evet alin. ekimde ayrıldığımızda cok iyi bakmıstı analizi cok iyiydi. ama bu ikinci fal sanki baskası bakmıs kadar kötüydü cok sasırdım hatta. yoksa pahalı memnun kalmasam asla bir daha ikinciyi denemezdim. son oldu zatenAlin toprakmi?
Ona bende baktirdim cikmadi bende begenmemisdim ama arkadasim cok memnun kalmisdi
evet hemde nasıl abarttım. Yıldız Kaya ya atacaktım ama offline olunca dedim arzu ateşe atayım bari kahve falını. Beğenmedim ama. ara verdim suan baktırmayacağım. inanılmaz derecede finansal da zararSende cok baktirdin degilmi son zamnlarda
Bana malesef cikmadi gecen sene baktirmisdimArkadaşlar derya nural hakkında ne düşünüyorsunuz?
Nerde bakiyor bunlardun fama cikti demistim lunara da bilmis
fama byvNerde bakiyor bunlar
Ben baktiramiyorum oralara malesef ödeme yapamiyorum fal sepetinde cikan olmadimi yada bilenfama byv
lunara telwe
Ben baktiramiyorum oralara malesef ödeme yapamiyorum fal sepetinde cikan olmadimi yada bilen
Buarada Fama bayağı hayattan soğuttu :) lunarada da öyle olmuştu. Spesifik bir detay yok genel geçer be epey olumsuzdu. Benim için de fal macerası bitmiştir
suFamaya ne baktırdınız?
Famaya ne baktırdınız?
Lunarayi bende çok severim inanılmaz güçlü hisler ama kaç defa fal attım hiç bakmadi ya da nasıl olmadıama lütfen lunara burayı okuyorsan döner misin . Süreç ve birçok durum tam olarak dediğin gibi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?