Kızlaar artık fal bakmak istemiyorum. Yanlış yönlendirmek istemiyorum kimseyi çünkü. Hem iyi gelmiyor bana... Kusura bakmayın çok Çok fal bakınca iş geliyo başıma. Hem boşverin falı filan. Allaha güvenin sorunlarınız düzelecektir. O her şeyin en iyisini hayırlısını bilir.
Kızlaar artık fal bakmak istemiyorum. Yanlış yönlendirmek istemiyorum kimseyi çünkü. Hem iyi gelmiyor bana... Kusura bakmayın çok Çok fal bakınca iş geliyo başıma. Hem boşverin falı filan. Allaha güvenin sorunlarınız düzelecektir. O her şeyin en iyisini hayırlısını bilir.
cnm bugünlerde skıntıdayım falımada yansımıştır kapattım kendim az yorumladım gerçi ama hep kötü şeyler gördüm nedense mavi göz gördüm mesela resmen mavi duruyo faldada :S sen bi yorumlasan harika olur öpüyorum canım tşkler..
ayyy bu son olsun ben senden gelecekle ilgili bişi istemiyorum cnm lütfen beni biliyosun az çok lütfen bu falı çok önemsedim son olsun bi daha istemicem özel msj olarak olsun yada :26: lütfennn
canım benim facebookta FAL MEKAN sayfası var oraya gir ismini yaz sana isim analizi yapıor bayan ücretsiz.ama tarot veya su falı falan baktırmak istersen o ücretli