- 24 Ekim 2012
- 790
- 938
- 408
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
Arkadaşlar, son günlerde falsepeti'nde fal baktıran yok mu? Varsa kime baktırdınız ve memnun kaldınız mı?
evet canım nesibe bana bi anlamda olumsuz konuştu.bu adamla sen adım atmazsan çok zor dedi dileğinin olması .o kendiliğinden adım atmaz dedi mesela :) başkaları olsa kesinlikle olacak sen merak etme der başından atarlardı.
karşımdaki zor bir adam olduğu için sanırım binlerce adım atmam gerekiyorve evet gerçekten nesibenin anlattığı gibi bir durum bizimkisi.mevcut durumu zaten çok iyi biliyor.-sezgileri cidden çok kuvvetli. sanki beni karşımdakini ne yaşadığımızı herşeyi biliyor.
arkadaşlar fal sepetinden tarot+kahve falı paketi satın aldım ama nasıl kulanacağımı bilmiyorum kahve falı baktırmak için tıkladım kupon kodu veya kredi kartı seçeneği var paket alınınca kkupon kodu mu veriliyordu ben mi dikkat etmedim bilen varsa yardımcı olabilir mi?[/QUO
kredilerim yüklenmemiş sisteme onun için problem yaşamışım şimdi yüklendi çok şükür
evet canım nesibe bana bi anlamda olumsuz konuştu.bu adamla sen adım atmazsan çok zor dedi dileğinin olması .o kendiliğinden adım atmaz dedi mesela :) başkaları olsa kesinlikle olacak sen merak etme der başından atarlardı.
Kime baktırdığına ve sıradaki yorum sayısına göre değişir o. Ama sitede söylenen en gec 180 dakika olduğu. Sahi kime baktırdın sen orda merak ettim :)Arkadaşlar fal sepetinden tarot falı baktırmak istedim ilişki açılımı mail adresinize gönderilecektir dedi ne kadar süre içinde geliyor adresimize bilen var mı ?
nasil yorumlar bilmiyormuymus ki tuh sen kime baktirdin peki
nasil yorumlar bilmiyormuymus ki tuh sen kime baktirdin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?