• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Ben yazmıştım çıktığını benden sonra baktırdın ama gelipte burda öve öve anlatmadım canım :) anladığın herşeyi başka taraflarından anlıyosun insanları bence darlama. Dediği şeylerde çıktı bana sana çıkmadı diye kötü mü yani ? Günde kaç kişiye fal baktırıyosun enerjin elbette ötelenir biraz vade beklersin çıkıp çıkmayacağını beklersin
Kesinlikle katılıyorum bana da ne dediyse çıktı.Mesela şöyle 4 gün yada 4 ünde arayacak dedi 4 ekim de yazdı asla beklemiyordum bu arada.
Sonra iş ile ilgili birşey oldu onu sordum o konuda dediği tarih 8 gün geçti oldu sonuçta bu kadında herşeyi her dediği gün olcak değil ama bu zaman a kadar baktırdığım falcılardan en çok bilen ve lafı dolandırmadan konuşan bu kadar detay bilen olmamıştı.

Bu arada ben de astroda baktırmadığım az kişi kalmıştır hepsini denedim hemen hemen.Ama umay en favorim kesinlkle zaten şuan tek onu arıyorum.Birde dorean ı beğenmiştim ben oda dürüst cevaplar vermişti olmayacak bişeydi o dönem umay çok net olarak hayatında başka biri var bu adamın dedi herkes döncek sana diyordu birde dorean demişti bunu.

Kesinlikle katılıyorum bana da ne dediyse çıktı.Mesela şöyle 4 gün yada 4 ünde arayacak dedi 4 ekim de yazdı asla beklemiyordum bu arada.
Sonra iş ile ilgili birşey oldu onu sordum o konuda dediği tarih 8 gün geçti oldu sonuçta bu kadında herşeyi her dediği gün olcak değil ama bu zaman a kadar baktırdığım falcılardan en çok bilen ve lafı dolandırmadan konuşan bu kadar detay bilen olmamıştı.
Bazı kişileri çıkmamış şans işte :)

Bu arada ben de astroda baktırmadığım az kişi kalmıştır hepsini denedim hemen hemen.Ama umay en favorim kesinlkle zaten şuan tek onu arıyorum.Birde dorean ı beğenmiştim ben oda dürüst cevaplar vermişti olmayacak bişeydi o dönem umay çok net olarak hayatında başka biri var bu adamın dedi herkes döncek sana diyordu birde dorean demişti bunu.
Umsy akaymi ona ulasmak icin kac hafta beklemisdim malesef bende tutmadi hic bir dedigi keske ciksaydi cok ümitliydim

cok mesaj geldi gozden kacirmadiysam herkese dondum kacirdigim varsa ozur dilerim🫠 burdan iyi bildiginiz uyeler haric kimsenin tavsiyelerini dikkate almayin derim cunku mesajda gomdukleri falcilari burda paragraf paragraf ovenler var. ya da kendisi baktirmadigi ama merak ettigi falcilari cok ovup sizleri ona yonlendirip kendince fikir edinmeye calisanlar var aman dikkat diyim😁 bana burda aciktan sorarsaniz gene bildigim kadar iyi kotu soylerim

cok mesaj geldi gozden kacirmadiysam herkese dondum kacirdigim varsa ozur dilerim🫠 burdan iyi bildiginiz uyeler haric kimsenin tavsiyelerini dikkate almayin derim cunku mesajda gomdukleri falcilari burda paragraf paragraf ovenler var. ya da kendisi baktirmadigi ama merak ettigi falcilari cok ovup sizleri ona yonlendirip kendince fikir edinmeye calisanlar var aman dikkat diyim😁 bana burda aciktan sorarsaniz gene bildigim kadar iyi kotu soylerim
ama ellerine ne geçerki orda gömüp burda övse zaten herkesin iyi dediği herkese iyi gelmiyor bunu biliyoruz ama bana iyiydi bana kötüydü demek yerine ikili oynamak çok saçma

Bi ben kalmışım 😄
Fal sitesinde olumlu memnuniyet yorumu yapıp burada kötüleyenler de var.

ama ellerine ne geçerki orda gömüp burda övse zaten herkesin iyi dediği herkese iyi gelmiyor bunu biliyoruz ama bana iyiydi bana kötüydü demek yerine ikili oynamak çok saçma

ya iste o ikili oynamanin anlamini cozemedim. denemedigi kisileri de denedim iyiydi sen de bak diyip denetebildiklerine denetip fikir ediniyolar. kendilerininki para da bizimki degil sanki

A
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.

Bütün fallarım patladı.Falsepetinde baktırmadığım kimse kalmamıştı.
Herkes vade öteliyor ancak dedikleri gelişmeler yaşanmıyor. Sadece küçük iletişim durumlarını bildiler.

Arya Çiçek : Sevdiğim bir yorumcuydu ancak ağustos önemli bir gelişme olacak dedi olmadı. Sonra eylüle sarktı eylülün 3 lü vadelerinde netleşme dedi yine gerçekleşmedi.

Ayda Deniz: Bu da vade öteleyen ama o vadelerde bir gelişme yaşanmayan bir yorumcu benim için. Net bir vade vermez. 9 lu vadeler der. Bir sonraki falda 1 li vadeler der ama gelişme yaşanmaz.

Çisem Deva:Sadece bir falında iletişim durumu bildi. Onun dışındaki fallarda iletişim durumunuda süreci de bilemedi.

Firuze Erkman: Eylül sonu önemli gelişme dedi ama yaşanmadı.

Mirza Savi de aynı şeyi dedi ama yaşanmadı patladı

Işılay Can: Vade öteliyor hep ama anda başarılı

Alaca Pera: Enerjisini sevdiğim bir insandı ama öngörüleri çıkmadı.

Aslı Duru: En çok yorum aldığım kişi enerjisini de seviyorum ancak vadeler hep öteleniyor.

Umay Ak: ağustosta netleşme görmüştü ilk falında ikinci falında 2026 şubatı demiş netleşme için 6 ay vade ötelemiş.
Bu durumu sorduğumda enerjiler değişmiş dedi.

Enes(telefon) dedikleri çıkmadı maalesef. O paraya değer miydi hayır.

Nehir Akidil : Bakımda şunu yapmanı istiyorum bunu yapmanı istiyorum diyen bir yorumcu. Örneğin mesaj atmamanı istiyorum gibi gibi ben böyle yorumlamadan hoşlanmıyorum.

Bahar Candan: Biraz fazla candan ay sana sarılmak istiyorum falan cümleler kuruyor tarzı benlik değil

Derman Gürkan: enerjisi güzel ama dedikleri çıkmadı

Ayşe Narin: Bildiği şeyler oldu ama bilemediği şeyler de öyle değil dememe rağmen ısrar etti. Kahve falında çıkan şekilleri yorumlamaz.Sitede daha iyileri var. Aynen bu yorumu yazmıştım ama falsepeti yayınlamadı.

Şimdilik aklıma gelen yorumcular bunlar.
Arya Çiçek bana da vadesi ötelendi hatta 2025 için kesin bu yıl bitmeden diyordu vade geçti ama onun dediği gibi oldu ben kendisini beğeniyorum

A

Arya Çiçek bana da vadesi ötelendi hatta 2025 için kesin bu yıl bitmeden diyordu vade geçti ama onun dediği gibi oldu ben kendisini beğeniyorum
Dimi bende bi kez yorum almıştım kredisinden dolayı tekrar gidemedim. Ama o kadar güzel ve doğru okumuştu ki şaşırmıştım. Bu arada arkadaşlar vadeye takılmayın enerji değişkendir ve kişinin hür iradesi olsun hayatı problemleri olsun vadeler günü gününe tutmayabilir önemli olan sonuç bence. Olacak olan er ya da geç olur😊

Back
X