- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
Kızllarrr yaaa bildi vallahi batuhanı tarif etti bunun hayırlı ve kesin bir ayrılık olduğunu söyledi görüşmelerimizin ikimizi de yıpratacağını ve bir sonucun olmayacağından bahsetti kasım ve aralık ayı gibi yakın çevrenden biri hayatına girecek ve pişmanlıklarına hayal kırıklıklarına iyi gelecek dedi ama ben kesinliklikle kimseyi almayacğım hayatıma..
Fal sepetinden Sezen baktı bana ve bir soru sordum görüşme olacak mı diye olursa benim tarafımdan olacağını onun kendini toparlamaya çalıştığını söyledi ben zerre kadar beni düşünmediğini biliyorum ve hayatıma girecek olan insan 2-3 yaş büyük kumral uzun boylu memur ya da bir özel şirkette çalışanmış toprak grubu burcundanmış çok iyi anlaşacakmışız... Yani hayatımda onunla ilgili sayfanın tamamen sonsuza kadar kapandığını öğrenmek çok kötüymüş be..
Çünkü okuduklarıma istinaden Melek bir kere olmaz derse olmuyor, o sonuca vardım. benim de artık umudu kesmem gereken yeri bilmem lazım. Of şu erkekler vallahi bıktım :)
Dediğine katiliyorum.
Bana da bir konuda olumsuz konuşmuştu,
hatta o konu da ilk o olumsuz konuşmuştu.
Öbür falcılarin neredeyse hepsi olumlu konuşmuştu. Ve Melek hakli çikti.
Bu arada ben Yağmura baktirdim, yorumu güzeldi, detaylidi.
Ay bir saattir melek'ten geri dönüş bekliyorum, pişman oldum keşke yağmur'a baktırsaydım.
Simdi olumsuz bir şey söyleyecek zaten ruhum darlanıyor sonra al başına belayı :)
Melek burdaki çoğu kimsenin aksine bana gayet olumlu konuştu.. Belki sana da öyle konuşur hemen bozma kalbini canım :)
melekte bana olucak demıstı gercı verdıgı tarıh falan gectı ama nebılıyım sız boyle yzınca umutlandım
Hadi ya gerçekten mi :)
Çıkan bir şey oldu mu peki?
Yani eminim %100 olmamıştır da, böyle ucundan yanına yaklaştığı oldu mu?
Öncelikle neden bu kadar karamsar olduğunu anlamadım?? Güzel şeyler düşünelim ki güzel şeyler olsun :) durum ve geçmişle ilgili nokta atışları çok oldu. Verdiği zaman ise çoğuyla aynı: sonbahar ayları.. Daha zaman var yani o yüzden bilemiyorum ama ben umutluyum :)
Güzel seyler düşünüp hayal ederken zaten şizofren teşhisi koyacaklar bana :) o kadar umut edecek bir şeyim kalmadı ki ondan bu halim, yoksa bir bilseniz beni bundan 2 hafta önce Pollyanna'ya taş çıkartırdım :))
:)) olsun sen yine de güzel şeyler düşün Allah'tan umut kesilmez.. Ben bile kesmiyosam sen hiç kesme :))
Hadi ya sen de hiç hoş durumda degilsin yani :) orası öyle Allah büyük. kurban oldugum zaten çok şükür bir gün bile aksatmıyor beni sınamayı her gün istisnasız :)
Bilenler bilio artık benim derdimi :) çok da hoş durumda sayılmam.. Geçecek bütün sıkıntılar inanıyorum ben buna.. Sonuçta hiçbir acı ya da hiçbir sevinç ömür boyu aynı etkiyle sürmüyor :)
[sıze=3]kızlar aranızda yağmura baktranınız var mı? Profili pek bir iddialı duruyor [/sıze]
arkadaşlar nasıl ve nerden bakılıyor bu fal ben bilmiyorum ve ne kadar ve çıkıyor mu dedikleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?