• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fala inanma derler ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İskambille tarotta psikoloji bozuyor ya, Azrail falan cekıyosun al basına bela. 😂
Faldan uzak durmak en temızı

Ergenken beş kız dönüp dönüp birbirimize bakıyorduk, tee kasapın çırağı için bile baktığımız olmuştu 😀😀

O zamanlar instıgrım yoktu tabe , telefonlar antenliydi filan 😂 Azraili hatırlamıyorum onu yoksaymış olabilir miyiz🤓

Kesinlikle, iyiyi de bekliyorsun kotuyu de hıc saglıklı degıl. Bakan da mutsuz oluyodur sonrasında zaten. En guzelı hayırlısını istemek.
Kesinlikle öyle çukur gibi bişey falın her türlüsü. Baktırdıktan sonra bi vicdan azabı çekiyor insan resmen. Benim enerjim çekiliyordu mutsuzluk çöküyordu üzerime. Ne hikmetse falda da hep kötü çıkar zaten mutsuzlukla bitiyor sonu.

Ergenken beş kız dönüp dönüp birbirimize bakıyorduk, tee kasapın çırağı için bile baktığımız olmuştu 😀😀

O zamanlar instıgrım yoktu tabe , telefonlar antenliydi filan 😂 Azraili hatırlamıyorum onu yoksaymış olabilir miyiz🤓
Ne İskambiller ne tarotlar eskittim be
Sahılde roman bir ablaya bakla falı baktırdığımı bilirim.
Noldu sonra, sahtım sahbaz oldum😂
Sankı evlenmek marifet ya.
Tarotta Azrail kartı var ya addgahs
Kart kendısı bile korkunc, anlamı nasil guzel olsun😂

Ve iman koşarak uzaklaştı.
Allah korusun imansiz degilim cok sukur arastirdim konuyu birazcik gaybi kimse bilemez fakat bazilarina Rabbimiz isterse gonul gozunu acar gibi bir seyler okudum tam da yanlis yonlendirmek istemem zaten bu yuzden basina boyle bir sey gelen var mi diye de sordum.Fal bakirmak icin bir yere gitmiyor biri karsiniza cikip falci bile oldugunu bilmiyorsunuz boyle seyler soyluyor hatta kardesimin yuzunde boyle buyuk bir sivilce cikmis gel seni okuyayim demis kardesim korkup istememis ama oradaki avukat okusun bak insanlar bunun icin ne kadar para veriyor sans ayagina geldi demis sonra dua edip yuzune dokunmus ertesi gun orasi duzelmis yani biliyorum cok tuhaf ama baskasindan duysam inanmam basina gelince bir oturup dusunuyro insan

Ben çok bakardım kahve falı çıkarmıştı da öyle diyorlar psikolok olunca bıraktım, bilimi seçtim, fal bakan saykolog diye Uğur Dündara çıkarım diye korktum 😂

Allah korusun imansiz degilim cok sukur arastirdim konuyu birazcik gaybi kimse bilemez fakat bazilarina Rabbimiz isterse gonul gozunu acar gibi bir seyler okudum tam da yanlis yonlendirmek istemem zaten bu yuzden basina boyle bir sey gelen var mi diye de sordum.Fal bakirmak icin bir yere gitmiyor biri karsiniza cikip falci bile oldugunu bilmiyorsunuz boyle seyler soyluyor hatta kardesimin yuzunde boyle buyuk bir sivilce cikmis gel seni okuyayim demis kardesim korkup istememis ama oradaki avukat okusun bak insanlar bunun icin ne kadar para veriyor sans ayagina geldi demis sonra dua edip yuzune dokunmus ertesi gun orasi duzelmis yani biliyorum cok tuhaf ama baskasindan duysam inanmam basina gelince bir oturup dusunuyro insan
Kendini kandırma arkadasım

Zaten aslinda basta olan o degil mi kotu bir sey gelecek dendi ama kardesim onemsemedi bana soylemedi bile.Yasayip gorduk
Bak simdi kotu sey gelecek diyorsun ya, emınım zaten ikralık illallah ettiren bir tiple nısanlıydın ve olması gereken oldu nisanı attın.
Bu simdi falda cıkmasa da olacaktı.
Yani falda ciktı dıye olmadı.

Ne icin kandiriyorum ?
Gonul gozu acık insanlar varmıs, ayagına gitmezsen karsına cıkarsa soyler olurmus.
Falcıya gıtmemıs karsısına cıkmis falan.
Gonul gozun acıksa oturur dua edersin, kendine insanlığa sevdiklerine.
Millete geleceği hakkında Konusmazsın
Gelecegı yalnızca Allah bilir

Ben çok bakardım kahve falı çıkarmıştı da öyle diyorlar psikolok olunca bıraktım, bilimi seçtim, fal bakan saykolog diye Uğur Dündara çıkarım diye korktum 😂
Ben de mühendisim ilim irfandan çok uzak sayılmam ama fal baktırsam bile şakasına arkadaş ortamında o işte aman soğusun aman şöyle yapman gerekir derler ya bilerek beklemezdim buna mı inancam diye şimdi şu halime bak 😂

Canım sana burada detaylı yazmak isterdim ama bandan yeni geldim ban yemek istemem. Herkesin okuduğuna güvenme belki okuyan kişi kötü bişey okuyup üflüyor bilemezsin. Kuranda aç oku nas felak surelerini ayetel kürsiyi amenarasuluyu en güzel koruma tesir şifa bu ayetlerde başkasının nefesini falan filan geç millet dolandırıcı art niyetli kimseye güven olmaz. Ayrıca birinin üçüncü gözü açık olabilir ama o allahın gerçekten imanlı olan insanlarına verebileceği bir yetenek oda şuan şu dönemde milyarda bir bize nereden rast gelsin oldu ki geldi bu fincana bakaraktan olabilecek bişey değil. Ki üçüncü gözün açık olması gayptan haber vermesi manasında değil bunu yanlış anlamayın. Bakan arkadaşın musallatı olabilir baktırana da geçibiliyor böyle şeylerle ilgilenmeyin inanmayın siz inandığınız sürece imanınızdan oluyorsunuz. İmanınızı zedelemeyin. Ben bunları daha önce ciddi anlamda fal bakan biri olarak yazıyorum bulaşmayın lütfen. Ayetlerde açıkca yazıyor. Gaybı allahtan başkası bilemez. Peygambere bile böyle bi özellik verilmemiş kime verilebilir?

Dertleşmek için konu açılmış olabilir ama dini içerikli yorumlara dönüyor konu, ki dini içerik yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X