Ben memnun kaldım bende de uzun ve isabetliydi anda cok iyiydi. Vade olarak Ağustos’ta bir arada görmüş sadece. Yani suan olumlu gelismeler oluyor bugün itibariyle 1 aydır iliski sallantıdaydı 2 haftadır net kopuş yaşandı ve son bir haftadır da sıfır iletişimdi bizde.Herkese merhaba fal sepetinden ikinci defa yorum aldım bu defa Sümeyra Yanmaz'dan. (ilk falım melisa donukuktu) Melisa beni şok edecek şeyler söylemedi açıkçası herhangi bi vade de vermedi.Ben anlıkta sorular sormuştum gerçi. 9 dakikaydı. Ama Sümeyranın falında bir iki konu cidden nokta atışıydı diyebilirim.19 dk ses kaydı yollamış ve sormadığım sorular için bile kart açtı...Melisa veya Sümeyradan yorum alanlar deneyimlerini paylaşabilir mi falları isabetli miydi?
arkadaşlar gelişme var bende, bana ait yaptıgı bir playlist vardı spotify’ında hatta ismim yazıyor listede. Bu gece kasıtlı olarak listeye sarkı ekledi yeni bi tane seni sevmeme izin ver diye. Ve galiba yazarsa eğer Aslı Duru’nun falı a dan z ye cıkmıs olacak.Yağmur’un vadesinden de 2-3 gün sarktı ama sonuc olarak olumlu gelismeler var suan. Aslı Duru asla yazma 1 Ağustos’a kadar maksimum kıvranır dedi bakalım tutturacak mı
Evet olumluydu beklemen gerek demiştidonmesinnnn donerse baktirasim gelecek
sana olumlu muydu lunara peki
Evet olumluydu beklemen gerek demişti
Insallah hepimizin cıksın. Eğer üstüne yazarsa evet sadece gelisme oldu ama bu büyük bir gelisme suan sıfır iletisim ve baglantımız var cunku.cok sevindim canim, hadi insallah.. sende sureci sadece asli duru mu iyi bilmis duruyo su an?
Kızlar dün akşam Armağan Kaplan’a tarot attım, çıkan her kartı söylüyordu ve biraz kart anlamı okuyor gibiydi. Ama sesi rahatlatıcıydı ve yine de duru görüsü vardır diye sanıyorum. Umarım dediği gibi olur her şey :/
Bu arada Byv Mars’a tarot ve katina atmistim, cok cok begendim, verdigi detaylar ve an analizi sahaneydi.
oyle mi.. o zaman bugun bir kahve atayim. tarotta cok detaya inmedi ama az ve oz konustu, sorularimin cevabi, ana konuyla ilgili sonuca dair gordukleri vs.armagana kahve atin kart fallari degil
oyle mi.. o zaman bugun bir kahve atayim. tarotta cok detaya inmedi ama az ve oz konustu, sorularimin cevabi, ana konuyla ilgili sonuca dair gordukleri vs.
dun fama cikti demistim lunara da bilmis
fama’ya ne baktırdınız?
çisem deva’ya tarot atmıştım. “çektiğin kartların çoğu ters gelmiş bu da uzun vadeli demek, falın iptalini yapabilirsin.” dedi. ne demek yani bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?