falımı yorumlayana tarot falı bakıcam

Canım bir kadın var ağzından çıkan laf, laf değil. Birilerini dolduruyor sürekli. Her şey benim elimde olsun her şeyi ben yöneteyim istiyor. Bu kadın yüzünden bazı sıkıntıların olacak cnım.
Yapmak istediğin şeyler hakında önüne geçen biri var. Yapmanı istemiyor dilediğin şeyleri. Ama yapmana izin verseler güzel şeyler olacak.
Seni bekleyen biri var canım bi müzik aleti çalıyor sanki bu kişi. Erkek. Arkasında dağ gibi sorunları var.
Tabağını niye dökmedin canım?
Hanende kendini çok yalnız hissediyorsun. Tek başına çaresiz ve mutsuz.
Çok düşüncelisin etrafında büyük bir çember var kimsenin yaklaşmasına izin vermiyor gibisin.
Bu kadar görebildim canım zaten fincanında da pek bişey çıkmamış
İlk yorum benden ilk tarot da bana :)
Sorum yok ama yine :)

:) jadaloz teşekkür ederim ama ayın 4 nde koyduğum falı yorumlamışsın ama istersen yeniden içip koyabilirim yorumlarsan

:) jadaloz teşekkür ederim ama ayın 4 nde koyduğum falı yorumlamışsın ama istersen yeniden içip koyabilirim yorumlarsan

aşk olsun kız başka fal koymamışın napıyım konun hareketlensin diye yorumladım başka içiyim yorumla diyosun.
vallaha bakmam tarotuma bakmazsan :)

bakıyorum canım :)

streslisin bu günlerde basit sorunlar yüzünden gerginlik yaşıyorsun.bunlar daha çok sevgilinle ilgili şeyler belkide sen başka bişeye kızıp ona patlıyorsundur.sen geleneklerine bağlı birisin inandığın birşeyde diretiyorsun kendi istediğin olsun diye diretiyorsun.sevgilinin evlenmeden önce bazı şeyleri yaşamak gibi bir isteği olabilir mi zorlama var sanki bu arada sana yeni bir ilişki için başka bir teklif gelecek.hayatındaki değişim kaderinde olan birşey bu dönemde biraz yıpranabilirsin ama yine de olumlu birşey için çabalıyorsun.çevrende yanlış anlaşılıyorsun.

aşk olsun kız başka fal koymamışın napıyım konun hareketlensin diye yorumladım başka içiyim yorumla diyosun.
vallaha bakmam tarotuma bakmazsan :)

aynen öyle canım stres stres, kavga kavga :)
geleneklerime bağlı olduğum doğru ama sorun zorlamak değil. düğün geleneklerinden pek hoşlanmıyor benim sevdiceğim :)
anamm bugün biri daha ddedi yeni ilişki için teklif diye. bu insanlar aklını mı oynattı ki
keşke sadece yanlş anlaşılsam, kimbilir neler söyleniyor arkamdan. aman napıyım söyleyen söylesin :)
teşekkür ederim canım

canım sana özel mesaj atmıştım bununla ilgili bakarsan sevinirim

Canım bu kişi etrafıdaklerin etkisinde kalıyor. Bir e harfli bir de a harfli iki kişi var bunu kötü yönde etkileyen.
Sizin bir buluşmanız olacak aydınlık çıkmış çevreniz. Ama senin adım atman gerekebilir. Arkanda pişman olacağın şeyler bırakarak yürüyorsun.
Adında veya soyadında f a harfleri olan biri var erkek sanırm bu kişi. Sevdiğinde bu harfler var mı bilmiyorum ama ben sevdiğin kişi olarak yorumlucam. Oturmuş kara kara düşünüyor sizi hayal ediyor. Her şeyn düzeleceğine inanıyor. Ama şu an mutsuz çıkmış.
Tabak diğer falındaki gibi benzer çıkmış. Sıkıntılarınız ortak görünüyor. Bu kişi de artı olarak kalp kırgınlığı var.
Bak a harfi yine çıktı. Koca bir yük taşımaya çalışıyor.
Bu kadar canım tarotumu gene isterim ben de :)

canım tarotuna bakayım ama bu sana baktığım 3. tarot olacak doğru çıkar mı bilmiyorum istersen buna da yarın bakayım

canım tarotuna bakayım ama bu sana baktığım 3. tarot olacak doğru çıkar mı bilmiyorum istersen buna da yarın bakayım

sen de benim nişanlım için aç olmaz mı :)

arkanda pişman olacağın şeyler bırakarak yürüyorsun derken tam anlamadım

yürüdüğün yolda ayağının altında izler kalmış canım karşında konuştuğun erkeğin yanına yürüken olmuş bu. belki söylediğin sözlerden dolayı pişman olabilirsin belki de yaptğın bi davranıştan ötürü

tamam açarım canım ama :) o zaman sende kardeşimin falına bakarmısın

yoo sen baktın bende sana baktım :)

tamam işte o zaman ben senin sevdiğinin falına baktım sen de benim sevdiğimin falına bak bugünkü fallaşmamızı bitirelim yoksa sabaha kadar sen de bana diye diye uyuyamıcaz
eğer senin falına karşılık ben bakmadıysam sevdiceğime fal açma yarın fallaşırız o zaman açarsın :)

bencede zaten çok yoruldum bu arada sevgilinin burcunu yazarsan ona göre bakıcam tarota

valla bn de yoruldum ne yalan söyleyim :)
yengeç nişanlımın burcu, benim de aslan

bir şey sorcam bu ilişkyi nasıl ayakta tuttunuz,yengeç aslan? çok merak ettim,nşanlancak noktaya nasıl geldi ilşkiniz?allah nazarlardan saklasın ama yengeç erkeğ,çok zordur aslan kadını çok egolu,ben yürütemedim mesela:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…