Fantazi! Fikirlerinizi Alayım

mesaj içeriği boşlatmak yasak, Allah tan biri alıntı yapmış da gördüm.
muhtemelen erkek bir hayranısın sitenin.zira buradaki kadınlar çok kıskanç, asla ve katii kocalarıyla aralarına üçüncü bir kişi almazlar.

bu olaya da fantazi değil iğrençlik diyoruz zaten.:ssz:

niyeymişşş :) dikkat et ! ben konu sahibi değilim ,bu konudan midesi bulanan bir üyeyim !

Yanlışlıkla yazdı o :1: İkinizin nick baş harfi p ya ben de öle zannettim :D Bi de ne zaman hamile kalmış dicektim:D
:1::1::1:aaaaaa cok pardon valla karıstırdım alıntıladıgım arkadastanda ozur dılerım hemen duzeltıyorum:1::1::1:

ahh tolin ahhh :D

Çok muhterem Konu sahibi (besi ) ! bilemiyorumki denemeniz lazım...
isterseniz bu akşam deneyin bi hoşunuza giderse bunu erkek kadın, kadın erkek ,erkek gay ,lezo travesti diye
değiştirerek devam edersiniz.

Başarılar diliyorum ..:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Çok muhterem Konu sahibi (besi ) ! bilemiyorumki denemeniz lazım...
isterseniz bu akşam deneyin bi hoşunuza giderse bunu erkek kadın, kadın erkek ,erkek gay ,lezo travesti diye
değiştirerek devam edersiniz.

Başarılar diliyorum ..:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

allahım ya bu yoruma gülmekten bayılacağım şimdi yazan arkadaşım ellerine sağlık demi ya bi deneyip görsün arkadaş sonra gerisi gelirr:9::9::9::9::9::9::9:

Ben burada eşimin istediği bir fantaziyi yazarak akıl danışmak istedim sadece.. Sizden ricam öyle 3. erkek içeren kendi fantazilerinizi benim açtığım konuya yazmamanızdır.

sen hastasın sanırım tovbe yarabbı bız senın gıbı sapık degılız bızım sapıkça fantazılerımız yok hastamıdır nedır agzımı bozup sıze yorum yapıpda guna gırmek ıstemıyorum ne halt edersenız edın ıstersenız 30lu yapın

Son düzenleme:
Back
X