ay evet etiketlememisim özür dilerimhadi ya o zaman aynı benzer sürecler yasıyoruz ben işte bu yüzden diyorum vade beni hic hangi falcı iyi bakıp söylerse söylesin tatmin etmiyor artık sıfır inanc. iletisim kurdunuzmu peki yoksa hic mi olmadı iletisim
cok tesekkürler bakayım ben binnazda bayadır baktırmadım birkaç kisiyi denemek istiyorum. ama artık suna inanıyorum vade bence sabit olamaz tutmama sebebi belki bu. Enerji sürekli değisen bisey oldugundan belki bir sürü faktör bunu etkiliyodur. cünkü bende tutan , tutturup ikincide tutturamayan ya da hiç tutmayan var.ben baya fal baktırmışımdır, bana anda en iyi olanlar:
fal sepeti: aslı duru
Binnaz: doğa dan
astrocenter: alya bazen, neslin yazar bazen, sezgi Akbulut bazen, arya saygın bazen, Denis yine bazen
vade ya da gelecek çıkan olmadı hiç
o zaman gerçekten baya vade patlamıshiç olmadi
o zaman gerçekten baya vade patlamıs
şaka gibi yaaslıya vadeden sonra iki kez daha baktirdim ben o vadeleri vermedim dedi vade oteledi ama kayitlar duruyo
Nasildi begendinmi?Aslı Duru nasıl? ona suan tarot gönderdim. Yorumu bekliyorum
ben cok begendim anlık cok iyiydi ama vadesi patlıyor diyende cok. An karakter kisinin duyguları vs bence cok iyi bunlardaNasildi begendinmi?
Sen telefondami baktiriyorsun? Asli duruyadami telefonda baktirdin? Ben ona sesli baktirdim genelde de saten sesli baktiriyorum banada iyidi asli duru ama bakalim isde vadesiAslı Gül’e baktırdım. Berbattı acaba iade isteyebilir miyim. Gerçekten cok kötü basladı bende dayanamadım kendim anlatayım biraz yoksa enerjimi tüketecek dedim. sonra cevirmeye calıstı. 5 Dk sonra tesekkürler benim sorularım bunlardı dedim devam etmek istemedim kredim sebebiyle. Cunku tam tersi anlattı olayı. Kesinlikle seni cok seviyor dönecek dedi yanlıs anlasılmasın negatif oldugu icin değil. Ama ne anlattıgı karakter ne olayın iceriği alakasızdı benimle. 5 gündür iletisim yok diyorum bak 6. gün 6. hafta 6. ay yazabilir? diyor. 6 sene de deseydin ne vade gördün yahu diyorum içimden. Yani odaklanmadı ya da hic enerjimiz uyusmadı. Ama ben önermiyorum
Aslı Duru ses kaydıSen telefondami baktiriyorsun? Asli duruyadami telefonda baktirdin? Ben ona sesli baktirdim genelde de saten sesli baktiriyorum banada iyidi asli duru ama bakalim isde vadesi
Aaa cidden miAhsen Nil mayıs ayında baktırmışım bende yakın zamanda adam ilişkiyi bitirecek dedi ama bir kaç gün sonra geri dönüş yapacağını söylemiş.Bana karşı daha uyumlu davranacağını söylemiş 2vade de daha iyi gideceğini söylemiş. İletişimin benden gideceğini söylemiş. Şuan temmuz ayında olduğumuz için rahatlıkla yorum yapabilirim.
Adamla ayrılık durumu olmadı 2 vade içerisinde net adımlar ya da daha iyiye gitme durumu olmadı. İletişimi ben başlatmadım.
Bakarken emek veriyor ama bende hiç bir şey çıkmamış süreç dediği gibi ilerlememiş. Patlamış kısaca.
Bakalim ne olcak bende meral ettimAaa cidden mian da iyimiydi peki? peki size cıkan önerebileceğiniz kimler var?
umay ak a baktıran var mı
ben baktırdım adamla önceden yaşananları biraz pembe tablo şekilde yorumlamış. Yani spesifik bir detay duyamadım. Sonuç ve süreç dediği gibi ilerledi diyemem daha vadesi var.umay ak a baktıran var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?