Fantazi! Fikirlerinizi Alayım

pooler

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
8
0
6
35
Ankara
merhaba, evliyim çocuğum yok eşimle fantazileri çok seviyor ve uyguluyoruz.aklınıza gelen gelmeyen bi çok şey!
son zamanlara eşim bir fikir daha attı ortaya 3. biri ! ben demek istiyorum ama tamda emin değilim. 3. kişi tabii ki kadın olacak. nasıl olur,ne hissederim bilemiyorum,eğlenceli olur diye düşünüyorum ama başka bir kadın fikri biraz garip geliyor. benim için bu eşime oral seks yapmak gibi bir şey aslında düşününce.merak edioyorum fikirlerinizi alayım? bir de yapan varsa deneyimini benimle paylaşırsa çok sevinirim :)
önyargılardan uzak olunursa sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben böyle saçma bir ilişkiye önyargılı olmam direkt karşı çıkarım ama işin gerçeği şu ki siz bizimle kafa buluyorsunuz :20:

tövbe estafurullah cıddımısınız sız dalgamı gecıyorsunuz

merhaba, evliyim çocuğum yok eşimle fantazileri çok seviyor ve uyguluyoruz.aklınıza gelen gelmeyen bi çok şey!
son zamanlara eşim bir fikir daha attı ortaya 3. biri ! ben demek istiyorum ama tamda emin değilim. 3. kişi tabii ki kadın olacak. nasıl olur,ne hissederim bilemiyorum,eğlenceli olur diye düşünüyorum ama başka bir kadın fikri biraz garip geliyor. benim için bu eşime oral seks yapmak gibi bir şey aslında düşününce.merak edioyorum fikirlerinizi alayım? bir de yapan varsa deneyimini benimle paylaşırsa çok sevinirim :)

3. kişi kadın olmasın erkek olsun söyle eşine midesi kaldırıyorsa. 3. kişi erkek olsun diye ikna et. Sende de ne mide varmış. Merak ediyormuş birde, siz karı koca hastasınız herhalde.

yazıp gunaha gırcam ama ama allah affetsın bence sız karı koca bı pıskolaga gıdın hanı sızde 3 kısı denemk ıstıyorsunuz ya bence dortlu deneyın 3 lu kesmez sızı ıkı erkek ıkı kadınlı tovbe yarabbı bıde deneyenler varsa fıkır demıssınız allah ıslah etsın akıl fıkır versın krı koca ıkınıze:47::47::47::47:

Tabii. tabii. sizin eğlence anlayışınız ahlak dışılık.
burada bunu savunacak kişi bulamazsınız . haa cinsiyet neydi. pardon:ssz:

Son düzenleme:

Ne fikri ya :) Ne grubu :D

Kazen seni ve fantazilerini grup olarak banlar birazdan merak buyurma :)

yine mi erkeğe hizmet arkadaş? 2 bayan bir herifi coşturacak:63:
nerde kaldı kadın erkek eşitliği, sapıkılıksa tam sapıklık:19:

yazıp gunaha gırcam ama ama allah affetsın bence sız karı koca bı pıskolaga gıdın hanı sızde 3 kısı denemk ıstıyorsunuz ya bence dortlu deneyın 3 lu kesmez sızı ıkı erkek ıkı kadınlı tovbe yarabbı bıde deneyenler varsa fıkır demıssınız allah ıslah etsın akıl fıkır versın krı koca ıkınıze:47::47::47::47:

Ben burada eşimin istediği bir fantaziyi yazarak akıl danışmak istedim sadece.. Sizden ricam öyle 3. erkek içeren kendi fantazilerinizi benim açtığım konuya yazmamanızdır.

Ben burada eşimin istediği bir fantaziyi yazarak akıl danışmak istedim sadece.. Sizden ricam öyle 3. erkek içeren kendi fantazilerinizi benim açtığım konuya yazmamanızdır.

utandı arkadaş yazmayın öyle üçüncü erkek falan ayıp:37:...kendi yazdığı çok doğruymuş gibi konuşuyor birde tövbe tövbe...:36::36:

Back
X