- 6 Şubat 2024
- 618
- 283
- 23
- 40
Zelis candan bende hic umudum yokdu makinali tüfek gibi konusuyor ama icinden iki cümle söyledi ve oldu yani bende sasirdim beklemiyordum 3-4 gün icinde yazar ve seni kizdirmak icin öyle söyledini diycek dedi inanmadim salliyor dedim ama oldu bende sok gecirdimfulyayla bende çok uyumlandım çok uzun zamandır danışıyorum ama zeliş ve yasemin için aynı şeyi söyleyemem özellikle zeliş
Ayyy mesela bende Fulya’nın şişirildiğini düşünüyorum öyle abes ve saçma bir yorum yapmıştı ki anlatamam tamamen asla ne bendim anlattığı kişi ne de partnerim di gereksiz fooosss bir balon zooorttt bir kişilik hatta hayır bide mükemmelmiş gibi sürekli övülüyor herkes tarafından gördüğüm yerde atma be namık Kemal derim suratına o derece gereksiz pahalı ayrıca oh nefret kustum bugünde ona çok gücüme girmişti o para o kadar para verdim
Evet ya zeliş canın bakımından bir iki cümleyi sende
sense cikdimi?Evet ya zeliş canın bakımından bir iki cümleyi alcaksın gerisi çöp ama o bir iki cümle kesin çıkıyor
alcaksın gerisi çöp ama o bir iki cümle kesin çıkıyor
sen de bence insanlari yanlis yönlendiriyorsun. Sadece birini anda begendigin icin buraya gelip övüyorsun. Bi bekle bi bak cikiyor mu aylar sonra yani bu büyük bir sorumluluk bence insanlar kolayca para kazanmiyorlarYani ben kendi adıma şahsen iyi olumlu bir tane yorumunu görmedim varsa da ben görmedim olumlu olanın bile kötüsünü söylüyor şuda olabilir ya dediğini görmedim yani varsa da görmedim genelde hep kötüleme
Üstüne basa basa söyledim bende zaten 2 aydır burdayım bende ama olumlu bir yorumunu görmedim o yüzden senin için olumsuz tek şey yeterli direkt patladı demen için genelde hep patladı dediğine denk geldim sende patlayan bende patlamadı başkasında da patlamadı gibi gibi tam anlamıyla hiç bir net ve doğru çıkmıyor malesef zatenBen sizin iyiliginiz icin diyorum ben binlerce euro harcadim siz harcamayin diye. Falcilar sandiginiz kadar degiller bilen sonucu biliyor gidisati bilmiyor, veya sonucu biliyor detaylar yanlis veya sonucu bilmiyor gidisati biliyor. Benim olumlu yorumlarim da var cikan falcilar da var onlari zaten yazmistim buraya ama siz cok yeni oldugunuz icin belki görmemissinizdir
benim burada cok arkadasim var onlara da önerdigim falcilar var onlar da bana öneriyor biz hic sorun yasamadik hatta bosuna para harcamadik diye sevindik bi tek sen ve diger hesaplarin sikayetci oluyorÜstüne basa basa söyledim bende zaten 2 aydır burdayım bende ama olumlu bir yorumunu görmedim o yüzden senin için olumsuz tek şey yeterli direkt patladı demen için genelde hep patladı dediğine denk geldim sende patlayan bende patlamadı başkasında da patlamadı gibi gibi tam anlamıyla hiç bir net ve doğru çıkmıyor malesef zaten
şimdi burda yeni olduğumuz için orda da yeni olduğumuz anlamına gelmiyor değil mi 1 buçuk senedir bakım yaptırıyorum sadece buraya sonradan üye oldum kimseyi yönlendirmiyorum sorana evet çıktı yada hayır çıkmadı anda iyiydi ama vadesi tutmadı ona göre baktır diyorum yoksa aynı parayı bende kazanıyorum kucağıma yukardan düşmüyor o para anlatabilmişimdir bekliyoruz çıkanı çıkmayanı söylüyoruz zatensen de bence insanlari yanlis yönlendiriyorsun. Sadece birini anda begendigin icin buraya gelip övüyorsun. Bi bekle bi bak cikiyor mu aylar sonra yani bu büyük bir sorumluluk bence insanlar kolayca para kazanmiyorlar
Az önce paranoya demiştim ya gerçekten paranoyasın ben ve diğer hesaplarımbenim burada cok arkadasim var onlara da önerdigim falcilar var onlar da bana öneriyor biz hic sorun yasamadik hatta bosuna para harcamadik diye sevindik bi tek sen ve diger hesaplarin sikayetci oluyor
Bende burda çok kişiye önerdim özelden konuştuğumuz hatta iyiki gittiğini söyleyen çok memnun kalan arkadaşlarımız bizimde var tamam aşkım sen en doğrusunu yapıyorsun biz dolandırıcıyız haklısın onun cebinden çıkan para benim cebime giriyor yabenim burada cok arkadasim var onlara da önerdigim falcilar var onlar da bana öneriyor biz hic sorun yasamadik hatta bosuna para harcamadik diye sevindik bi tek sen ve diger hesaplarin sikayetci oluyor
Sözlerimi agzimda evirip ceviriyorsun, seninle konusmanin bir anlami yok iyi niyetinden de süpheliyimBende burda çok kişiye önerdim özelden konuştuğumuz hatta iyiki gittiğini söyleyen çok memnun kalan arkadaşlarımız bizimde var tamam aşkım sen en doğrusunu yapıyorsun biz dolandırıcıyız haklısın onun cebinden çıkan para benim cebime giriyor ya
Sen hep bişeylerden şüphelisin bu şüpheyi de bu kadar büyüten tek sensin senin dışında herkes burda benimle konuşabiliyor bende senin iyi niyetinden şüpheliyim herkesi kötüleme ve nefret potansiyeli burda bir tek sende varSözlerimi agzimda evirip ceviriyorsun, seninle konusmanin bir anlami yok iyi niyetinden de süpheliyim
aynen su an en cok ben nefret kusuyorumSen hep bişeylerden şüphelisin bu şüpheyi de bu kadar büyüten tek sensin senin dışında herkes burda benimle konuşabiliyor bende senin iyi niyetinden şüpheliyim herkesi kötüleme ve nefret potansiyeli burda bir tek sende var
Ben nefret kustuğumu açık yüreklilikle söylüyorum sende o yok hakimiyet sende üzülme tamam en doğrusunu sen biliyorsun sen yönlendiriyorsunaynen su an en cok ben nefret kusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?