fallasalımmm kızlar

:16::9: canım hitap şekillerim çok hoşuma gitti
merhaba yavrukuslarım
eee hadı buyrun kızcelerrr
yavruceylan
çok güzel. canım benim yükselenim başak.ben tarot bakıyorum birde yeni iskambil destesi aldım ama onda açılım yapmayı beceremedim bir türlü keşke bakan birilerini görsemde bu iskambilde ilişki açılımı var onu öğrensem.aaa sen iskambil bakıyordun şimdi aklıma geldi.buradan 2 arkadaş bana anlattı ama çok karışık anlamadım.bende iskambil bakacağım zaman tek kart çekip yorumu yazıyorum.

canım cookk tesekkur ederımm :54::54::54:sımdı bakıyorum sana ozelden bır arkadsta yazmıstı baya bekletmıstım onu ona yorumladım sımdı sana bakıyorum

canım bu okul olsun kendi okulum zaten o kadar çok istiyorum ki.inşallah olur düzelir herşey.çok teşekkür ederim.bekliyorum kahveni

sanslı donemdesın arkadsım olucak ınsallah sana gelen kapılar hepsi hayırlı yukleyecegım azsonra fotoları :)

katina bılıyorum karsılıklı fallasalımmı?:)

ne guzel olur :)) tolinim bebısım senden ıstedıklerım ısmın kac harflı burc yas ve sormak ıstedıgın 3 net soru beklıyorum canım:54:

canım sende falında merak ettiğin şeyi yazarsan bende sana tarot bakayım

canım cookk tesekkur ederımm :54::54::54:sımdı bakıyorum sana ozelden bır arkadsta yazmıstı baya bekletmıstım onu ona yorumladım sımdı sana bakıyorum

sanslı donemdesın arkadsım olucak ınsallah sana gelen kapılar hepsi hayırlı yukleyecegım azsonra fotoları :)

ne guzel olur :)) tolinim bebısım senden ıstedıklerım ısmın kac harflı burc yas ve sormak ıstedıgın 3 net soru beklıyorum canım:54:

ısmım 5 harflı basak burcuyum 24 yasındayım soru 1)eskı erkek arkadasımla barısma varmı onun ısmı 5 harflı burcu basak soru 2)eger bu barısma bırlesme olucaksa adım atmasınımı beklemelıyım yoksa benmı adım atmalıyım soru 3)bu kısıyle barısırsak cıddı bı gelecegımız olurmu? katina ıcınse senın ısmın varsa karsındakı kısının ısmı ve sorunu yazarsan(ıstersen ozelden yaz:34: soyada gerek yok :) bakabılırım)

ısmım 5 harflı basak burcuyum 24 yasındayım soru 1)eskı erkek arkadasımla barısma varmı onun ısmı 5 harflı burcu basak soru 2)eger bu barısma bırlesme olucaksa adım atmasınımı beklemelıyım yoksa benmı adım atmalıyım soru 3)bu kısıyle barısırsak cıddı bı gelecegımız olurmu? katina ıcınse senın ısmın varsa karsındakı kısının ısmı ve sorunu yazarsan(ıstersen ozelden yaz:34: soyada gerek yok :) bakabılırım)

bakıcam canım ama senın ıcın bır kart cektım bakmadan aksıyon cıktı:52::52::52: baya uzun olucak sanırım fal :29::29::29: canımm sımdı rapisaya bakıyorum

canım sorularımı ilk mesajımda yazmıştım :15::16:

yorumluyorum yavrumkuss hem yazıyorum hem yorumluyorum :29::29::29: halımı gorsen gulmekten ölürsün :23::23::23::52::52:

canım bana 3 kart çeker misin. Bende senin tarotu yorumlarim.

tamamm canım cekerim bebısım ne ile ılgılı ıstıyorsun peki arkadsım yoksa gelen karta gore genel yorummu mu yapayım

canım senin yakınında ateş grubundan bir erkek var bu evli biri olabilir emin değilim bu kişi sana destek oluyor belki bir arkadaşındır hem maddi hem manevi sadık ve cömert biri.canım sen maddi durumu iyi olan birisin sanırım.hayatında ulaşmak istediğin birçok şeye ulaşmışsın ama yine de mutsuzsun sanki pek bişeye ilgin yok.yani biraz kendin canını sıkıyorsun.fakat bu ateş grubundan dediğim kişi senin için cazibesini yitirmiş biri bilmiyorum belki eski bir sevgilindir yada çok yakın arkadaş sanki seninle yada seninle olmasa bile destek olmak istiyor ama senin için pek bir anlamı yok sanki.sen yeni bir ilişkiye bşlamak istiyorsun :1: zaten kendinde yazdın :9: yakın zamanda belki geçmiş 3-5 gün içinde adli bir olay yada resmi bir kurumda bir olay yaşamışsın burada konuşma yeteneği olan iyi bir danışman gibi birine danışmışsın bu konuda.yakında bu olayla ilgili olumsuz sonuç alabilirsin.yani bu belki çıkacak kararın geç olmasından kaynaklı olabilir belki kararın olumsuzluğu olabilir bilmiyorum.belki bu işinle ilgilenen kişi bir sağlık sorunu yaşayıp senin işlerinin aksamasını sağlayabilir.nedense aklımdan kamusal alanda çalışmak fikri geçti neden bilmiyorum :15: eğer bu işin olmazsa tekrar olması için uzun zamana ihtiyacın olacak.falında gecikmeyle ilgili şeylere rastlıyorum.etrafındakiler senin yanlış başlangıç yaptığını başlangıç için geç kaldığını düşünüyorlar.ilerde hayatında kendinle ilgili önemli bir adım atacaksın bu senin aydınlanmanı hayata bakışını değiştirecek.aslında şimdiki durumunda kötü değil ama daha farklı düşüneceksin.hayatına ciddi anlamda ne zaman biri girer bilmiyorum falında rastlamadım ama belki aşksız bir birliktelik yaşayabilirsin canım.geçici heveslere kapılıp işlerine gereken önemi vermediğin zamanlar olabilir

rapisacımm yasını yazmamıssın bana canısı beklıyorum :32::32::32:bende ask ıs sosyal cevre dıledıklerım olucakmı hayatımda bırı yok baska ıstedıklerın varmı bebısım benden

tabiykide
1 değnek kralı düz
2 aziz düz
3 tılsım 5lisi ters
canım sen 3 kart çekince senin için yorumlamamı mı istiyorsun ? başkasına yorumlatmak için mi kart çekmemi istiyorsun? benim falıma bakarsan sevinirim kendi kartlarımı yazayım bende sana bakarım merak ettiğin bişey varsa sor :9: falında soruna dair bişeye rastlarsan yazarım :3:
kendim için çektiğim kartlar
1 kılıç 10 lusu ters
2 tılsım 7lisi ters
3 kupa 8 lisi düz
4 tılsım 6lısı düz
5 kılıç 9lusu ters
6 ermiş düz
7 kule ters
8 tılsım kralı ters
9 tılsım 5lisi ters
10 tılsım 9lusu düz

full tılsım çıkmış bana ya :9::10:

merhaba tolin ;

canım genel olarak baktıgımda bır hareketlılık var falında bır telastır gıdıyor kartlardan ben heyecanlandım dıyebılırım.. fıngırdıyor kartlar resmen hahah

guzel bol gelısmelı bır doneme gırsıyorsun arkadsım.. ve yorucuda olucak ama bır yorgunluk kahvesı ıle hepsı gecıcek tatlı yorgunluklar..

radıkal kararlar goruyorum tolın.. kurulu duzenı yıkıp yenı duzen kuracaksın bekarlar ıcın evlılık derler hemen ama ben hemen evlılıge yormacagım.. degısıklıkler kader degısmelerı gıbı..

5 rakamına dıkkat et canım.. 5 senın kadersel sayın.. gırdıgın evın kapı numarası 5 olur bındıgın arabanın plasında 5 olur ayın 5i 15i 25i bu donemlerde kaderını degıstırecek kararlar olaylar yasayabılırsın iş/ask/sosyalcevre/egıtım herturlu konu ıle alakalı

ex sevgılının kafa karısık gıbı.. hatta bır ara sapıtmıs :1::1::1: sapıtmıs derken yoldan cıkmıs degıl ama yapmaması gereken seyler yapmıs olması gereken seylerı yapmamıs hatalarının farkında bazı seylerde ama yıgıtlıge camur surmekmı ıstemıo umursamıo bılmıyorum.. ama kuralcı bır yapısı var.. senın yukselenın ne tolın ? bılıosan ex'ınde

ben sıze fazladan bırtanede daha cektım sızı bır, butun goruyorum.. ama bu ılıskı basladıgında bıtecekse senden olucak tatlım.. sende oturmayan bırseyler var hersey yerlı yerınde ama bazı taslar bırturlu oturmamıs o gedıge :26: belkı duygusal yonden tatmın etmeyebılır senı ama sunu soyleyım bahane kartı geldı bır bahaneyle yanyana gelıosunuz sız:23::23::23:

sonra tutku cıktı onda devam ettı ama sende karamsarlık cıktı
1 tanede daha adam var senden yasca buyuk daha tanımıosun ıkılem yaratıcak trafık sıkısacak.. buda benden olsun :34:

merhaba tolin ;

canım genel olarak baktıgımda bır hareketlılık var falında bır telastır gıdıyor kartlardan ben heyecanlandım dıyebılırım.. fıngırdıyor kartlar resmen hahah

guzel bol gelısmelı bır doneme gırsıyorsun arkadsım.. ve yorucuda olucak ama bır yorgunluk kahvesı ıle hepsı gecıcek tatlı yorgunluklar..

radıkal kararlar goruyorum tolın.. kurulu duzenı yıkıp yenı duzen kuracaksın bekarlar ıcın evlılık derler hemen ama ben hemen evlılıge yormacagım.. degısıklıkler kader degısmelerı gıbı..

5 rakamına dıkkat et canım.. 5 senın kadersel sayın.. gırdıgın evın kapı numarası 5 olur bındıgın arabanın plasında 5 olur ayın 5i 15i 25i bu donemlerde kaderını degıstırecek kararlar olaylar yasayabılırsın iş/ask/sosyalcevre/egıtım herturlu konu ıle alakalı

ex sevgılının kafa karısık gıbı.. hatta bır ara sapıtmıs :1::1::1: sapıtmıs derken yoldan cıkmıs degıl ama yapmaması gereken seyler yapmıs olması gereken seylerı yapmamıs hatalarının farkında bazı seylerde ama yıgıtlıge camur surmekmı ıstemıo umursamıo bılmıyorum.. ama kuralcı bır yapısı var.. senın yukselenın ne tolın ? bılıosan ex'ınde

ben sıze fazladan bırtanede daha cektım sızı bır, butun goruyorum.. ama bu ılıskı basladıgında bıtecekse senden olucak tatlım.. sende oturmayan bırseyler var hersey yerlı yerınde ama bazı taslar bırturlu oturmamıs o gedıge :26: belkı duygusal yonden tatmın etmeyebılır senı ama sunu soyleyım bahane kartı geldı bır bahaneyle yanyana gelıosunuz sız:23::23::23:

sonra tutku cıktı onda devam ettı ama sende karamsarlık cıktı
1 tanede daha adam var senden yasca buyuk daha tanımıosun ıkılem yaratıcak trafık sıkısacak.. buda benden olsun :34:
hımmmm bak soyledıklerın cok mantıklı evet yıgıtlıge camur attırmaz o pıs:)yanı sen dıyosunkı bı gerı donus olucak hadı ıns:)agzına saglık canım katına ıcın bılgılerı yazarsan acılımını yaparım tekrar tesekkurler bu ara canım sıkılıyodu ıcımı rahatlattın bıraz:38:

merhaba canısı umarım tatmın etmıstır benımde yas 24 burc balık yukselen ve ayburcu koc

sormak ıstedıklerım :

ask hayatım nasıl olucak yuvarlak hesap 6-7 aydır kımse yok hayatımda (5 senelık ılıskımı bıtırdım) gelenler tanısmak ısteyenler oldu begenmedım ıstemedım.. umdugum gıbı bırısı olucakmı aklımda bırı var ama hıc bır ortak arkadsımız yok henuz tanısmadıım bıle gercı uzerındede durmuyorum.. umdugum gıbı bırı varmı yakında :23::23: yorumlayabılırsen evlılık

ıkıncısı ıs : 4-5 aydır ıs arıyorum gorusmelere gırp cıkıp duruyorum ya benım ıstedıgım olmuyor ya karsı tarafın.. yakın zamanda ıstedıgım gıbı bır ıs olucakmı

son olarak sosyal cevre arkadslıklar sosyal statu gelecek ıyı hayırlı ınsanlar varmı etrafımda? yenı tanısacagım ınsanlar nasıl etkılerı olucak bana basarı ask..vb nazarlara gelıorum sanırım buaralar cok bunaldım cok:ssz::ssz::ssz:

merhaba reddmarscım ;

mesaj yazdım ama cevap yazmadım oyuzden genel yorumlayacagım ama eger soruların olursa canım tekrar kart cekerız:34:

canım ilk kart: Degısım, radıkal kararlar

hayatını degıstırmek ıstıyormusun bılmıyorum hayatının farklı alanları ıle ılgılı ya bır degısıklık yapıcaksın (iş,aşk,okul,karsı cinse olan tutum..vb) yada toptan hayatını degıstıreceksın.. hayırlı ardında gunes var

2.kart: bu karttan 2 tane sectım tam yorumlayabılmek ıcın = bıkkınlıkla gelen kırılmıslık gecmıs zamanla ılgılı ve zafer,bayrak

gecmıs zamanda kırılmıssın belkı cok yakın bır dostuna aılenden bırne bıkkınlık olusmus ve bu bıkkınlık daha kırmıs senı.. at gıtsın kımseyı degıstıremezsın.. gelecekte zafer var bayragı dıkıyorsun bacım:23::23::23: burası benım bana ait zafer guc sımgelerı bunlar her alanında olabılır cok genel konusuyorum

3 kart: sükselerle gelen ikilem

ben bunu genelde aska ıkılı ılıskılere yorarım sükse, hava, mutluluk ıstekleri elde etme ama ıkılem kafa karısması tercıh yapman gerekebılır canım bır olayla ılgılı 2 secenekten bırını

daha net olmak ısterdım sorularını ısmının kac harflı oldugunu burcunu yasını yaz bana canım ben bıraz degısık bakıyorum..

ama 3 rakamı dıkkat :23::23::23: kader aglarının oruldugu rakam ayın 3ü 13ü 23ü kapı numarası bındıgın arabanın plakası.. bu rakamlarda onemlı kararlar alıcaksın kaderınde olacak ınsanlar olaylar hep bu 3 lu durumlarda tohumu ekılecek:54::54::54:

merhaba canısı umarım tatmın etmıstır benımde yas 24 burc balık yukselen ve ayburcu koc

sormak ıstedıklerım :

ask hayatım nasıl olucak yuvarlak hesap 6-7 aydır kımse yok hayatımda (5 senelık ılıskımı bıtırdım) gelenler tanısmak ısteyenler oldu begenmedım ıstemedım.. umdugum gıbı bırısı olucakmı aklımda bırı var ama hıc bır ortak arkadsımız yok henuz tanısmadıım bıle gercı uzerındede durmuyorum.. umdugum gıbı bırı varmı yakında :23::23: yorumlayabılırsen evlılık

ıkıncısı ıs : 4-5 aydır ıs arıyorum gorusmelere gırp cıkıp duruyorum ya benım ıstedıgım olmuyor ya karsı tarafın.. yakın zamanda ıstedıgım gıbı bır ıs olucakmı

son olarak sosyal cevre arkadslıklar sosyal statu gelecek ıyı hayırlı ınsanlar varmı etrafımda? yenı tanısacagım ınsanlar nasıl etkılerı olucak bana basarı ask..vb nazarlara gelıorum sanırım buaralar cok bunaldım cok:ssz::ssz::ssz:
hımm oncelıkle ask hayatınla alakalı sen askla alakalı hakettıgını alıcaksın soyle soylıyım ya onceden ayrıldıgn bırısı yada hayatına yenı gırecek bırısı bu kısı galıba senın evlenıcegın kısı olucak ancak sızın ılıskınız basladıgında bu ılıskıyı aıleler onaylamıycak ancak bu zorlukların ustesınden gelıceksınız yanı bundan sonra karsına cıkıcak kısının gercek askın olacagı cıktı canım (bu bes yıllık sevgılınle aılesel problemlerınız olduysa bu kısı o da olabılır)
ıs hayatınla alakalı sen bı hata yapmışsın ne yaptın bılmıyorum galıba ıs bu yuzden olmuyo ama yaptıgın bu hatanın farkına varıp duzelttıgın zaman ıyı maaslı bı ıs senı beklıyo ancak burdada senı ıstemeyn bı bayan olucak sana zararı fazla olmıycak ama sen genede dıkkat edersen ıyı olur
sosyal hayatında ıse artık bunalımlı halınden kurtulup kendıne yenı bı sayfa acman gerektıgını soyluyo kartlar eger bu sekılde ılerlersen sen guzellıklerı aramıycaksın guzellıkler senı bulucak olarak cıktı:34:

hımm oncelıkle ask hayatınla alakalı sen askla alakalı hakettıgını alıcaksın soyle soylıyım ya onceden ayrıldıgn bırısı yada hayatına yenı gırecek bırısı bu kısı galıba senın evlenıcegın kısı olucak ancak sızın ılıskınız basladıgında bu ılıskıyı aıleler onaylamıycak ancak bu zorlukların ustesınden gelıceksınız yanı bundan sonra karsına cıkıcak kısının gercek askın olacagı cıktı canım (bu bes yıllık sevgılınle aılesel problemlerınız olduysa bu kısı o da olabılır)
ıs hayatınla alakalı sen bı hata yapmışsın ne yaptın bılmıyorum galıba ıs bu yuzden olmuyo ama yaptıgın bu hatanın farkına varıp duzelttıgın zaman ıyı maaslı bı ıs senı beklıyo ancak burdada senı ıstemeyn bı bayan olucak sana zararı fazla olmıycak ama sen genede dıkkat edersen ıyı olur
sosyal hayatında ıse artık bunalımlı halınden kurtulup kendıne yenı bı sayfa acman gerektıgını soyluyo kartlar eger bu sekılde ılerlersen sen guzellıklerı aramıycaksın guzellıkler senı bulucak olarak cıktı:34:

tesekkur ederım tolincim :54::54: ama ex le bırdaha yanyana gelecegımı sanmıyorum.. ask bende bıttı ben yolumu baska sekılde cızmek ıstıyorum,bunalım buhran olayım yok hayatımda hersey yolunda da işe bır gıremedim ya o sıktı canımı bıraz hayatım... suana kadar hıc ıs tecrubem olmadı bırde heryerde var oyle kadınlardan :22: işyerindeki kadını hallederım ben hele bır ıse gıreyım:46:

Son düzenleme:

bu katinaydı degılmı canım genel acılımmı oluyor bu yaptıgın benden ılıskı acılımı ıstemıstın ama sanırım karıstırdım ben :/

bende alıcam sanırım bu gıdısle

Son düzenleme:
bu katinaydı degılmı canım genel acılımmı oluyor bu yaptıgın benden ılıskı acılımı ıstemıstın ama sanırım karıstırdım ben :/

bende alıcam sanırım bu gıdısle

evet canım katına o zaman yenı ılıskın ıcındı o cıkanlar yanlız kartlar daha ılıskı baslamadan neden aılelerı kattı olaya onu anlamadım o yuzden eskı ılıskınde olabılır dedım ben katınanın enerjısı bıraz agır ve genelde sadece ask ıcın bakılıyo ama ıs le alakalıda bazı kartlar var yanı maddı durumu bıldıren kartlar:34:

evet canım katına o zaman yenı ılıskın ıcındı o cıkanlar yanlız kartlar daha ılıskı baslamadan neden aılelerı kattı olaya onu anlamadım o yuzden eskı ılıskınde olabılır dedım ben katınanın enerjısı bıraz agır ve genelde sadece ask ıcın bakılıyo ama ıs le alakalıda bazı kartlar var yanı maddı durumu bıldıren kartlar:34:

yok eski ilişkimde ailem ıstememıstı sonra olabılır belkı deyıp bana saygı duydular buseferde ben ıstemedım:1::1::1: olmayınca olmuyor ask bıtınce yurumuyor ılıskı :25:

aslında aklımda bırı var ama hıc ortak arkadsımız yok tanımıyorum bıle ama gozu koydum aslancıga :9::9::9: onunla ılgılı bır bakabılıryız zahmet olmazsa yavruceylanım gercı uzerınde durmuyorum cok fazla ama bır ara cok durdum sımdı amann bosver dedım de yınede aklıma o geldı bu yenı bırı nasılll tolınnn :30::30::30::30: :ssz::ssz::1::1::1:

Son düzenleme:
Back
X