- 11 Ağustos 2016
- 145
- 244
- 103
Ayrıca benim yaptığım olumsuz yorum yayınlanmadı sitede. Zeliş Can' a yapılan yorumlar o kadar olumlu ki...Bende sen mutluluğa çok önem veriyorsun mutlu olmak senin için çok önemli iyi ol mutlu ol herşey güzel olacak diyen yorumcu olarak
Müşteri hizmetlerine yorumum yayınlanmadı yazınca hemen yayınlıyorlarAyrıca benim yaptığım olumsuz yorum yayınlanmadı sitede. Zeliş Can' a yapılan yorumlar o kadar olumlu ki...
Ece eminoğlunada olumsuz yorum yapmıştım ama yayınlanmamıştı. Müşteri hizmetlerine yazdım hatta ısrar ettim yayınlansın diye ama yayınlanmadı.o zamandan sonra iletişime geçmedim müşteri hzimetleriyle.Müşteri hizmetlerine yorumum yayınlanmadı yazınca hemen yayınlıyorlar
Çok büyük haksızlık ama bu ya ismini şuan tam hatırlayamadığım bir erkek yorumcu vardı yenilerde oda sürekli bilemiyorum öylede olabilir böylede olabilir diyordu ben yorumum yayınlanmadığı zaman yazıyorum ya yayınlıyorlar yada iade veriyorlar öbür türlüsünü kabul etmiyorum hakka girmek çünkü bu sanki biz bilmiyoruz el ele verilince olacağını. birde akıl verenler var soruya cevap vermek yerine sen bunu yap şunu yaptan öteye gidemiyorlar birde bunlar hep yüksek fiyatlı insanlarEce eminoğlunada olumsuz yorum yapmıştım ama yayınlanmamıştı. Müşteri hizmetlerine yazdım hatta ısrar ettim yayınlansın diye ama yayınlanmadı.o zamandan sonra iletişime geçmedim müşteri hzimetleriyle.
yıldızname yorumunda bu kişiyle netleşme olur mu diye sormuştum el ele verirseniz olur demişti.söyleyeceklerim bu kadar.
Evet tavsiye yorumları bende sevemiyorum. Olumlu olumsuz ne görüyorsan net bir şekilde söyle risk al.Çok büyük haksızlık ama bu ya ismini şuan tam hatırlayamadığım bir erkek yorumcu vardı yenilerde oda sürekli bilemiyorum öylede olabilir böylede olabilir diyordu ben yorumum yayınlanmadığı zaman yazıyorum ya yayınlıyorlar yada iade veriyorlar öbür türlüsünü kabul etmiyorum hakka girmek çünkü bu sanki biz bilmiyoruz el ele verilince olacağını. birde akıl verenler var soruya cevap vermek yerine sen bunu yap şunu yaptan öteye gidemiyorlar birde bunlar hep yüksek fiyatlı insanlar
Kimlere baktirdin?Paranızı boşuna harcamayın. Onca fal baktırdım sonucu kimse bilemedi. Byv Mars süreci bildi sonucu bilemedi. Boşanmayacaksın dediler ama boşandım.
benim sonuçlarımıda süreçlerimide bilenleri bulmam çok uzun zamanımı ve paramı aldı gerçektenParanızı boşuna harcamayın. Onca fal baktırdım sonucu kimse bilemedi. Byv Mars süreci bildi sonucu bilemedi. Boşanmayacaksın dediler ama boşandım.
Byv Mars için de patladı diyen ,anlık bile bilemedi diyenler olmuştu burda.Herkese çıkan bi yorumcu yok .Paranızı boşuna harcamayın. Onca fal baktırdım sonucu kimse bilemedi. Byv Mars süreci bildi sonucu bilemedi. Boşanmayacaksın dediler ama boşandım.
Burada benim gibi fal baktırmayı saplantı haline getirmiş herkes için söylüyorum; psikoterapiye başlamalıyız. Orta ve uzun vadede kendimize zarar veriyoruzNasil kurtulcam bu fal batagindan ben ya
Kesinlikle katılıyorum çok zor oldu ama sildim uygulamayı tutuyorum kendimi ve baktırmıyorum her gün kendime beklediğin Herşey duyduğundan çok daha güzel olucak diye avutuyorum Online Tarot bakımı yerine Online terapi alıyorum en azından yararıma dokunuyorBurada benim gibi fal baktırmayı saplantı haline getirmiş herkes için söylüyorum; psikoterapiye başlamalıyız. Orta ve uzun vadede kendimize zarar veriyoruz
Tebrik ederim siziKesinlikle katılıyorum çok zor oldu ama sildim uygulamayı tutuyorum kendimi ve baktırmıyorum her gün kendime beklediğin Herşey duyduğundan çok daha güzel olucak diye avutuyorum Online Tarot bakımı yerine Online terapi alıyorum en azından yararıma dokunuyor
Ben 2700 fulya naza verdim gecen ay ama dedi cikdi hakini yiyemem umarim geri kalanida cikar gül demire bende baktirdim gecen sene banada cikmadiTebrik ederim siziAyrıca fal baktırmanın enerjisini bilseydiniz asla fal baktırmazdınız ,olabilecek işleri bile olumsuza çevirir diye geçenlerde bir kişisel gelişim uzmanından dinledim.Dini konusuna hiç girmiyorum bile.Benim de 7. Ay oldu neredeyse, ben çok geç akıllandım.Hep söylüyorum,benim kırılma noktam ,geçen sene Ağustostaki Gül Demir in 1200 TL lik zerre çıkmayan,dediğinin tersi olan falıydı.
Astrolog sanırım o ve bana yıllar önce baktığında _o zaman fiyatlar çok uygundu _ o da çıkmamıştı, hatta iade talep ettiğimi hatırlıyorum ondan.Sorum karşısında olacak ,olmayacak vs değil de ,çok kart okumaya yönelik bir yorum yapmıştı genel.Belki kendini geliştirmiştir bilemiyorum ama bi daha da denemedim zaten .Ben 2700 fulya naza verdim gecen ay ama dedi cikdi hakini yiyemem umarim geri kalanida cikar gül demire bende baktirdim gecen sene banada cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?