Fal Sepeti Deneyimleri

Fal sitelerindeki kullanıcı sözleşmelerini okuyor musunuz ben okumuyorum mesela ama o sözleşmelerde "yorumcu gerek gördüğü yorumu silme hakkına sahiptir" gibi şartlar varsa kötü yorumları silerler.

Derya Nural ne dedi tam olarak, vadesi mi geçti, tersi mi oldu? Bende geçmişi ve anı inanılmaz ayrıntılarıyla bildi. Geleceği de sahne sahne söyledi ama daha çıkmadı. Vadesi geçti ama net bir vade verdi de denemez. Bu fal işi tamamen uyumlanma ve enerji işi galiba.

Ben kendi durumumu ve baktırdıklarımı şöyle anlatayım:

Geçen yıl boşandım. Boşandıktan sonra hayatıma kısa süreli biri girdi ama korkunç yalancı/narsist biriydi. Ben kaçtım ondan. Eski eşim çok iyi bir insandı, başka biriyle ilişkiye başladı. O ilişkisinin de detaylarını biliyorum, kötü ayrılmadık zaten. Çocukken annemden kaynaklı fal tecrübelerim vardı, ve çıkan çok acayip olaylar olduğu için uzun süreli mesafeliydim. Ama bu olaylar üstüne arkadaşlar ikna edince ilk Symbol Cafe'deki Mirza'ya gittik eğlencesine.

Mirza bana saçlarının sadece yanlarında beyazlar olan biriyle güzel bir ilişkim olacağını söyledi. Başka bir kültürde büyümüş olabileceğini söyledi. Biz de tabi 'sallıyor' diye düşündük. Yurtdışındayım. Aylar sonra bir seminerde aynen böyle biriyle karşılaştım ve gerçekten etkilendim. O da benden etkilendi, karşılıklı bir çekim oldu yani, ama tanışmaydı sadece ve iletişim bilgilerimiz olmadığı için koptuk. Ben de "bu kişi o kişiyse nasıl olsa ulaşır" dedim. Ama tabi insan fal batağına girince öyle salamıyor. Başladım fal sepetinde fal baktırmaya. Daha belirli bir şey yok ama biraz geçmişi görebiliyorlar mı diye hileli sordum eski eşimi de, narsist çocuğu da, bu yeni kişiyi de sordum.

Tecrübelerim şöyle:

Beğenmediklerim:
Akın Kurt - Başta tutarlı gibi geldi ama genel yorumlardı. Burs da sormuştum. Ne vadeleri ne dedikleri çıktı. Ve olacak dediği burstan red aldım. Uzun boylu buğday tenli biriyle tanışacağımı söyledi, arkadaşa fal attık, ona da aynı tanımda bir kişiyle tanışacağını söyledi. Öyle bir şey olmadı tabi ki.
Melih Gün - İsimler, tarihler, itiraflar bir sürü şey söyledi, hiçbiri yakından bile geçmedi.
Duygu Deniz: Ne geçmişe dair analizleri, ne de gelecek öngörüleri tuttu, Olumsuz yorumu da sildi, iade etti.
Elena Günce: Çıkanlar olmuş ama bende hiçbir şeyi bilemedi. İşle ilgili bir şey sormuştum, çok sanşsızsın, yurtdışı istiyorsan ama olmaz çok zor falan dedi. Zaten yurtdışında yaşıyorum ve işlerimde çok yolunda. Zaten olumsuz yorum yapınca sildi, iade etti falı.
Gökçe Aksoy: Hiçbir şeyi bilemedi. Eski eşinin kısa flörtü olmuş ama kalbi boş diyor, eski eşim yeni sevgilisiyle birlikte yaşıyor. Bu yalancı narsist için güvenilir dedi. Sonra olumsuz yorumu iade etti.
Berkal Eker: Telefonla aradı tamamen sallamasyondu, tutan hiçbir şey olmadı.

Eh dediklerim:
Fulya Nas - Bursu alacağımı söyledi. Olmadı. Genel söyledikleri de çok tutarlı değildi. Nisan-Mayıs gibi şen şakrak bir müzisyenle ilişkiye başlayacağımı söyledi. Daha böyle biriyle tanışmadım bakalım. Bu beyaz saçlı arkadaşla da yazın karşılaşacağımızı ama benim bir ilişkim olacağını söyledi.
Deva Güneş: Bildikleri oldu, bilmedikleri oldu. Bu narsist kişiyle arkadaşça bir durum olmuş dedi, ki kesinlikle arkadaşça değildi. Eski eşimle ilgili durumları bildi. Bu yıl flörtlerim olacağını ama sonuçta bu beyaz saçlı kişiyle bir ilişkim olacağını ve ilk defa anlaşıldığımı hissettiğim bir ilişkide olacağımız söyledi.
Nesibe Tekbaşer: Fena değildi. Eski eşimin hayatında yeni biri olduğunu ve çok kararsız/mutsuz olduğunu bildi. 4 ay 10 gün içinde bir iş teklifi alacağımı söyledi. Çok parlayacakmışım. Bir de bu beyaz saçlı arkadaşın bana duyguları varmış, benimle iletişime geçecekmiş.
Işılay Can: Bu beyaz saçlı kişinin döneceğini ama kumral birinin daha çıkacağını söyledi ve kararsız kalacağımı söyledi. Harfler verdi. Vade vermedi. Daha çıkmadı ama olmadı da diyemiyorum.
Hülya Boz: fena değildi, bu beyaz saçlı arkadaşla mutlu bir ilişkim olacağını söyledi. Vade vermedi.

Beni söyledikleriyle şoke edenler:
Derya Nural: Burada çıkmayanlar olmuş, dedikleri bana da daha çıkmadı ama benim hayatımı kitap gibi okudu. Eski eşimle yaşadığımız sorunları, kendisinin çok iyi biri olduğunu (ki çoğu falcı gömüyordu eşimi boşandığı eşi kötüdür diye), hayatında yeni biri olduğunu, birlikte yaşadıklarını, o kızın da geçmişte aldatıldığını ve bu enerjiyle ilişkide olduğunu gördü. Narsist arkadaşın yalancı ve üçkağıtçı biri olduğunu, sadece kendi menfaatini düşündüğünü, kesinlikle ondan uzak durmam gerektiğini söyledi. Bu beyaz saçlı yeni tanıştığım kişinin de fiziksel özelliklerini ve mesleğini tarif etti. Falına göre bu arkadaştan bir iş teklifi alacakmışım (ki olası), çok sevinecekmişim, ama tereddüt de edecekmişim, sonra kabul edecekmişiz, yakınlaşacakmış ve birbirimize çok iyi gelecekmişiz. Bu ilişkimde muvaffak olacakmışım.
Demir: Çok kısaydı. Bu beyaz saçlı arkadaşın bana iş bahanesiyle ulaşacağını, 1-2 ay bahaneli yazışmalar yapıp sonra görüşüp ilişkiye başlayacağımızı söyledi.
Gül Demir: Söylediği bazı şeyler karakter analizi olarak tutmasa da diğerleriyle bağlantılı şeyler söyledi. Geçmişten birinin gelip bana iş teklifi yapacağını söyledi. Aynı Derya Nural gibi tanımladı, çok seviniyorsun ama tereddütte kalıyorsun, çok tartıp kabul ediyorsun diye. Bu teklif aşkla da ilgili dedi. Ama diğerlerinin tersine bu kalıcı olmayacak, şen şakrak bir müzisyenle tanışacaksın yazın o seni mutlu edecek dedi. Ama o da iş anlamında çok parlayacağımı söyledi.
Merve Merveli: Beni en çok şaşırtan bu oldu. Sadece özel hayat sormuştum, kartları açar açmaz bana varlığını bildiğim bir mirası sonunda alacağımı söyledi. Babamdam kalan 15 yıldır davası süren bir arazi vardı. bu faldan bir hafta sonra mahkemeden telefon geldi sonuçlanıyormuş. Daha bir şey almadık ama şaşırdım. Kariyer anlamında sıçrama yapacağımız söyledi. Bu beyaz saçlı arkadaşın beni zirvede gördüğünü, zamanı gelince bana ulaşacağını ve ilişkimiz olacağınız söyledi.

Yani özetle Gül Demir, Derya Nural, Merve Merveli, Demir, Nesibe Tekbaşer hepsi bir iş teklifi alacağımı ve bu teklifin beyaz saçlı arkadaşla ilgili olacağını söyledi. Fulya Nas ve Gül Demir sonumun bu arkadaşla değil şen şakrak bir müzisyenle olacağımı iddia ederken diğerleri bu arkadaşla olacağını söyledi.

Daha ortada hiç bir şey yok. Mirza dahil hepsinin vadesi geçti. Ama zaten hepsi tarihler şaşabilir, vadelere takılma dedi. Ben de meraktayım neler olacak diye:)

Son düzenleme:
Derya nural bende gecen sene bakti ani gecmisi adami tam tamina tarif etti ama dedi vadede olmadi bir bucuk sene gecdi gül demirde vadesi geceli bir sene olucak ama fulyanin vadesi tutu gibi bakalim bende gelismeler olursa söylerim

Derya nural bende gecen sene bakti ani gecmisi adami tam tamina tarif etti ama dedi vadede olmadi bir bucuk sene gecdi gül demirde vadesi geceli bir sene olucak ama fulyanin vadesi tutu gibi bakalim bende gelismeler olursa söylerim
ne için vade vermişti? spesifik bir olay, an mı? yoksa dönecek, birlikte olacaksınız gibi mi?

derya nuralın hem dediği vadeden çok sonra gelişme yaşandı hemde söylediği gibi yaşanmadı olumlu haber demişti geleceğide anlatmıştı falan ama olumsuz oldu söylediği hiç çıkmadı

Gecen sene 28.2.2024 de baktirdim birli vadede en gec bir ayda geri dönecek seni el üstpnde tutacak felan fistik ama olmadi daha simdi yeni yeni biraz görüsmeye basladik ama bakalim
dediği kişiyle mi görüşüyorsunuz? 1'li vade 1 yıllı vade olmuş peki sence karakter analizleri tutuyor mu bu şimdi görüştüğün kişinin? bana benim çocuk biraz güvenilmez geldi ama Derya abla inat ediyor seninle enerjisi farklı, güzel diye. diğerlerini o kadar iyi bildi ki kafam karışıyor. hayırlı olmayacaksa ben zaten istemiyorum, gereksiz.

bir de Fulya da mı aynı kişiyi bildi?

evet kisiyi görünüsünü karakterini herseyi bilmisdi bir bucuk sene gecdi vadesinin üsünden evet ayni kisi icin dedi o kisiyle görüsüyorum ama daha tam belli degil bakalim

bir de Fulya da mı aynı kişiyi bildi?
Fulyaya ben ilk defa gecen ay baktirdim cok pahali diye kiymiyordum ama benimki bana cok kötü bir yalan söyledi ben dayanamayip baktirdim fulya bana kesinlikle yalan söylüyor ve bu bir hafta yada en gec 10.6 ortaya cikicak vicdan azabi cekip sana yalan oldunu söylicek dedi öyle oldu

Hayırlısı olsun, bilgilendir bizi de.

Bu arada ben Derya Nural'a iki kez baktırdım, ilkinin vadesi geçti diye. Çocuğun bende çok güven uyandırmadığını söyledim. O da "çok oturaklı ve aklı başında gördüğünü, yanılmış olabileceğini" söyledi. Diğerleri gibi diretmedi yanılmadım diye. Yine de gelecekte aynı şeyleri gördüğünü vadesi ne kadar uzarsa uzarsa kadersel olarak böyle sonuçlanacağına inandığını söyledi.

Bir arkadaşım için de ona fal attık. Arkadaşım kız kardeşini kaybetmişti, uzun süredir görüşmüyorlardı. Görüşmediklerini ve kardeşiyle ilgili sıkıntılı bir durum olduğunu bildi. Fincanı yorumladı "çığlık atıyor kardeşin" diye, çok garip şeyleri bildi ama öldüğünü göremedi. hiç kimse görmüyor zaten öldüğünü bu arada. Sonra kızın 20 yıllık bir ilişkisi var ite kaka giden. "Yeni biri var mı?" diye sorduk, diğerleri atıyordu şöyle bir kısmet çıkacak böyle bir kısmet çıkacak diye. Derya kesinlikle ayrılmıyorsunuz, kafalarınız yapışık dedi. Onlar da aynen devam, değişecek gibi de görünmüyor.

Yani yanılsa da benimle uydu enerjisi, bir de agresif davranmadı diğerleri gibi. Demir ve Merve Merveli de aynı şekilde.

Arkadaşım hepsini okumadan Mirza ismini görünce mesajı bitirmeden yazıyorum benim fal konusunda gayet tecrübeliym gerek cadde symbol cafede Serkan yada nisantasi symbol Mirza asla ama aslaaaaa bilemedi ben online dışında yuzyuze cokkkk baktırdım ...anı bilen bilmeyen .. tek bildigim bi orta halli güzel bi araba parası harcadım ((

Mirza'nın salladığı çok şey oluyor bence. Yok "eski eşin dönecek", yok "hakkında dedikodu yapan iş yerinde buğday tenli bir kadın var" (ki yok) vs. Yarısı sallama. Ama Mirza'nın benim arkadaşlarıma vadeleriyle bildiği çok detay şeyler çıktı. Birinin işi Türkiye'de bir şirketti mesela, çok mutsuzdu işinden, maaşından falan, işi bırakmak istiyordu. Mirza dedi ki "sakın işi bırakma, Kasım ayında çok büyük bir terfi alacaksın ve istediğin konuma geleceksin, sık dişini". Bu falı da 7 ay önce baktırıyor. Kız ihtimal bile vermiyordu, çünkü zaten bölümünde en üst pozisyonda, terfi alabileceği bir durum yok. Kasım ayında kızın kesinlikle olmaz dediği şekilde Avrupa'dan büyük bir şirket satın aldı şirketlerini ve kız Avrupa'daki bölüm başına atandı. Yine o arkadaşın erkek arkadaşıyla ilgili ve diğer arkadaşların da özel hayatıyla ilgili bildiği şeyler oldu.

Bende de mesela, ben daha karşısına otururken, "sen yeni bir yere taşınmışsın, buraya ait miyim diye sorguluyorsun" dedi. Yurtdışına yeni taşınmıştım. Taşındığım binayı, cadde kenarında olduğunu, nehir yakınında olduğunu falan anlattı. Mesleğimi bildi. Sonra dediğim gibi daha hiç taşınmadığım biri için "sadece yanlarında beyaz saçları olan, uzun boylu, başka kültürde yetişmiş biriyle" ilişkin olacak dedi. Aylar sonra tam da böyle biriyle tanıştım, ve aylardır etkilendiğim tek kişi o oldu. Falı geçen yaz baktı, çocukla tanıştığımda hatırlamıyordum bile. Ha ilişkim olmadı ve vadesi geçti, Mart-Nisan gibi demişti çünkü. Belki de olmayacak bilemem. Belki o potansiyel gördü sadece. Yine de bana böyle detay görüp ayrıntı verince ilginç geliyor. Yoksa bütün falcılar "dönecek, dönmeyecek, seni izliyor, aklındasın, arayacak, aramayacak" diye genel yorum yapıyorlar. Ama Mirza garip biri bence.

bende birsey bilemedi doğrudur enerji diyeyim bilemedim ama arkadaşımda baktirmisti bilmiyorum ama çıksa bana derdi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…