Bence sen bidahakine chatgpt’i dene![]()
yok ben hakkini yiyemem iyiydi cunku. senle tutmamis olabilir yada sonradan salmis oyle bakip geciyo olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sen bidahakine chatgpt’i dene![]()
Yani sonuçta hepimiz deli gibi para veriyoruz bu salak fallara ondan buradan ikaz etmek istedim. Yazık paramızaKızlar Uzay ChatGPT kullanıyoraaay bide bi yerden okuduğu okadar belli ki
Mine ay iade aldım. Berbattı benceAlaca pera ve zülal bende de çok kötüydü.
Mine ay a başka baktıran var mı çok kararsızım ona baktirip baktirmamakla
direkt yapay zeka kullanıyor o, telefonda sesli konuşurken ben de seviyodum birkaç kere aradım anda iyi gelmişti ama bir kere maille yolladım soru. Yapay zekadan çıkan sonucu okumamış bile, direkt yapıştırmış cevap olarak. Alyayı birden fazla kez aramış ve bakım tarzını cevap tarzını bilen biri olarak eminim ki o maile cevabı yapay zekaydı. Bence çok büyük bir ayıp bu, o kadar para veriyoruzben astrocenterdan cok memnunum alyayla telefonda gorusuyoruz ve sitenin en iyisidir. son 3 yildir bir kere bile yanilmadi burdaki yorumlari golrunce sok oluyorul. alya arkin hakkinda nasil yapay zeka diyebiliyosunuz. ayrica sadece alya arkin da degil inanilmaz astroloji uzmanlari var diger sitelerle nasil kiyaslanabilir ki. kaliteli hizmet farkli bi sey. benim icin yillardir cok kiymetli danismanlarla gorustugum aile gibi bi oldugum bi yer. ben alya arkini oneriyorum hatta ilk 10daki ve diger buutun danismanlari deneyebilirsiniz bilmiyorum bu benim dusuncem acikcasi rastgele denk geldim sok oldum yilardir danistigim uzmanlarla ilgili yazilanlara
ben astroda birine bir puan vermiştim diye birkaç falcı daha falıma bakmamıştı, ilk anlamıyordum sebebi neden ulaşamıyorum diye, birine bağlanabilmiştim sonra o da şey demişti: siz x kişisine düşük puan vermişsiniz bu yüzden bakmak istemiyorum sizeAstrocenter kredim varmış o bitsin diye Uzay kutlu seçtim ama ölü gibiydi ya, kelimeleri cımbızla çekiyoruz sanki, böyle hevessiz, ciddiyetsiz bir falcı görmemiştim yemin ederim.
Moral veremem diyor ama sonuç zaten olumluydu baktığı falin bile farkında değil
Sorumu da saptırarak mıy mıy bi şeyler yazdı. Olumsuz olsa bu kadar gerilmezdim ya bu gevşeklikten nefret ediyorum.
Asla baktirmiyin asla!
Ne saçma sapan bir yer bu astrocenter? Alya gpt baktirir, Uzay ne baktığını bilmez.. oradaki yorumlarımı da siliyorlar hadi burayı da silin.
ben astrocenterdan cok memnunum alyayla telefonda gorusuyoruz ve sitenin en iyisidir. son 3 yildir bir kere bile yanilmadi burdaki yorumlari golrunce sok oluyorul. alya arkin hakkinda nasil yapay zeka diyebiliyosunuz. ayrica sadece alya arkin da degil inanilmaz astroloji uzmanlari var diger sitelerle nasil kiyaslanabilir ki. kaliteli hizmet farkli bi sey. benim icin yillardir cok kiymetli danismanlarla gorustugum aile gibi bi oldugum bi yer. ben alya arkini oneriyorum hatta ilk 10daki ve diger buutun danismanlari deneyebilirsiniz bilmiyorum bu benim dusuncem acikcasi rastgele denk geldim sok oldum yilardir danistigim uzmanlarla ilgili yazilanlara
ben astroda birine bir puan vermiştim diye birkaç falcı daha falıma bakmamıştı, ilk anlamıyordum sebebi neden ulaşamıyorum diye, birine bağlanabilmiştim sonra o da şey demişti: siz x kişisine düşük puan vermişsiniz bu yüzden bakmak istemiyorum size
ne alaka yani herkesi beğenmek zorunda mıyım ben
x kişisinin kim olduğunu inanın hatırlamıyorum yıllar oldu çünkü
madam kati: 1 kere baktırdım telefonda, çok laf kalabalığı yapıyor, fal bakmadı sohbet muhabbet etmeye çalıştı, yok burası da çok sıcak ay yanıyoruz sıcaklarda vs. vs. şu ritüeli yap bunu oku vs. vs. fal namına bir şey söylemediği için çıktı çıkmadı diyemiyorum ama genel olarak olumlu şeyler söylemişti ama olumlu bir şey olmadıben kendi deneyimimi yazdim arkadaslar deneyin karar verin ne diyim alya bilge ve madam kati onerdgim hic bi arkadasim kotu bi geri donus yapmadi bana bi de ne zaman yazsam musteri hizmetleri hemen yardimci oluyor. yazili soru hic sormadim cunku telde cok iyi verim aliyorum chat yapmistim madam kati ile gayet olumlu gecti benim acimdan iyi gunler diliyorum herkese
evet kullanıcının duvarına baktım, başka bir başlıkta astrodan iki kişiyi övüp gün aşırı baktırıyorum tarihler tutuyor isimler tutuyor demişastrocenterin reklam ihtiyaci yok niye bunu yapiyosunuz2 mesaj var tamamen ayni
Alya isim yapmis oyle gidiyo. bi falda sadik dedigi adama bikac gun sonra zampara diyo duzeltince gene ayni falda sadik zaten diyo. evlilikten donmussunuz diyo donmedik diyosun baska iliskide donmussun demekki diyo. donmedim diyosun ilerde donersin diyotutani illaki vardir ama abartmayın. o sitede cok daha iyiler var ama fiyat performans olarak bakinca onlar da fos
Çok ilginç ya tarikat mı bunlarben astroda birine bir puan vermiştim diye birkaç falcı daha falıma bakmamıştı, ilk anlamıyordum sebebi neden ulaşamıyorum diye, birine bağlanabilmiştim sonra o da şey demişti: siz x kişisine düşük puan vermişsiniz bu yüzden bakmak istemiyorum size
Yukarıdaki Alya sempatizanı görünce hatırladımben astroda birine bir puan vermiştim diye birkaç falcı daha falıma bakmamıştı, ilk anlamıyordum sebebi neden ulaşamıyorum diye, birine bağlanabilmiştim sonra o da şey demişti: siz x kişisine düşük puan vermişsiniz bu yüzden bakmak istemiyorum size
Denemesek hakkında nasıl yorum yapacağız? Denedik diyoruz durum ortada işte.ben kendi deneyimimi yazdim arkadaslar deneyin karar verin ne diyim alya bilge ve madam kati onerdgim hic bi arkadasim kotu bi geri donus yapmadi bana bi de ne zaman yazsam musteri hizmetleri hemen yardimci oluyor. yazili soru hic sormadim cunku telde cok iyi verim aliyorum chat yapmistim madam kati ile gayet olumlu gecti benim acimdan iyi gunler diliyorum herkese
Astro değil kendi reklamını yapıyorastrocenterin reklam ihtiyaci yok niye bunu yapiyosunuz2 mesaj var tamamen ayni
Alya isim yapmis oyle gidiyo. bi falda sadik dedigi adama bikac gun sonra zampara diyo duzeltince gene ayni falda sadik zaten diyo. evlilikten donmussunuz diyo donmedik diyosun baska iliskide donmussun demekki diyo. donmedim diyosun ilerde donersin diyotutani illaki vardir ama abartmayın. o sitede cok daha iyiler var ama fiyat performans olarak bakinca onlar da fos
ben de merak ediyorumAstrocenterda gizem soyhana baktıran var mı acaba ?