sağol canımEki Görüntüle 276015 Eki Görüntüle 276014 Eki Görüntüle 276013 Eki Görüntüle 276012 Eki Görüntüle 276011 Eki Görüntüle 276010 Eki Görüntüle 276015 Eki Görüntüle 276014 Eki Görüntüle 276013 Eki Görüntüle 276012 Eki Görüntüle 276011 Eki Görüntüle 276010
Yüklemeyi pek beceremediğim için aynı şeyi yüklemiş olabilirim kusura bakma.:26:
Canım, senin falında tabağının tam ortasında başı örtülü bir kadın var. Böyle çenesinin altından bağlamış eşarbını. Bu hane içi değilde sürekli haneye girip çıkan biri gibi geldi. Bilemedim tam emin değilim. Yani bu kdın hane içinde bi var bi yok. Arkasında birini saklıyor. Birini koruyor , bu seni sinir ediyor. Ben genele yayıyorum ama, belki de böyle bir olay olacak sinir olacaksın. Daha önce bir işteydin ve kimin lafıyla o işten çıktın canım ? Ben öyle görüyorum. Daha önce birilerinin lafıyla bi yeri terketmiş, arkanda bırakmış, ordan ayrılmışsın. Bunu iş olarak yorumladım. Ya bir şey diyeceğim, ben bunun üstünde pek durmadım ama burda bir erkek el kaldırmış vuracak gibi durmuş. Ha bir de, karşılıklı oturan iki hane birbirine küs, onlarla ilgili bir konu var. Canım sen bi değişiklik yapacaksın. Çok düşünüp karar vereceksin. Bi aslan burcu biri var burda. bu kadaar bitanem. Yorumlayabildim bu kdr. :)
Ne konuda değişiklik yapacağım? Beni biraz daha aydınlatır mısın anlattığın konularda? Evliliğimle ilgili mi yapacağım değişiklik? Aslan burcu kim? Başı örtülü bayan genç mi yaşlı mı?
Çok soruyorum ama çok sıkıntıdayım.
Vereceğim karar olumlu mu olumsuz mu? Evliliğimi mi bitireceğim yani? Bir de yakın zamanda mı görünüyor?Canım genç yaşlı bilemem. Benim içime yaşlı biri geldi. Evliliğinle ilgili değişiklikler. Aslan burcu kişiyi bende bilmiyorum canım. Sen varsa dikkat et.
Benim gördüğüm ve ya içimden gelenler, birinden ayrılmışsın. Bir ilişkin sonlanmış. Yani gözünden düşmüş.Evde 3 kişimisiniz?
Sürekli bir 3 kişi modu var. Yada 3 arkadaşsınız sürekli. Ha bu fal açıldığı zaman , bir şeyini kaybetmiş miydin? Ama şimdi bulmuşsun. Ne bileyim bir küpe olur bir toka bir para. Yani atlatmışsın. Ayrıca S harfi ile 2 vakit içerisinde bir görüşmen var. İstediklerini söyleyeceksin. Senin peşinde kuyruk olan biri var, onun duygularına inanmıyorsun.İnanma, haklısın.
canım söylediklerinin neredeyse hepsi doğru annem üzülecek aslında daha 42 yaşında bak yaşlı dedin diye bozulacak. Nasıl diyecem yaşlılara bakamıyomuş arkadaş diye:)
Allah söyletti belki :)
Eki Görüntüle 276513 Eki Görüntüle 276514 Eki Görüntüle 276515 Eki Görüntüle 276516 Eki Görüntüle 276517 Eki Görüntüle 276518
Sen bu işi biliyosunBuda arkadaşımın fincanı buraya üye olmadığı için bana yükletti zamanınız olursa bakarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?