da yeni olduğumuz anlamına gelmiyor değil mi 1 buçuk senedir bakım yaptırıyorum sadece buraya sonradan üye oldum kimseyi yönlendirmiyorum sorana evet çıktı yada hayır çıkmadı anda iyiydi ama vadesi tutmadı ona göre baktır diyorum yoksa aynı parayı bende kazanıyorum kucağıma yukardan düşmüyor o para anlatabilmişimdir bekliyoruz çıkanı çıkmayanı söylüyoruz zaten

benim burada cok arkadasim var onlara da önerdigim falcilar var onlar da bana öneriyor biz hic sorun yasamadik hatta bosuna para harcamadik diye sevindik bi tek sen ve diger hesaplarin sikayetci oluyor
Bende burda çok kişiye önerdim özelden konuştuğumuz hatta iyiki gittiğini söyleyen çok memnun kalan arkadaşlarımız bizimde var tamam aşkım sen en doğrusunu yapıyorsun biz dolandırıcıyız haklısın onun cebinden çıkan para benim cebime giriyor ya

Sözlerimi agzimda evirip ceviriyorsun, seninle konusmanin bir anlami yok iyi niyetinden de süpheliyim

Sözlerimi agzimda evirip ceviriyorsun, seninle konusmanin bir anlami yok iyi niyetinden de süpheliyim
Sen hep bişeylerden şüphelisin bu şüpheyi de bu kadar büyüten tek sensin senin dışında herkes burda benimle konuşabiliyor bende senin iyi niyetinden şüpheliyim herkesi kötüleme ve nefret potansiyeli burda bir tek sende var

Arkadaşlar tam olarak anlatmak istediğim şu; burada birkaç kişi özellikle gördüğüm kadarıyla anda beğendiği kişiyi bildi ya da iyi diye övüyor. Yıllardır bu işin içinde, farklı kişileri de sorup sonucunu görmüş birisi olarak şunu gördüm. Bazı falcılar bizim bilinçaltımız yansıyor özellikle kart fallarında. Ama gerçekler öyle değil asla. Siz de bildi, çıktı yazıyorsunuz daha gelişme olmadan. Yahu ne bildi?? Mesela bana hep A kişisi için çok güvenilir, B kişisi için güvenilmez diyorlardı çünkü ben de o dönem öyle sanıyor ve hissediyordum. Sonra tam tersi olduğunu gördüm kişi kendi ağzıyla itiraf etti eminim mesela. Faldaki amacımız “gerçekleri” görmek. Bilmediklerimizi, yanıldıklarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…