• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FALcı tavsiye GÜLSUM ABLA ASLA ÖNERMİYORUM

Allah bunu diyor mantıkta saçmalık hiçbir bilimsel verisi olmayan birşey diyor fal büyü vs için peki geriye kalan güruh bunları hangi temele oturtuyor
Sence?
İnsan beyni inanmak istediğine öyle bir inanıyor ki..eminim oturtacak bir temel bulmuşlardır ama ben hiç çözemiyorum)

Cunku dunya uzerinde tek bir gulsum abla var oda fal bakar ordan taniyoruz hepimiz:KK53: reklamin kotusude oluyomus be:KK45:

O zaman o başkasını takdir ederdim:))

Fal baktırmak isteyen bir yardım kuruluşuna üç beş kuruş bağış yapsın dekontu bana atsın gülsüm abla vs'den iyi sallarım yeminle:KK48:

"Ay ben sadakami veriyorum zaten" derler 1 ay once dilenciye verdigi 50 kurusu kastederek. Ihtiyaci olan birine verirken gozunde buyuyor milletin.

İnsan beyni inanmak istediğine öyle bir inanıyor ki..eminim oturtacak bir temel bulmuşlardır ama ben hiç çözemiyorum)
Nerde ne zaman nasıl bu inancımızı kaybettik yada nasıl kazanılır bazen bende istiyorum en azından annemin yanında azıcık inandırıcı olmak için inanıyorum hadi anlat diyorum küsüyor benimle dalga geçiyorsun diyor :işsiz:

Back
X