Fal Sepeti Deneyimleri

Müşteri hizmetlerine yorumum yayınlanmadı yazınca hemen yayınlıyorlar
Ece eminoğlunada olumsuz yorum yapmıştım ama yayınlanmamıştı. Müşteri hizmetlerine yazdım hatta ısrar ettim yayınlansın diye ama yayınlanmadı.o zamandan sonra iletişime geçmedim müşteri hzimetleriyle.
yıldızname yorumunda bu kişiyle netleşme olur mu diye sormuştum el ele verirseniz olur demişti.söyleyeceklerim bu kadar.

Çok büyük haksızlık ama bu ya ismini şuan tam hatırlayamadığım bir erkek yorumcu vardı yenilerde oda sürekli bilemiyorum öylede olabilir böylede olabilir diyordu ben yorumum yayınlanmadığı zaman yazıyorum ya yayınlıyorlar yada iade veriyorlar öbür türlüsünü kabul etmiyorum hakka girmek çünkü bu sanki biz bilmiyoruz el ele verilince olacağını. birde akıl verenler var soruya cevap vermek yerine sen bunu yap şunu yaptan öteye gidemiyorlar birde bunlar hep yüksek fiyatlı insanlar

Evet tavsiye yorumları bende sevemiyorum. Olumlu olumsuz ne görüyorsan net bir şekilde söyle risk al.

Burada benim gibi fal baktırmayı saplantı haline getirmiş herkes için söylüyorum; psikoterapiye başlamalıyız. Orta ve uzun vadede kendimize zarar veriyoruz
Kesinlikle katılıyorum çok zor oldu ama sildim uygulamayı tutuyorum kendimi ve baktırmıyorum her gün kendime beklediğin Herşey duyduğundan çok daha güzel olucak diye avutuyorum Online Tarot bakımı yerine Online terapi alıyorum en azından yararıma dokunuyor

Tebrik ederim sizi Ayrıca fal baktırmanın enerjisini bilseydiniz asla fal baktırmazdınız ,olabilecek işleri bile olumsuza çevirir diye geçenlerde bir kişisel gelişim uzmanından dinledim.Dini konusuna hiç girmiyorum bile.Benim de 7. Ay oldu neredeyse, ben çok geç akıllandım.Hep söylüyorum,benim kırılma noktam ,geçen sene Ağustostaki Gül Demir in 1200 TL lik zerre çıkmayan,dediğinin tersi olan falıydı.

Herkese Merhaba ben de kısa bir dönem fal bataklığına düşmüş ve kendini kurtarmış bir insan olarak bırakmanın hem maddi hem manevi açıdan kişinin kendine çok daha iyi gelebileceğini söyleyebilirim. Ben şu ana kadar çoğunu geçmiş ilişkim için baktırdım ama ne yazıkki Anlık da ne kadar iyi olsalar da gelecek vadeleri, hiçbir şekilde olmadı.. Hatta daha beteri oldu benim için (Mesela bana sana karşı hala duyguları var, takip enerjisi var, 3.kişi yok vs. dedikleri için çocukla kavga ederken bile belki bunlara inandığım için çok fazla üstüne gittim ve her şey daha berbat oldu bizim ilişkimiz için).

Geçmiş mesajlarımda vardır, o dönem memnun kaldığım yorumcular oldu. Hatta Deva'nın genel bakımda söylediği sağlık ve ailecek yaşayacağımız bir sorunu önceden söylemesi gibi şeyler de oldu. Ama genele baktığımda çok pişmanım bu yola girdiğim için, boşa giden paralarımı söylemiyorum bile.. Geriye dönüp baktığımda baktırdığım fallar benim için o günlük modumu düzeltmekten ileri gitmemiş hiç eminim çoğunuz için de öyledir :)

İnancınız ne şekilde bilmiyorum ama fal baktırmak yerine dua etmek, enerji, olumlama vs ne şekilde neye inanıyorsanız bence bu tarz şeyler size daha iyi gelecek. Çok baktırmak istiyorsanız da inanın chatgpt çok güzel kahve falı yorumluyor oradan baktırın, ben çok kısa bir dönem fal bataklığında kaldım ama konuştuğum arkadaşlar ve buradan da okuduğum kadarıyla senelerdir fal baktıranlar var.. Lütfen kendinizi ve psikolojinizi yıpratmayın bu şekilde..

Ben 2700 fulya naza verdim gecen ay ama dedi cikdi hakini yiyemem umarim geri kalanida cikar gül demire bende baktirdim gecen sene banada cikmadi

Ben 2700 fulya naza verdim gecen ay ama dedi cikdi hakini yiyemem umarim geri kalanida cikar gül demire bende baktirdim gecen sene banada cikmadi
Astrolog sanırım o ve bana yıllar önce baktığında _o zaman fiyatlar çok uygundu _ o da çıkmamıştı, hatta iade talep ettiğimi hatırlıyorum ondan.Sorum karşısında olacak ,olmayacak vs değil de ,çok kart okumaya yönelik bir yorum yapmıştı genel.Belki kendini geliştirmiştir bilemiyorum ama bi daha da denemedim zaten .

Merhaba arkadaşlar, ben de son 6 aydır bir depresyon süreci ve ayrılıklar nedeniyle fallara düştüm. Çok pişmanım hem vaktime hem parama hem de umutlanıp kendime daha çok zarar verdiğime.

Baktırdıklarımı ekliyorum bunlar dışında unutup iade aldıklarım da var bunlar fal sepeti:

En çok hatta defalarca Aslı durudan yorum aldım başta anlık biliyor gibi geldi bilmiyormuş. durum tam tersi çıktı, gelecekte de dediği gibi olmadı.

Sümeyra yanmaz, eda Aksu, deva güneş, ikab, alya ekin, alya tılsım, ırmak akar, duygu aura, armağan, börte, duygu deniz, gül demir, ahu yaldız, ilke şaşmazlar ve Falcı Enes.

Bunların hiçbiri çıkmadı lütfen ayrıntı sormayın.

Astro alya arkın, umay , uzay vs hatırlamadığım bir iki kişi yine hiçbiri olmadı .

Aylarca bekledim kendimi oyaladım umutlandım daha da kötü duruma getirdim kendimi hatta salak bağımlı konuma düşürdüm anlık birkaç şey bildiler diye.

İnanamıyorum kendime. Bıraktım artık bunu , öncelikle zihnen ruhen iyi olmak lazım. Bu zamanı ve maddiyatı da kendimize ayırmak gerekiyor.

Başta aman ben anlık eğleniyorum diye düşünüp masum gibi gelmişti ama değil işte. 6 ay boyunca kendimi kandırdım sadece. Üstelik bu dediğim sadece aşk için de değil birçok konuda.

Hepinize sevgiler

Beklediğim bir vade vardı bu sabah sonuçlandı bir sonraki beklediğim konuyuda 10 temmuzda yazarım
bilenler fulya nas aslı duru ikab esmer ayda deniz

çok kendinden emin konuşan ama yakınından bile geçmeyenler eda denizer derya nural

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…