- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
kızlar aranızda yağmura baktranınız var mı? profili pek bir iddialı duruyor
arkadaşlar nasıl ve nerden bakılıyor bu fal ben bilmiyorum ve ne kadar ve çıkıyor mu dedikleri..
Nerden bakıldığını biliyorsun artık ben de kişi tavsiyesi vereyim sana :) öncelikle eğer acelen yoksa 11 ağustosu bekle Nesibe dönecek o zaman şu an tatilde.onun dedikleri bende söylediği zamanda ve çok şaşırdığım bir biçimde tam da söylediği gibi gerçekleşiyor. Ama eğer acelen varsa melek ya da yağmuru öneririm. Asrın ve İlkaya ise fal baktırmanı önermiyorum. İlkay bana zaman konusunda kendisine güvenmediğini söyledi -ki benim için en önemli şey şu anda zaman. Asrın ise dediği tarih çıkmadı bu yüzden önermiyorum..
Fiyatlar yorumcunun profilinde yazıyor zaten..
çok teşekkür ederim canım ben en iyisi nesibeyi bekleyeyim tavsiyene uyayım..:) bi de bu fal ücretini biz nasıl ödüyoruz
Ben baktırdım canım. Binnaz abla konusunda paylaştım ama bir kere de buraya senin için kopyalayıp yapıştırıyorum:)
Yorum 20 dakika sürdü bende. sicacik bir ses tonu var, anlatimi cok samimi bir dille yapiyor. Sarkaça sorduğu sorular oldu. ayrıca melek destesinden açılım yaptı ve en son katina kartlarından 3 kart seçti. Gecmisle ilgili cok yorum yapmadı daha cok simdiki zaman ve gelecekle ilgili konustu. Anlattiklari cok tutarli seylerdi. Soru cevap kisminda sordugum sorulara ise destansı bir sekilde cevap vermis.baktırdığım birçok fal o kadar uzun bile değildi o kadar söyliyim :) Oyle kisacik bastan savma sekilde cevaplamamis yani.. Dediklerinin cikip cikmayacagini zaman gosterecek ama o kadar da uzun bir zaman yok anlamamiza:) agustos sonu eylul basi.. Yani halehle ayni tarih :) kisacasi tavsiye ediyorum denenebilir ama Nesibe yoksa :) (rezzan abla ve nesibe kadar enerjimin tuttugu baska kimse olmadi artik biliosunuz :) )
anlaşılan çokk kapsamlı bakmış. profili de çok iddialı zaten. ben nesibeye baktrdm ama rezzana ve halehe de baktrmadm. zor tutuyorum kndimi baktırmamak için. çok fena bağımlılık yapıyor :)
fal sepetinde veya tellwede tavsiye edebiliceğiniz birileri varmı :))
fal sepetinde veya tellwede tavsiye edebiliceğiniz birileri varmı :))
Kizlar, Derin i goren duyan var mi, yildizname yaptirmak istiyorum nerde kendisi
kızlar falsepetinde didem öztürke fal baktıran var mı bana baya baya olumsuz ve saçma konuştu da..
kızlar falsepetinde didem öztürke fal baktıran var mı bana baya baya olumsuz ve saçma konuştu da..
Ben az önce gönderdimm!!keşke baksaymışım önce buraya yorumumu mutlaka yazacağım
belki sen memnun kalırsın. allahım kredi kartı ekstresi çoğaldı :18: ara vermem lazım. Şu nesibeyi merak ediyorum, bir yakalarsam ara vermek istiyorum.
belki sen memnun kalırsın. allahım kredi kartı ekstresi çoğaldı :18: ara vermem lazım. Şu nesibeyi merak ediyorum, bir yakalarsam ara vermek istiyorum.
Geldi Didemin yorumu.. Bende de saçmaladıkça saçmalamış puan iadesi istedim hemen!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?