• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

ben astrocenterdan cok memnunum alyayla telefonda gorusuyoruz ve sitenin en iyisidir. son 3 yildir bir kere bile yanilmadi burdaki yorumlari golrunce sok oluyorul. alya arkin hakkinda nasil yapay zeka diyebiliyosunuz. ayrica sadece alya arkin da degil inanilmaz astroloji uzmanlari var diger sitelerle nasil kiyaslanabilir ki. kaliteli hizmet farkli bi sey. benim icin yillardir cok kiymetli danismanlarla gorustugum aile gibi bi oldugum bi yer. ben alya arkini oneriyorum hatta ilk 10daki ve diger buutun danismanlari deneyebilirsiniz bilmiyorum bu benim dusuncem acikcasi rastgele denk geldim sok oldum yilardir danistigim uzmanlarla ilgili yazilanlara

ben astrocenterdan cok memnunum alyayla telefonda gorusuyoruz ve sitenin en iyisidir. son 3 yildir bir kere bile yanilmadi burdaki yorumlari golrunce sok oluyorul. alya arkin hakkinda nasil yapay zeka diyebiliyosunuz. ayrica sadece alya arkin da degil inanilmaz astroloji uzmanlari var diger sitelerle nasil kiyaslanabilir ki. kaliteli hizmet farkli bi sey. benim icin yillardir cok kiymetli danismanlarla gorustugum aile gibi bi oldugum bi yer. ben alya arkini oneriyorum hatta ilk 10daki ve diger buutun danismanlari deneyebilirsiniz bilmiyorum bu benim dusuncem acikcasi rastgele denk geldim sok oldum yilardir danistigim uzmanlarla ilgili yazilanlara
direkt yapay zeka kullanıyor o, telefonda sesli konuşurken ben de seviyodum birkaç kere aradım anda iyi gelmişti ama bir kere maille yolladım soru. Yapay zekadan çıkan sonucu okumamış bile, direkt yapıştırmış cevap olarak. Alyayı birden fazla kez aramış ve bakım tarzını cevap tarzını bilen biri olarak eminim ki o maile cevabı yapay zekaydı. Bence çok büyük bir ayıp bu, o kadar para veriyoruz

Astrocenter kredim varmış o bitsin diye Uzay kutlu seçtim ama ölü gibiydi ya, kelimeleri cımbızla çekiyoruz sanki, böyle hevessiz, ciddiyetsiz bir falcı görmemiştim yemin ederim.

Moral veremem diyor ama sonuç zaten olumluydu baktığı falin bile farkında değil 😄

Sorumu da saptırarak mıy mıy bi şeyler yazdı. Olumsuz olsa bu kadar gerilmezdim ya bu gevşeklikten nefret ediyorum.

Asla baktirmiyin asla!

Ne saçma sapan bir yer bu astrocenter? Alya gpt baktirir, Uzay ne baktığını bilmez.. oradaki yorumlarımı da siliyorlar hadi burayı da silin.
ben astroda birine bir puan vermiştim diye birkaç falcı daha falıma bakmamıştı, ilk anlamıyordum sebebi neden ulaşamıyorum diye, birine bağlanabilmiştim sonra o da şey demişti: siz x kişisine düşük puan vermişsiniz bu yüzden bakmak istemiyorum size
ne alaka yani herkesi beğenmek zorunda mıyım ben
x kişisinin kim olduğunu inanın hatırlamıyorum yıllar oldu çünkü

astrocenterin reklam ihtiyaci yok niye bunu yapiyosunuz😂😂 2 mesaj var tamamen ayni
Alya isim yapmis oyle gidiyo. bi falda sadik dedigi adama bikac gun sonra zampara diyo duzeltince gene ayni falda sadik zaten diyo. evlilikten donmussunuz diyo donmedik diyosun baska iliskide donmussun demekki diyo. donmedim diyosun ilerde donersin diyo 😂 tutani illaki vardir ama abartmayın. o sitede cok daha iyiler var ama fiyat performans olarak bakinca onlar da fos

ben kendi deneyimimi yazdim arkadaslar deneyin karar verin ne diyim alya bilge ve madam kati onerdgim hic bi arkadasim kotu bi geri donus yapmadi bana bi de ne zaman yazsam musteri hizmetleri hemen yardimci oluyor. yazili soru hic sormadim cunku telde cok iyi verim aliyorum chat yapmistim madam kati ile gayet olumlu gecti benim acimdan iyi gunler diliyorum herkese

ben astroda birine bir puan vermiştim diye birkaç falcı daha falıma bakmamıştı, ilk anlamıyordum sebebi neden ulaşamıyorum diye, birine bağlanabilmiştim sonra o da şey demişti: siz x kişisine düşük puan vermişsiniz bu yüzden bakmak istemiyorum size

kendine guvenen her turlu bakar. telwrde de aynisi var aciklamalari da yuksek puanli falcilarimiz puanlari dusucek kaygisiyla baskasija dusuk puan verenleri reddedebiliyo 🤣

ben kendi deneyimimi yazdim arkadaslar deneyin karar verin ne diyim alya bilge ve madam kati onerdgim hic bi arkadasim kotu bi geri donus yapmadi bana bi de ne zaman yazsam musteri hizmetleri hemen yardimci oluyor. yazili soru hic sormadim cunku telde cok iyi verim aliyorum chat yapmistim madam kati ile gayet olumlu gecti benim acimdan iyi gunler diliyorum herkese
madam kati: 1 kere baktırdım telefonda, çok laf kalabalığı yapıyor, fal bakmadı sohbet muhabbet etmeye çalıştı, yok burası da çok sıcak ay yanıyoruz sıcaklarda vs. vs. şu ritüeli yap bunu oku vs. vs. fal namına bir şey söylemediği için çıktı çıkmadı diyemiyorum ama genel olarak olumlu şeyler söylemişti ama olumlu bir şey olmadı

alya: çok baktırdım sesli olarak seviyodum anda iyidi ama aynı konu için defalarca baktırılacak biri değil, ayrıca yazılı şekilde baktırmak istediğimde yapay zeka kullanması büyük ayıp bir daha baktırmam

bilge: baktırmadım bilmiyorum

astrocenterin reklam ihtiyaci yok niye bunu yapiyosunuz😂😂 2 mesaj var tamamen ayni
Alya isim yapmis oyle gidiyo. bi falda sadik dedigi adama bikac gun sonra zampara diyo duzeltince gene ayni falda sadik zaten diyo. evlilikten donmussunuz diyo donmedik diyosun baska iliskide donmussun demekki diyo. donmedim diyosun ilerde donersin diyo 😂 tutani illaki vardir ama abartmayın. o sitede cok daha iyiler var ama fiyat performans olarak bakinca onlar da fos
evet kullanıcının duvarına baktım, başka bir başlıkta astrodan iki kişiyi övüp gün aşırı baktırıyorum tarihler tutuyor isimler tutuyor demiş
gün aşırı aynı kişiye niye fal baktırır bi insan, verdikleri vadeler 24 saatlik vadeler mi
reklam yaparken de yapay zeka kullanın bari inandırıcı olsun

Çok ilginç ya tarikat mı bunlar 😄 bir kişi nasıl bütün falcilari beğenebilir ki böyle saçmalık mı olur?

Ben 3 kişiye baktırdım orada, ikisine 1 puan verdim Cudi beğendim sadece. İsimlerini unuttum diğerlerinin ama buradaki mesajlarimda yazıyorlar.

Yukarıdaki Alya sempatizanı görünce hatırladım 😄 Alya, Uzay ve Cudi baktırdım Cudi hariç ikisi de boştu Alya yapay zeka diyen de bendim geçmiş sayfalarda var.

Denemesek hakkında nasıl yorum yapacağız? Denedik diyoruz durum ortada işte.

Astro değil kendi reklamını yapıyor :D buradan sildiremiyor çünkü olumsuz yorumları.

kardesim, 3 arkadasim ve benim baktirdiklarimi kisaca ozetliyim

duygu aura:dusuncelerde bilmis ama gelecek pembe. dusunceleri dogrulama sansi oldu. kendisi bi sure online olmayacakmis
sumeyra: biraz bizim aklimizdakiler biraz kendi gordukleri ortaya karisik ama anlik durumlar icin baktirilir. gelecek beklentisi cok olmasin. anlik yorumlarini dogrulayabildik
asli duru: vadesi tutmadi gidisat tutmadi. sonuc cok pembeydi asliya kalsa temmuzda netlesip agustosta iliski guzellesiyodu. oysa temmuz sonu seviyesiz bi kavgamiz oldu. kavga sonrasi daha beter hale geldik😂
armagan:mesajla konustugum kisilere hep dedigim gibi bu adamin agzindan zorla laf aliyomusuz hissini sevmiyorum ama sonuc odakli bakiyo. vadesi sasti ama cikmis
ayda deniz:pembe tablo ama olumsuzu da belirtiyor bu yonden iyi. anlik analizi idare eder. sonucu nolursa olsun pembeye baglamasi kafa karistirici
gul demir:bende 5 sorudan birini cevapladi. arkadasimda 4sorudan 2sini cevapladi onlar da dogru degildi iade istedik kabul etmedi🤦🏼‍♀️
isilay:dusunce icin en iyilerden. sonuca yorumum yok. birimize cikti birimize cikmadi diger 2 kisi belirsiz
fama:canim benim😍 ilk vadesi cikti sureci bi yere kadar bildi ama 2nci vade cikmayacak bence ve sonuca da tutturamayabilir
merve merveli: anlik icin bi numara olabilir. soru sormazsaniz agzinizi acik birakiyo
mine ay:anlik dusunceler durumlar icin cok iyi
azure: ilk faliyla 2nci fali hepimizde celismis. olumlu konustuguna olumsuz konusmus olumsuza olumlu konusmus
seruven:sureci hep bildi sonuc maalesef patladi. sonuc icin genelde ihtimalli konusmus olabilir de olmayabilir de diye konusmus
lunara:sureci ve temmuza kadar olan durumlari bildi. olumsuzlari da soyledi ama temmuzdan sonra baktiramadim
durrin: surecteki bazi problemleri bildi ama fazla negatif basiyo okurken heyheyleniyorum
mars: fiyat performans olarak daha baktirmam. vadeleri cok genis tutuyo dediginden once cikiyo. dusunceler icin fena degil ama dedigim gibi fiyattan dolayi daha baktirmam
cisem: ilk fal cikar sonrasi siz ne derseniz oyle gider. vadeleri iyidir surec sonuc Allah kerim
deva: o da canim😍 kendisinden zamaninda iade almisligim var ama sonra tekrar denemistim ve nolduysa sohbete donduk. en son sinirim cok bozukken aglaya zirlaya aradim sorunum cozulmedi ama kafam rahatladi😁 kendisiyle konusmak icin bile arayabilirim sdshdhdhd
gozdenur: cok pembe. dogrusunu bildigim konunun bile oyle olmadigini soyledi iade istedim vermedi. kotuydu
mihrinur: cok tatli cok hos bakti ama yanildigi noktalar oldu soru kisminda buna dair yazincakendisi iade etti. bilemedigi yerlere ragmen 4puan verirdim cunku sallamiyo ve anlik durumlari biliyo. denenebilir.

simdilik bu kadar yazabildim. digerlerini de eklerim yada beklemek istemeyenler merak ettiklerini sorabilir🫠

Arkadaşlar iyi akşamlar bende çıkmayan ya da yorumunu beğenmediğim yorumcuları paylaşmaya geldim.

Zülal Şen: İlk falında mevcut durumu ve sorunları kitap gibi okumuştu bu lafımın arkasındayım. Ancak süreç dediği gibi ilerlemedi. Olumlu/olumsuz gelişme yaşanıyor ancak benzer yorumlar yapıyor. Vade öteleme var ve yakın geleceği ön göremiyor. Sonuç konusu şu an muallak güncelleme yaparım. Tavsiye eder miyim belki ilk falı için.

Nevin Gül: Baktırdığım zamanlarda bir iletişim durumunu bilmişti ancak ilişkiyi etkileyen büyük olayı öngöremedi. Başka nedenlere bağladı. Soru cevap kısmında durumu anlattığımda ise benim verdiğim cevaba göre falını değiştirdi. Falı anında patlamış oldu ben tavsiye etmiyorum.

Cesur Şeyhoğlu:
Şuan sistemde yok ama vade olarak patladı diyebilirim.

Gökçe Aksoy: Yakın zamanda yaşanacak tartışmayı bir tek o öngörmüştü ancak ilerleyen fallarda benzer şeyler söyledi yakın zaman öngörüleri gerçekleşmedi, sonuç için verdiği vade de bir şey yaşanmadı. Sohbet havasına çevrildi. Daha da baktırmadım pahalı bir yorumcu olduğu için. İlk falı için denenebilir.

Gözdenur: İletişim için dediği vade tutmuştu ancak netleşme için verdiği tarih çıkmadı .Pembeci bir yorumcu olduğunu düşünüyorum. Süreç anlattığı gibi ilerlemedi.

Arzu Ateş: İlk falında anlık bildiği şeyler olduğu için ikinci falı atmıştım ancak baktığı fallarda vadeler birbiriyle çelişti. Ötelenme durumu oldu tavsiye etmiyorum.

Asude Yıldız: Anlık durumumu gayet iyi bilmiş. Adamın karakterini iyi bilmiş. Ancak haziran temmuzda ufak problemlerden bahsetmiş ancak biz ufak değil büyük problemlerden geçtik. Süreç ve sonuç patlamış.

Deniz Bilir: Temmuzda vadeler vermişti ama dedikleri gerçekleşmedi.

Oylum Genç: Yıllar önce baktırdığımda konuyla ile ilgili bildiği şeyler olmuştu. Bu gazla yıldızname baktırmıştım. Yıldıznamede başarılı bulmuyorum.Aklımdaki kişi için baktırdığımda çok daldan dala atlamış. Bir şey söylüyor sonunu getirmeden başka bir konuya geçiyor. Anlık durumumuzu bilmiş. Verdiği vadeler çok yuvarlak maalesef. Ağustos eylül ekim diyor 5 li vakit diyor gibi gibi.

Sercan Yılmaz/Serkan Candaş/ Astrocenter Talha İlhan: Sercan Yılmazken baktırdığımda (o zamanlar yeni yorumcuydu) haziran değil temmuz netleşme dedi. Sonra sercan yılmaz adını bıraktı. Serkan Candaş olarak adına devam etti .Ben aynı kişiler olduğunu bilmediğim için fal baktırmış bulundum.Serkan Candaşken temmuz değil ağustosu işaret etti. İşin bomba kısmı astrocenter üyeliğimde azra ekini yakalayamadım dün. Talha ilhana baktırayım bazı arkadaşlar bildiğinden bahsetmişti. Talha İlhanı aradığımda sesinden tanıdım. Bu üçü de aynı kişiler ve maalesef aynı kişiler olduğunu bilmeden yorum almış bulundum. Anı iyi biliyor hakkını yiyemem ama sonuç kısmında hep vade öteleniyor dedikleri çıkmıyor maalesef.

Back
X