fallasalımmm kızlar

nefeskesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
776
191
123
İstanbul
merhaba kızceler fal bakan bır arkadsım geldı bızde hep baraber bakalım dedık egerkı tarot katına falan bılen varsa aranızda beraber bakalım eglenelım

kahve ıcende olurmus ama sızde bıze bakın optum yanaktan sekerler:54::54::54: sımdıden burda yazılacak olanlardan dedıkolardan mesul degılız :52::52::52::52:

Sıkıntılıyım çok bakarsanız sevinirim $image.webp $image.webp $image.webp

tatlım bır yolun var cıkacagın ama bu yol ılla yola cıkmak degıl hayatında yenı bır yola gırıosun ben bu sekılde yorumluyorum..

ıleride 4-5 ay ıcınde radıkal bır karar verebılırsın radıkal karar bekar bayanlar hemen evlılık olarak algılanıyor ama ben kurulu duzenı yıkacagını soyluorum .. Ama tabı evlılıkte olabılır uzun surelı bır ılıskı ıcın bıtıs kararı baska yere tasınma ...vb

karamsarlık var falında bu karamsarlık aslında bırseye karar verme durumundan kaynaklı... verecek cesaretın var ama bazı kısılere yada olaylara vıcdan yapıyorsun sankı agagına bag olan bırılerı var gıbı.. fıncanın ıcını pek goremıorum canım ama sunu soyleyım aranızda kan bagı olan bır akrabandan kuzenın olur teyzen halan olur yada yengen bılemıorum boyle bır sıfattakı kısı sureklı sızın evın ıcını sneı merak edıor ve konusuyor onun nazarı cok degıyor hayatınla ılgılı ozel genel bır karar verırken cok herkese soyleme goz degdıgı ıcın bazen gerı donebılıo.. sormak ıstedıgın net bır soru varmı sunayberkcım :34:

Son düzenleme:
Evet canım şu andaki ilişkimle ilgili bir şey varmı çok yeni bir ilişki de merak ediyorum

Çok teşekkür ederim canım kahve falı bakabilirim yūklersen fotoları

tatlım suan acıl cıkmam lazım cok detaylıca yorumlıcam 1-2 saate kadar tekrar yorumlamıs olurum sordugun soruyu:40::40::40:

ama ben suan ıcıp yuklebılecegım bır yerde degılım :54::54: kusura bakma bekletıcem cnm ama donücem:3:

fal bakmayı bilmiyorum fakat bakarsanız sevinirim.. :) en önemli konu iş, çok kararsızım..

$IMG_7656.webp $IMG_7653.webp $IMG_7657.webp $IMG_7659.webp $IMG_7660.webp $IMG_7662.webp

Canım senin dışardan biriyle güzel muhabbetin olacak bu seninle gönül bağı olan biri ondan iyi bir haber alacaksın bu kişiyle sana mutlu günler görünüyor iki kişi birlikte karar verip bir yere gidiyor hanenin içi aydınlık güzel bir olay yaşanacak kalabalık bir yerde bulunacaksın güzel bir kalabalık bu keyifli günler geçireceksin ailenden biri yada sen büyük bir eşya yada para sahibi olacak senin için dua eden biri var duaları kabul olacak ilk defa böyle fal bakıyorum her şey gönlünce olsun

Ayrıca neşeli bir ortama gireceksin ve etrafına ışık saçan neşeli biri var falında bu kişi sensin yada yakın çevrenden biri olabilir

Sana daha rahat bakabileceğim fotolar yüklüyorum o zaman o fotolar belirgin değilEki Görüntüle 787743 Eki Görüntüle 787744 Eki Görüntüle 787742 Eki Görüntüle 787745

çok karanlık çıkmış için hep sıkıntılısın gibi.tepeden çekmişsin fincanı hep tam seçemiyorum.bir yolun var çok temiz bir yol bu rahatlatcak bişey seni yeni bi başlangıç gibi düşün.bir erkekle hep yanyana görüyorum seni sevgilin var galiba bununla iyi gidicek bu aralar.aileden birinin nazarı var sende.aile içi biraz karışık gibi.kısa kambur gibi biri var sürekli senin hakkında bişeyler söylüyo herkese.bu erkek arkadaşınla bir sürtüşmen olabilir yakın zamanda canım bu kadar görebildim üstten olunca resimler

Senin falında seni seven peşinden ayrılmayan biri var her ne muradın varsa olacak ve sen çok mutlu olacaksın sevdiğin herkese neşe huzur ve bolluk gelecek bütün dileklerin gerçekleşecek iş alanında çok fazla yükselme görülüyor bu bir devlet makamı olabilir temiz yüzlü bir insan seni düşünüyor bir yoldan mutlu bir haber var sevineceksin çok

Senin falında seni seven peşinden ayrılmayan biri var her ne muradın varsa olacak ve sen çok mutlu olacaksın sevdiğin herkese neşe huzur ve bolluk gelecek bütün dileklerin gerçekleşecek iş alanında çok fazla yükselme görülüyor bu bir devlet makamı olabilir temiz yüzlü bir insan seni düşünüyor bir yoldan mutlu bir haber var sevineceksin çok

sevgilimden ayrılalı 1 ay oldu.pazar güünü ingilizce sınavını geçersem okuduğum şehre gidip yüksek lisans yapmak istiyorum aslında.oda orda daha bitmedi onun okulu canım.sınavla ilgili bişey görüyo musun?

sevgilimden ayrılalı 1 ay oldu.pazar güünü ingilizce sınavını geçersem okuduğum şehre gidip yüksek lisans yapmak istiyorum aslında.oda orda daha bitmedi onun okulu canım.sınavla ilgili bişey görüyo musun?

Evet canım sınavında da hayatındada başarı var genelde çok güzel şeyler gördüm ve hissettim mutluluk her yerde

Back
X