- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.513
- 548
- 29
- Konu Sahibi Valeriaaaa
Valla canim ne demek istedigini anlamadim :) khaleesi dracaryskhaleesi senmisin yakma bacım sağı solu dracarys diye diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canim ne demek istedigini anlamadim :) khaleesi dracaryskhaleesi senmisin yakma bacım sağı solu dracarys diye diye![]()
Azicik eglenecez ilkogretim çocukları gibi oyetmenim oyetmenim diye sikayet ediyorsunuz hep dertmk dinlicez biraz eglensek nolur ya :/@Mune konu yanlış yere açılmış ban gerekmiyor muydu???
Game of throne diye bir dizideki çılgın kraliçedir kendileri canını sıkarsanız bir komutla(dracarys) dünyaları ejderlerine yaktırır.Valla canim ne demek istedigini anlamadim :) khaleesi dracarys
Ben de Çook severim kendisiniGame of throne diye bir dizideki çılgın kraliçedir kendileri canını sıkarsanız bir komutla(dracarys) dünyaları ejderlerine yaktırır.
Iyimis bnde sikayet edeni yaktircam ejderlerime. Hemen muneyi cagirdilar iki eglencektik surdaGame of throne diye bir dizideki çılgın kraliçedir kendileri canını sıkarsanız bir komutla(dracarys) dünyaları ejderlerine yaktırır.
Eyvah basıldıkBen de Çook severim kendisini ☺❤
Canim biriyle aran açık. Ama sen o kisinin kötü oldugunun farkinda bile degilsin. Dikkat et. Erkek olarak dusundum bu kötü insani...Merhaba arkadaslar,
Rica etsem falıma bakarmisiniz merak ettim.
Fala inanma falsizda kalma derler :)
Yurdisinda yaşadığım için burda bilen kişi yok çevremde.
Yapışmış bana derken canım lütfen biraz bakarmisiniz çok önemli bu ♡Düzgün bir fizik yapın var surat yuvarlak saçlar omuzdan biraz uzun gibi karşında sakallı bir adam var adama dikkat et yapışmış sana
Canim biriyle aran açık. Ama sen o kisinin kötü oldugunun farkinda bile degilsin. Dikkat et. Erkek olarak dusundum bu kötü insani...