falımı yorumlayana tarot falı bakıcam

:)
zoru seviyoruz galiba

canım sen çok sıkıntılı bir durumdasın şuanda. ne yapacağını nasıl davranacağını bilemez bir halin var. bu durumdan kurtulmak için birinden yardım isticeksin. haneye de misafir giriyor canım ama bu öylesne bir misafir olmucak. seni çok mutlu edecek bu kişinin gelişi. hayırlı bir iş için olacak bu ziyaret. sen birine bir adım atmak istiyorsun ama bazende gururdan mı bilmiyorum geri çekiyorsun kndini. zaten senin bu adımı atmanı engelleyen önünde bir takım engeller de mevcut. içinde bulunduğun durum ne yazık ki pek de senin istediğin gbi de sonuçlanmayacak canım üzgünüm. biriyle de bir tartışman olacak snin bu bir kadın. sen iş değiştirmeyi yada bulundgn ortamdan başka bir yerde çalışmayı düşünüyor msuun bimiyorum ama ben iş haytında bulundgun ortamın değişeceğini gördüm. ve gireceğin bu yeni ortamda çok heybetli duran biri var belki de işteki konumundan kaynaklanan bir heybette olabilir bu işte sen tam da bu kişiden çok büyük yardımlar göreceksn. bir ağacın gölgesinde uzanmışsın resmen. bu genelde iyiye yorumlanıyor refah ve huzura kavuşacaksn ki bu çok da uzun bir zamanda olmayacak yakın bir yolun var bunun için. içine kapandgn ve kendine bir çıkış yolları aradgn bu zamandan yavaş yavas sıyrılıcaksn ve ruhun huzuru bulacak resmen. sıkıntılarından yavas yavas kurtulacaksın.

teş.ederim tarot falınla ilgili merak ettiğib birşey varsa soru olarak yazarmısın canım

sevgilinin bu aralar işleri çok yoğun bu yüzden aranızda sorunlar oluyor ama kalbi kırılmış belki sana yeteri kadar zaman ayıramıyordur senden ona kızıyorsundur.ama sevgilin sana çok aşık.sevgilin uyumlu ve nazik biri barışçıl bir tavır sergiliyor sana karşı.sevgilinle bu günlerde bir tartışmanız olmuş geçen falında da söylemiştim bu senin otoriter kişiliğinle alakalı dikkat et buna.bu tavrın ilerde çok daha büyük sorunlar yaşamana sebep olabilir.işle ilgili konularda uzun vadeli planlar yapıyor ama bu arada başka fırsatları kaçırıyor.sevgilin adil biri olaylarda kimseye haksızlık yapmak istemiyor.tarafsız olmaya çalışıyor ama geçmişte yaptığı hatalarla yüzleşmeli ancak bu şekilde adil olabilir.dışardan bakanlar sizin güvene dayalı mutlu bir ilişkiniz olduğu düşünülüyor.canım siz birbirinizin kaderinde varsınız ama söylediğim gibi dikkat etmezsen ilişkinizde tepetaklak olabilirsin ikinizde biraz davranışlarına dikkat etmen gerek bence bunu dikkate almalısın ama fal sonuçta almasan da zarar etmez

valla bn de yoruldum ne yalan söyleyim :)
yengeç nişanlımın burcu, benim de aslan

teşekkür ederim canım

hoşlandığın kişinin hayatında yay burcu biri var dengeli bir ilişki yaşıyorlar uyumlular.sana karşı çekingen biri birşey yapmak istiyorsa da sana karşı yavaş hareket ediyor.yakında zor bir döneme girecek üzüntü duyacağı belki bir yakını vefat eder.ilşkisi yeni başlamış .mutlu olacağı bir kutlama yaşayacak ama bu mutluluk uzun sürmeyecek bu kişinin değerini bilemediğinden hüzünlü zamanlar geçirecek mutluluğu umarken üzülecek.sonradan bu kişi senin için cazibesini yitirecek sen onun güvenilmez biri olduğunu düşüneceksin sonradan hayatına toprak grubundan bir kadın girecek

hoşalndgm biri var onun benimle alakalı düşünceleri neler onu merak ediyorum canım. ikimzde aslan burcuyuz

öyle birşey varsa da daha duyulmadı en azından. ne diyelm kısmet. saol canım :)

Bana da bakabilir misiniz? Ben boğa burcuyum, canım aşkım terazi. Bugün biraz tartıştık. Birbirimizi çok seviyoruz, özellikle de o beni. Ondan bebeğim olsun istiyorum. Ne olur yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…