• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

kizlar bi bucuk ay filan oldu bekledigim iletisim kuruldu baktirmama gerek kalmadi ama bu basligi birakamiyoruuumm. beni kovalayin ya. onceden hic baktirmadigim zamanlar gene burdaydim fal bagimlilik yapmiyor ama fal basligi bagimlilik yapiyor olabilir mi shssjsjs
Kuzum tamam da çıkanları yazdın mı bari sen :)) iletişim vadesini, şeklini şemalini bilenler oldu mu? Gözün aydın bu arada :)

kizlar bi bucuk ay filan oldu bekledigim iletisim kuruldu baktirmama gerek kalmadi ama bu basligi birakamiyoruuumm. beni kovalayin ya. onceden hic baktirmadigim zamanlar gene burdaydim fal bagimlilik yapmiyor ama fal basligi bagimlilik yapiyor olabilir mi shssjsjs
Bende aynı 😄

Gerçi saçma sapan siteler ve falcılar çıkmış piyasaya. Falcılar da diğer sitelerdeki falcılar bence.

kime baktırmıştınız?

Gözünüz aydın

Eda'ya baktırıyorum. Onun karşıdaki insanın düşüncelerini okumasını , hislerini ifade etmesini gerçekten çok beğeniyorum. İllaki erkek arkadaş anlamında değil sorduğum arkadaşlarımdan da ya da ailemle ilgili sorduklarımdan da bunu anlayabiliyorum. yani hiç ıskalamadı hayır ya bu kişi böyle değildi Eda yanlış söyledi dediğim olmadı. Başkasına olmuş da olabilir inanırım da ama bende hep tutuyor. Bir de Eda bana çok entelektüel ve çok kitap okumuş, kendisine ve hayata karşı sorgulamalarda bulunmuş birisi olarak geliyor. Eda ve Ayda Deniz ikisini bu yönlerden de beğeniyorum yani mahalle üslubuyla konuşan, çabuk sinirlenen, silip atan, enerjisi kötü insanlar değiller üslupları güzel bu tarafları da çekiyor beni. Yaş 30'u geçince artık sağlıklı iletişim kurmak insan için daha önemli hale geliyor belki de o yüzden bu noktaya dikkat ediyorum.
Kesinlikle size katılıyorum. Laf kalabalığı yapan aşkım bebeğim özellikle 'balısı' diyen kişilerden uzak durun kızlar :)))))

Bende aynı 😄

Gerçi saçma sapan siteler ve falcılar çıkmış piyasaya. Falcılar da diğer sitelerdeki falcılar bence.

ben diger sitelerdekilerin ayni kisiler oldugunu bikac kez isimleriyle yazdim ama gormezden geliniyorum dfsdjjs ayni kisiler arasinda donup dolasiliyor. forumda bazen kendi kendime konusuyor gibi hissediyorum😮‍💨

ben diger sitelerdekilerin ayni kisiler oldugunu bikac kez isimleriyle yazdim ama gormezden geliniyorum dfsdjjs ayni kisiler arasinda donup dolasiliyor. forumda bazen kendi kendime konusuyor gibi hissediyorum😮‍💨
Bende görmedim ama yüzde yüz aynı kişiler dense bile inanmazlar 😄

Ayda Deniz'in maddi konularla alakalı dedikleri çıktı.. diğerlerine daha var. Eda Denizer de kişilerin karakterlerini çok güzel ortaya koyuyor . Ama buradan da bir arkadaşın dediği gibi yakın vade verıyor ve boylelıkle patlıyor .
Eda Denizer’e kahve mi baktırıyorsunuz acaba hangisinde daha iyi?

Kuzum tamam da çıkanları yazdın mı bari sen :)) iletişim vadesini, şeklini şemalini bilenler oldu mu? Gözün aydın bu arada :)

baslarda yazdim sonra saldim dfjsjd bu detaylariyla cikti su yuzeysel bakti diyorum o yuzeysel bakmaz cok iyidir diye tartisma cikiyor forumu biliyosun😂 mesajda birkac kisiyle tum yorumculari didik didik ettik ama🫠

Kimler çıktı size acaba ?Biz de öğrenebilirmiyiz?

Eda Denizer e Ben de fal baktırmıştım, anlık iyiydi ama vadesi geçti olmadı, durum ama söylediyi gibi ilerliyor

Eda Denizer’e kahve mi baktırıyorsunuz acaba hangisinde daha iyi?
Telefonda baktırıyorum fal türünü çok takmıyorum ya zaten kart çekerek bakıyor bir de dur göründü de kullanır mısın diye ricada bulunuyorum öyle bakıyor❤️

Kesinlikle size katılıyorum. Laf kalabalığı yapan aşkım bebeğim özellikle 'balısı' diyen kişilerden uzak durun kızlar :)))))
öyleleri baktıktan sonra yanındakilere de der ki ay bu kız da çok kafa şişirdi ya 😂😂😂😂😂

gecmis sayfalarda var ya. Asya,maddy,sarmasik, ravenna bizim ilk gorduklerimiz😂 isim degistiriyolar fotograflar ayni!???😂
Ravenna benim adım Gamze dedi. Hiç güzel bakmadı . Ben arama tuşuna yazdım onu ama hiçbir yorum çıkmadı Bu sitede onunla ilgili.

Karma Tilki Devanın bir benzeri gibi. Üst üste bir sürü şey sıraladılar aradım ama kendimi bulamadım falın neresindeyim diye

Back
X