Enes şuan fal bakmıyor sanırım yazdım dönmedi bana wpdan?
2000 ne ya, yüz yüze falcılar bile dörtte bir fiyat nerdeysebana gec dondu. 2bin yapmis. ben onceden cikan bildigim kisilerden devamenerjisini bilmedigim birine 2bin veremem
Ben fulyaya 2700 verdim2000 ne ya, yüz yüze falcılar bile dörtte bir fiyat nerdeyse
geçen ay falım geldiği için astrocenter 'da cudi ye baktırdım. dinleyip kapatmışım ama kayıt etmiştim. söyledikleri çıkmış.
Sevdigi adamlami evleniyor? Ne güzel öyleyse darisi sevenlerin basinaablamin fal baktirma seruveni simdilik bitti. beklenen dugun tarihini almislarcikan cok az. cogu ablama negatif basip yollamisti cikanlara bakip yazicam
sabırsızlıkla bekliyorum:)ablamin fal baktirma seruveni simdilik bitti. beklenen dugun tarihini almislarcikan cok az. cogu ablama negatif basip yollamisti cikanlara bakip yazicam
Cnm sen paylaştıktan sonra bende baktım Toprak Özel olarak baktirmisim Ocak ilk haftası ama çıkmadı bende.. aslında olumsuz söyledikleri var evet ama bi o kadarda iyi seyler cikti ama verdiği zamanlar olmadi oyle bi süreçte olmadiGenel olarak olumsuzu söylemekten çekinmiyor bu konuda katılıyorum, kendi deneyimimde de böyleydi
ee sonra bir daha denemedin mi?cudi benim bebegimforumda ilk baktiran ben olmustum ve tamamen cikmisti ama sonraki fali fos olanlardan maaleaef
ee sonra bir daha denemedin mi?
"özellikle bir tanesine çok baktırdım" bu yorumcu kim paylaşırsanız sevinirimUzun zaman fal baktirmis biri olarak.Ve yaklaşık 1 senedir asla baktirmiyorum.Burda yazan çoğu kişiye baktırdım.Özellikle bir tanesine çok baktırdım inanın değmiyor.Oturun dua edin daha iyi.Bu illetten kurtulursunuz inşallah arkadaşlar.Boş hayal ve umut satışı başka bir şey yok.
Hemöde fulyayaBen fulyaya 2700 verdim
Kim o kisiUzun zaman fal baktirmis biri olarak.Ve yaklaşık 1 senedir asla baktirmiyorum.Burda yazan çoğu kişiye baktırdım.Özellikle bir tanesine çok baktırdım inanın değmiyor.Oturun dua edin daha iyi.Bu illetten kurtulursunuz inşallah arkadaşlar.Boş hayal ve umut satışı başka bir şey yok.
Hadi bekliyoruuzilk fali tamamen cikti sonraki alakasizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?