Fal Sepeti Deneyimleri

Ben memnun kaldım bende de uzun ve isabetliydi anda cok iyiydi. Vade olarak Ağustos’ta bir arada görmüş sadece. Yani suan olumlu gelismeler oluyor bugün itibariyle 1 aydır iliski sallantıdaydı 2 haftadır net kopuş yaşandı ve son bir haftadır da sıfır iletişimdi bizde.

cok sevindim canim, hadi insallah.. sende sureci sadece asli duru mu iyi bilmis duruyo su an?

cok sevindim canim, hadi insallah.. sende sureci sadece asli duru mu iyi bilmis duruyo su an?
Insallah hepimizin cıksın. Eğer üstüne yazarsa evet sadece gelisme oldu ama bu büyük bir gelisme suan sıfır iletisim ve baglantımız var cunku.

Yani anı bilen cok burda begendiklerim oldu. asagı yukarı herkes agustos ya da agustos sonuna kadar demis. Ecem Sezen- Elif Kaya - : 2-3 agustos arası demis

en erken tarihi Aslı Duru vermis en geç 1 Agustos’a kadar demis. iste bu gece o listeye sarkı ekledi baktım özlem içeren bi sarkı. 3 gün yani adım atacak gibi gözüküyor ama göreceğiz. Daha kesin diyemem ama gidisat suan Aslı Durunun dediği gibi ilerliyo

Kızlar dün akşam Armağan Kaplan’a tarot attım, çıkan her kartı söylüyordu ve biraz kart anlamı okuyor gibiydi. Ama sesi rahatlatıcıydı ve yine de duru görüsü vardır diye sanıyorum. Umarım dediği gibi olur her şey :/

Bu arada Byv Mars’a tarot ve katina atmistim, cok cok begendim, verdigi detaylar ve an analizi sahaneydi.

armagana kahve atin kart fallari degil

Arkadaslar dün Famaya fal baktirdim biraz olumsuz konustu. Fama hep mi olumsuz?
S sparkly Deva’nin fali patladi demissin acaba vadesi mi patladi? Yok hic birseyi bilemedi mi kavga haric?

Arkadaslar dün Famaya fal baktirdim biraz olumsuz konustu. Fama hep mi olumsuz?
S sparkly Deva’nin fali patladi demissin acaba vadesi mi patladi? Yok hic birseyi bilemedi mi kavga haric?

kavga haric bilemedi. kavgayi bilmesi sasirticiydi cunku sebebini filan bildi gundemde olmayan bi kavgaydi
fama bana olumsuz degildi. kardesime cok olumluydu onun durum olumlu oldu. bende de cikti

çisem deva’ya tarot atmıştım. “çektiğin kartların çoğu ters gelmiş bu da uzun vadeli demek, falın iptalini yapabilirsin.” dedi. ne demek yani bu?

çisem deva’ya tarot atmıştım. “çektiğin kartların çoğu ters gelmiş bu da uzun vadeli demek, falın iptalini yapabilirsin.” dedi. ne demek yani bu?

ferdaya baktirirken kartlar ters gelince o da demisti duragan enerji oldugu icin uzun sureye yayilabilir istersen bakmayalim diye. bazilari tersken bakmiyo galiba

Famaya kahve falı attım zar zor,
İlişki durumun var göründüğü için sistemde ona göre bakmış.
Ya ben düzenlemiştim yok diye.
boşa gitt falım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…