bende bir deneyeyim. evet bazıları hic süreç bile vermiyorvadelerin patlamasi ayri surecin patlamasi ayrifallarimizi kiyasladikca gorduk cogu falci durumlarimiz farkli olsa da hepimizi benzer yorumlamis. dunya para aliyolar bi zahmet azicik farklı senaryolar cizsinler. iyi bakani bulunca arada ona baktirmak yeter. ben baktiricak olsam bu ucu olur
ben denedim bir yerden okuyormuş izlenimi verdi. Çıktı çıkmadı diyemem vadesine daha var.yıldız kaya deneyen oldu mu? yeni galina cok az yorumu var ama herkes cok begenmis yorumlarda sadece kahve bakıyor. denemeyi düsünüyorum fiyatıda uygun suan icin
ama sadece yazılı bakıyor diye gördüm kopyala yapıstır mı yapıyor acaba. bende yorumlara aldanarak attım ben attıgım an cevrmdısı oldu ama beklemedeyim bakalım. ben normalde hic kahve falı da baktırmıyorum bakalım hic bisey de anlatmadım ne diyecekben denedim bir yerden okuyormuş izlenimi verdi. Çıktı çıkmadı diyemem vadesine daha var.
ben daha yeni üyeyken baktırdım sesli yorum özelliği vardı. Yanlış hatırlamıyorsam arada sesli yorum özelliğini de açıyordu.ama sadece yazılı bakıyor diye gördüm kopyala yapıstır mı yapıyor acaba. bende yorumlara aldanarak attım ben attıgım an cevrmdısı oldu ama beklemedeyim bakalım. ben normalde hic kahve falı da baktırmıyorum bakalım hic bisey de anlatmadım ne diyecek
aaaa olabilir evet ben normalde yazılı fal artı kahve hic tercih etmedigim ikili bir de onları deneyeyim dedim bakalım ne diyecekben daha yeni üyeyken baktırdım sesli yorum özelliği vardı. Yanlış hatırlamıyorsam arada sesli yorum özelliğini de açıyordu.
birinci falı iyiydi ve cıktı aynı hemen hemen vadelerde ama tek söyleyen o değildi. ikincisi berbattı ve tam tersiydi birinci falının.Alin Toprak nasıl arkadaşlar? Çok popüler ve çok yüksek puan almış.
Kuzenim bu gün ilk kez baktırdı enerjisini beğenmiş ve nokta atışları olmuş ama tekrarları da çokmuş. Ben sildim uygulamaları bıraktım fal olayını ama çevremde ki fal meraklılarını yönlendiriyorumbirinci falı iyiydi ve cıktı aynı hemen hemen vadelerde ama tek söyleyen o değildi. ikincisi berbattı ve tam tersiydi birinci falının.
Birde cok kisiye baktirmakda enerjiyi karistiruyormu acaba anlamadim ama insan diyo sunada baktirim bunada baktirim isdeKuzenim bu gün ilk kez baktırdı enerjisini beğenmiş ve nokta atışları olmuş ama tekrarları da çokmuş. Ben sildim uygulamaları bıraktım fal olayını ama çevremde ki fal meraklılarını yönlendiriyorum
1. faldan sonrakiler pek tutmuyor zaten ama bence sebebi beklememek acele etmek, enerjiyi bozmak.
benim birisi ekim diğeri simdi. bağımsız ayrılık ve konular. ilki cok iyi analiz etmisti. benzer sekilde yasandı. ikincisi bu ay yani baktırdıgım aynı 2 cümlede bir tekrar, söylediklerinin tam tersi bir karakter anlatması ve sıfır uyumdu. Olumlu konuşmasına rağmen berbat diyebileceğim kadar kötü bir faldı.Kuzenim bu gün ilk kez baktırdı enerjisini beğenmiş ve nokta atışları olmuş ama tekrarları da çokmuş. Ben sildim uygulamaları bıraktım fal olayını ama çevremde ki fal meraklılarını yönlendiriyorum
1. faldan sonrakiler pek tutmuyor zaten ama bence sebebi beklememek acele etmek, enerjiyi bozmak.
evet ben arzu atese baktırdım hediye kredilerle. cok begenmedim tatmin etmediBirde cok kisiye baktirmakda enerjiyi karistiruyormu acaba anlamadim ama insan diyo sunada baktirim bunada baktirim isde
Alin toprakmi?benim birisi ekim diğeri simdi. bağımsız ayrılık ve konular. ilki cok iyi analiz etmisti. benzer sekilde yasandı. ikincisi bu ay yani baktırdıgım aynı 2 cümlede bir tekrar, söylediklerinin tam tersi bir karakter anlatması ve sıfır uyumdu. Olumlu konuşmasına rağmen berbat diyebileceğim kadar kötü bir faldı.
Yo görünüyoruygulama app store da gorunmuyor ya sizde de oyle mi
Sende cok baktirdin degilmi son zamnlardaevet ben arzu atese baktırdım hediye kredilerle. cok begenmedim tatmin etmedi
Olasılıklı birşey miydi yoksa özel bir dırumu mu bildi?famanin fali cikti
Olasılıklı birşey miydi yoksa özel bir dırumu mu bildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?