Fal Sepeti Deneyimleri

fama bu kisi ile olmaz baskasi ile konuşuyor dedi

Ben famaya bu durumlarda guveniyorum arkadasima falsepetindeki en az 10 kisi kimse yok derken fama birini tarif etmisti dogruymus. bana da sosyal medyada surekli yazisiyo bu dikkatli ol demisti adamin bos gunu yokmus megerse🤦🏼‍♀️ ablama kimse yok zaten barisirsiniz demisti yokmus. surecte yanildigi karistirdigi oluyo ama kisileri bence goruyor

Tutarlı mıydı peki sence falı ?
tutarliydi bu kisi egolu biri yaptığı hamleler yeniden baslamak icin degil hala dusunuyor mu hala aklında mıyım diye merak ettigi icin dedi sen bu kisiden daha guzel cekici birisin ama hiçbir iliskinin devamliligi olmadigi icin kendine güvenin azalmis dedi benim için dogru:( yeni birini gordu harf burc fiziksel ozellik ve tarih vermiş bakalim cikar mi ayrica gecmisten baska bi kisi donecek sana ama gecmis enerjiler iyi cikmiyor hayatina girecek yeni kisi ile iyi olacak demis o kismi yasayip gorucem ama dedikleri uzucu de olsa tutarli geldi:(

fallar gercekten yalan dolan tamamen mantikla yuruduklerini dusunuyorum bizim ayri kalma suremiz uzun oldugu icin muhtemelen boyle bi yorumda bulundu sadece yakin zamanda arkadasim birine baktirmisti telefondan kadin yakin zamanda evinizden bi kadin cenazesi cikacak demisti ve maalesef bu dogru cikmisti ama ona da korkumdan numarasi olmasina ragmen baktirmiyorum çünkü psikolojim kaldırmaz sadece is ve ilişki odaklı bakim seviyorum

fallar gercekten yalan dolan tamamen mantikla yuruduklerini dusunuyorum bizim ayri kalma suremiz uzun oldugu icin muhtemelen boyle bi yorumda bulundu sadece yakin zamanda arkadasim birine baktirmisti telefondan kadin yakin zamanda evinizden bi kadin cenazesi cikacak demisti ve maalesef bu dogru cikmisti ama ona da korkumdan numarasi olmasina ragmen baktirmiyorum çünkü psikolojim kaldırmaz sadece is ve ilişki odaklı bakim seviyorum
Kadinin ismi ne belginmi?

Back
X