• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

faldan Anlayanlar varmi bu cizgide ne goruyorsunuz ?

İki kişi görüyorum oturmuş öyle bi muhabbet içindeler ki anlatamam sanki seni konuşuyorlar sağdakini pek gözüm tutmadı gözü çok kötü bakmış yakınlarında kalın camlı gözlük kullanan varmı sürahi nine 👵🏿 gibi en alttaki falı yorumladım🤷🏽‍♀️
Evet gözlük kulanarak biri var.
Başka ne gordunuz o hakkımda kötü konuşanlar? Biri erkek biri kız dimi?

Recep ivedik diyo ya sana gabaran bişey var diye ne zaman fal görsem o replik geliyor aklıma😁 adapte olamıyorum 😁

Sizi bekleyen yolunuzu gözleyen uzun saçlı bi kadın var yüzü görünüyor ve bembeyaz çımış iyi niyetli biri olduğu belli.
Hayatınızda bi süre oldukça zorluklar çekeceksiniz belliki dertler dağ gibi birikmiş ama sonunda bi aydınlık görünüyor.
Son olarak 2 başlı bir şey görünüyor ikiyüzlü kötülüğünüzü düşünen 2 kişi var ve bunlar birleşmişler sizin için benden bu kadar.

Sizi bekleyen yolunuzu gözleyen uzun saçlı bi kadın var yüzü görünüyor ve bembeyaz çımış iyi niyetli biri olduğu belli.
Hayatınızda bi süre oldukça zorluklar çekeceksiniz belliki dertler dağ gibi birikmiş ama sonunda bi aydınlık görünüyor.
Son olarak 2 başlı bir şey görünüyor ikiyüzlü kötülüğünüzü düşünen 2 kişi var ve bunlar birleşmişler sizin için benden bu kadar.

Evet o 2 kişi olanlar birlesmisler peki nezaman harekete gecicekler o kısmı çok merak ediyom başka nolucanda çok sagolun ya

Back
X