• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fanusta yaşıyor gibiyim..

Yooo hayir kocanizin isteklerini yapmak kocanizin sizin isteklerinizi yapması anlasamadiginiz konuda ortak karar almasi evliligin en güzel tarafidir bence evliligi yanlis anlasaydim evli olmazdim
Gözümde canlanan profil tamda buydu.Yine şaşırmadım.Nolur azalın yok olun absürd zihniyetlerinizle uzak diyarlara göçün..
Sizi çok seven tüm kötülüklerden koruyan mükemmel kocanizla mutluluklar dilemeden geçmiyim dedim.Siz kendinize yazık etmişsiniz inşallah çocuklarınız yazık etmez ileriki hayatlarında

Evet belali bir insan degilim sinirlenince gözüm birsey gormez cesaretmi kocamın sirtina kizgin yag döktüm dahasinida soyleyimmi istermisin

bu gerçekse eşiniz haklı tek başınıza sokağa çıkarmamakta sizi. bıçaklı saldırı kızgın yağ:KK57: ben pes ettim siz yalnız çıkmayın sokağa.

iyide arkadaşım geçmiş sayfalarda sokağa tek başına çıkamamaktan şikayet etmişsin.
şimdi kalkmış ortak karar istekler vs diyorsun çözemedim ben seni..
Kocamin bi kac ay onceki istegi benim cocugumla yanliz basima disariya cikmamami istedi bundan bahsediyorum bende daraldim bunaldim o kadina o.kadar sacma sapan seyler yazmislarki kadinin halini dusunmeden yargisiz infaz yapmislar o yuzden oyle birsey yazdim ama kisa bir süre sonra bu durum biticek gecici yani ama surekli bakkala bile cikarmayan eşle zaten işim olmaz benim ben bunu anlatmaya çalışıyorum anlamiyorlar basina gelmeyen bilemez yani belki onlarinda sorunlari var eşi o yuzden öyle yapmis olabilir kimse empati yapmadan konusuyor buna takildim ben

Evet belali bir insan degilim sinirlenince gözüm birsey gormez cesaretmi kocamın sirtina kizgin yag döktüm dahasinida soyleyimmi istermisin
Nevi şahsına münhasır bir insansınız. Hem kocasının dizinde oturan hem kızgın yağ dökebilen. Ben bunların ikisini de yapmadım yapamam. Şuan bir aydır Bodrum’da çocuklarımla tatildeyim. Eşim işinin başında . Buraya gelmek için izin almadım. İstediğim saatte plaja Yada havuza giderim. Tatil Fotoğraflarını netten görüp beğenir eşim. Buradan sonra istanbula gideceğim orada eş dost ziyareti falan. Benim kabuk nasıl şu durumda size göre bilemedim.
Eşimi seviyorum oda bana çok güveniyor ve seviyor tabi ki özlüyor ve merak ediyor ama çocuklarımın ve eşimin rahatı önemli Benim için diye düşünüyor . Bencil olup kendi rahatımı düşünemem diyor

Canim bendeki cesaret sende yoktur bence mahallenin çocukları oglumu dovduler diye gittim cocuklara kizdim analariyla geldiler 7 sinede bicakla saldirdim kabuk buysa ben coktan kafayida kabuguda kirmis biriyim anladinmi
:oha: Sizin ciddi anlamda desteğe ihtiyacnız var. Bu mu kabuğunu kırmak? Bıçakla birilerine saldırmak? Siz gerçek misiniz? Bu nasıl bir yaşam anlayışı? Kocam beni kısıtlayabilir ama çocuğumla kavga edenin anasını da bıçaklarım. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kocamin bi kac ay onceki istegi benim cocugumla yanliz basima disariya cikmamami istedi bundan bahsediyorum bende daraldim bunaldim o kadina o.kadar sacma sapan seyler yazmislarki kadinin halini dusunmeden yargisiz infaz yapmislar o yuzden oyle birsey yazdim ama kisa bir süre sonra bu durum biticek gecici yani ama surekli bakkala bile cikarmayan eşle zaten işim olmaz benim ben bunu anlatmaya çalışıyorum anlamiyorlar basina gelmeyen bilemez yani belki onlarinda sorunlari var eşi o yuzden öyle yapmis olabilir kimse empati yapmadan konusuyor buna takildim ben

anladım.
ama bazen o yorumlar cidden gerekiyor konu sahiplerini titretip kendine getirmek için.

Nevi şahsına münhasır bir insansınız. Hem kocasının dizinde oturan hem kızgın yağ dökebilen. Ben bunların ikisini de yapmadım yapamam. Şuan bir aydır Bodrum’da çocuklarımla tatildeyim. Eşim işinin başında . Buraya gelmek için izin almadım. İstediğim saatte plaja Yada havuza giderim. Tatil Fotoğraflarını netten görüp beğenir eşim. Buradan sonra istanbula gideceğim orada eş dost ziyareti falan. Benim kabuk nasıl şu durumda size göre bilemedim.
Eşimi seviyorum oda bana çok güveniyor ve seviyor tabi ki özlüyor ve merak ediyor ama çocuklarımın ve eşimin rahatı önemli Benim için diye düşünüyor . Bencil olup kendi rahatımı düşünemem diyor
:))) yerine gore uslu yerine gore yaramazim onu kabuk kirdirmak istemeyen arkadasa yazacaktin bana degil tatlim :)))

Siz evlimisiniz hayir bazi kadinlar kabuklari kirik oldugu halde burda ahkâm kesiyorlarda o yuzden sordum yanlis anlasilmasin
Kabuğu kırmak evlenince olan bişi mi ? Yani bir çeşit bekaret ölçeği mi ne y
belalı bir İnsan değilim ile sinirlenince gözüm bir şey görmez aynı eşitlikte değil yalnız ... fanustan buralara nasıl geldik , nasıl bir gece yaşıyoruz ya :KK53::KK45:

Ortada tamamen absürd ve anlamsız bir durum var.
Kadın bununla ilgili konu açıp yakınıyor. Deliriyorum artık diyor. İsyan ediyor.
Haliyle yorumlar da sert oluyor niye kendine bunu yaptırıyorsun, sen buna layık mısın diye insanlar öfkeleniyor ve yazıyor
İyi de oluyor bence tokatlıyor insanı bazen gerçekler
Neyiyle empati yapabiliriz böyle manasız durumların yahu

:oha: Sizin ciddi anlamda desteğe ihtiyacnız var. Bu mu kabuğunu kırmak? Bıçakla birilerine saldırmak? Siz gerçek misiniz? Bu nasıl bir yaşam anlayışı? Kocam beni kısıtlayabilir ama çocuğumla kavga edenin anasını da bıçaklarım. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:))) senin cocugunu yerde suruklesinler 4 tane ergen birde sahsiniza kufur etsinler analariyla gelsinler anne bu kadin bize kizdi desinler aglasinlar analarida ustunuze yürüsün siz naparsiniz cok merak ettim :))

Ortada tamamen absürd ve anlamsız bir durum var.
Kadın bununla ilgili konu açıp yakınıyor. Deliriyorum artık diyor. İsyan ediyor.
Haliyle yorumlar da sert oluyor niye kendine bunu yaptırıyorsun, sen buna layık mısın diye insanlar öfkeleniyor ve yazıyor
İyi de oluyor bence tokatlıyor insanı bazen gerçekler
Neyiyle empati yapabiliriz böyle manasız durumların yahu
Pardon assagilayip hakaret ederekmi kendine getiriyorsunuz insani öldürün daha iyi

Kabuğu kırmak evlenince olan bişi mi ? Yani bir çeşit bekaret ölçeği mi ne y

belalı bir İnsan değilim ile sinirlenince gözüm bir şey görmez aynı eşitlikte değil yalnız ... fanustan buralara nasıl geldik , nasıl bir gece yaşıyoruz ya :KK53::KK45:
Yok 20 yasindaki kiza gore erkeklerin kafasini ezmek kocalarının kafasini ezmek kabuk kirdirmamakmis bayan evli olup esinizin istedigini yapmak kabuk kirdirmakmis

Back
X