Fal Sepeti Deneyimleri

hepinizi tek tek alintilayamiyorum böyle yazicam. iletisim icin adım atma bekle diyenleri sevmiyorum. bana sadece 2 falci adım at yoksa surec uzar dedi haklilarmis. cok daha once bi iliskimde sorun yasadik hepsi adım atma adam simdi hayatini yasiyo gibi gozuksede içten içe mutsuz ve adım aticak dedi o sirada hastanelik olmuş günlerce hastanede yatmis adam ego yapmis adim atmiyo filan laflari fal bakan herkesin ağzına sakız olmus. yemeyin isteyen o adimi atiyo. ayda yilda bi adım atandan da zaten hayie gelmez

asli gul ilk fallari ve vadeleri cikanlardandir bana.
forumda sevilmez ama cisem de oyle. asli gul bu adamla bitmis demez bundan bi cacik olmaz der siz ordan anlayin. cisemde de aynisi vardir açık açık geleceginiz yok demezler. o mesajı verirler anlamasi baktirana kalmisgene de cikmadiklari kisiler cok

asli duru icin 2 gundur mesajda konusuyoruz + burda acikta yazanlar var. 4 kere baktirmisim artik üste para verseler baktirmam. nerdeyse herkese sana pembe tablo vaadedemem adam sana gül bahçesi vaadedemez falan filan demis durmus. ablam dahil herkese ama herkese benzer konusmus. herkese iniş cikisli ortalama 2 ayiniz var demis. ablamada demis eylülden önce adımı olmaz demis burda ablamin fallarini yazmistim cogunluk biliyo kisaca asli evet anlik ok iyi ama senaryo cogu kisiye ayni. sonuc ufak farklara ragmen tamamen ayni

ikab, asli duru, zelis, deva, kaan, irmak, merve, tuana, asli yilmaz sureci sonucu vadeyi bilemeyenler oldu. bildigini dusundugum kisiler var ama sonra yazabilirim

Yani olumlumu olumsuzmu oldu anlmadim sende

Ne olduki? Adim mi attin ? Oda olumsuz birseymi yazdi yada ask ile ilgilimi daha dogrusu

detay yazmama gerek yok. benim surec noktalandi ve yazdigim kisiler cikmadi, vadeleri patladi. sureci de bilemediler. surec inis cikisli olur diyenleri zaten ciddiye almam bi falda yapilacak en yuvarlak yorum o

Aslıya çok şaşırdım çünkü çok yakın zamanda her dediğini yaşadıklarımdan biri ikabında vadesi bende çıkmıştı ama siteden gitmiş sanırım bir daha bulamadım aslı bana temmuzun ilk 12 gününe vade vermişti ben temmuz 9da sonuç yaşadım dediği gibi aynı vadeyi fulyayla ikabta vermişti ayda denizde ama herkesin herkesle uyuşmuyor sanırım

aslı gül bana bambaşka bir senaryo anlatmıştı ne o an anlattıkları doğruydu nede söyledikleri yaşandı bende kötü yorum yapmıştım kendisi iade etti

aslinin pembe tablo vaadedemem 2 ay iniş cikis var dedigi ve baska ayni cumleleri kurdugu 8 kişi olduk ikab direkt dugun davetiyeni gonderirsin demisti o kadar emindi

Şimdi Aslı Duru'dan bende uzun zamandır yorum alıyorum. Mart ayında baktırdım ilk defa. Kadın aynı vadeyi verdi haziran aynı vadeyi verdi. Hatta şuan olumsuz bir durum var ama vadesini değiştirmedi enerjiler değişti diyerek. Bu olumsuzluğu da görmüştü önceki yorumunda. Tabi asıl olay gerçekleşirse verdiği vadede buraya yazarım. Çıktı diye.

aslinin pembe tablo vaadedemem 2 ay iniş cikis var dedigi ve baska ayni cumleleri kurdugu 8 kişi olduk ikab direkt dugun davetiyeni gonderirsin demisti o kadar emindi
İkab ilk falında bana da demişti düğün davetiyeni gönder diye sonra olumsuzluk bir süreçteyken de adamı yerden yere vurmuştu. bu adamımı bekleyeceksin diye tutarlı bir yorumcu değil gözümde. (adamın karakteri konusunu kastediyorum)

Ben kimsenin karakterle ilgili yorumlarina aldirmiyorum cunku onda da cogumuza aynilar. o yuzden ikabin karakter yorumu nasildi hatirlamiyorum. bi kere baktirdim onda da büyük ihtimalle soru cevap kisminda birinden kopyala yapistir yapti daha baktirmadim

Aslı bana da benzer bir tarih verdi Aslı Duru. Bakalım bende beklemedeyim

aynısını düsündüm. Retro bitecek acaba o yüzden mi diye

peki pembe bir tablomu hayatınız şuan onu merak ettim bana ısrarla güzellikler mutluluklar dedi çok şükür yaşadım şuan yaşıyorum ama mart ayındada tam aksine sana 3 hafta keder var demişti başıma gelmeyen kalmamıştı yani bende hep nokta atışı tutturdu pembe tablo vaademem dediyse ve şuan pembe tablo içinde değilseniz e bilmiş ama şuan pembe bir tablonun kendisini yaşıyorsanız sizde bilememiş. İkab biraz olumsuz konuşmayı huy edinmiş biriydi bence ama oda vadesini tutturmuştu bende

bendede hiç vade ertelemedi hatta geçen sene bir vadesi tutmadı onun dediğinden neredeyse 1 ay sonra beklediğim iletişim geldi ama onda bile çok üzgünüm ben ne gördüysem onu söyledim dedi kabul etti ertelemedi ondan şaşırdım bende erteledi denmesine çünkü sitede gerçekten enerjiler değişti diyip beni oyalayan çok kişi oldu özellikle yaseminde çok yaşadım bunu

bende de çoğu yorumcu vade öteledi maalesef. Aslı halen vadesinde ısrarcı tutarlı bir yorumcu olduğunu düşünüyorum. Süreç dediği gibi ilerledi inşallah sonuçta dediği gibi çıkar.

1 ay önce Çisem Deva fal baktırmıştım, temmuz 22 den önce iletişiminiz olacak, sen yazacaksın dediği için delirdim kadına iade talep ettim, olumsuz yorum yazdım ama dediği oldu çok mahçup hissediyorum. Zaten bu tepkimden sonra falı da bıraktım üyeliklerimi de sildim. Gerçekten hem emek veriyor hem de değişik bir 3. göz yeteneği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…