• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fanusta yaşıyor gibiyim..

ne kadar kötü bir zihniyetiniz varmış. kadınlar kendi kendine iş açmaz, adam her gördüğü kadına bakmazsa. özgür olan kadınları kıskanıyorsunuz bence. çok belli oluyor. hele bir de yukarda "erkeğe tecavüz edildiğini hiç duymadım inanmıyorum, onlar eşcinseldir" demişsiniz. erkek çocuklara da tecavüz ediyorlar bu arada. ama haberiniz yoktur. erkek fotoğrafı görmeyin diye gazete okutmuyorlardır size. 20 yaşındayım, başıma bir kez bile "iş açmadım". umarım bundan sonra da başımıza bir şey gelmez, sonra bazıları "o saatte sokakta ne işi varmış" falan diyip seviniyor. yazmayacaktım ama dayanamadım. hadi iyi günler.
cesur ve özgür kadınlara canım feda. kabuğunu kırabilecek güçteki kadınlara da.
Ablacığım gez toz hayatını yaşa
Hayat senin hayatın Tika kulaklarını duyma bu tip düşünen insanları
İnşallah gelmez başına kötü şeyler oldu ki geldi hayat tecrübeyle öğrenilir fanusta yada kocişin dizlerinin dibinde değil

ne kadar kötü bir zihniyetiniz varmış. kadınlar kendi kendine iş açmaz, adam her gördüğü kadına bakmazsa. özgür olan kadınları kıskanıyorsunuz bence. çok belli oluyor. hele bir de yukarda "erkeğe tecavüz edildiğini hiç duymadım inanmıyorum, onlar eşcinseldir" demişsiniz. erkek çocuklara da tecavüz ediyorlar bu arada. ama haberiniz yoktur. erkek fotoğrafı görmeyin diye gazete okutmuyorlardır size. 20 yaşındayım, başıma bir kez bile "iş açmadım". umarım bundan sonra da başımıza bir şey gelmez, sonra bazıları "o saatte sokakta ne işi varmış" falan diyip seviniyor. yazmayacaktım ama dayanamadım. hadi iyi günler.
cesur ve özgür kadınlara canım feda. kabuğunu kırabilecek güçteki kadınlara da.
Tabi haklisiniz erkek çocuğuna guc yeter tecavuz etmeye ama 25 30 yasindaki erkege tecavuze ben inanmıyorum hanfendi herkesin dusuncesi kendisinedir herkesin mezhep genişliği darligi aile görgüsü yasantisi farklidir kimse kimseye hakaret edemez bu dünyada kötülere kalmaz siz kabugunuzu kirin yarin birgün evlendiginizde kabugunuz nasil kiriliyor kendiniz gorursunuz hoscakalin seviyenizide dusurmeyin lutfen

Tabi haklisiniz erkek çocuğuna guc yeter tecavuz etmeye ama 25 30 yasindaki erkege tecavuze ben inanmıyorum hanfendi herkesin dusuncesi kendisinedir herkesin mezhep genişliği darligi aile görgüsü yasantisi farklidir kimse kimseye hakaret edemez bu dünyada kötülere kalmaz siz kabugunuzu kirin yarin birgün evlendiginizde kabugunuz nasil kiriliyor kendiniz gorursunuz hoscakalin seviyenizide dusurmeyin lutfen
kabuğunuz nasıl kırılıyor görürsünüz mü? hahahahahahaah laflara bak :d ben sizin zihniyetinizdeki insanlarla gerçek hayatta muhattap olmuyorum, hemcinslerimin de olmasını istemem. keşke o yazdığımı da yazmasaydım. aah ah yok ki bir kocam beni bu internetten kurtarsın... :)

8 senedir evliyim de bu kabuk olayını hiç bilemedim ben . Mükemmel anlatım tarzınızla aydınlatır mısınız bu konuyu biraz? Birde kabuğu kırmak mı , kırmamak mı daha makbul? Aydınlanalım . Teşekkürler ,

8 senedir evliyim de bu kabuk olayını hiç bilemedim ben . Mükemmel anlatım tarzınızla aydınlatır mısınız bu konuyu biraz? Birde kabuğu kırmak mı , kırmamak mı daha makbul? Aydınlanalım . Teşekkürler ,
Bakin hanfendi yerine gore esinizin isteklerini mecburda olsa yapmışsınızdır ama yerine gore birde eşin zorla yaptirmasi var ben buradakilere laf anlatamıyorum 20 yasindaki kiz cikmis evlenmemis etmemis burda akil dağıtıyor bilmedigi şeyler hakkinda benimde bilmediklerim vardır eyvallah ogrenirim yaşı yoktur neymis erkeklerin kafasini ezelim demeye getiriyor siz kocanizin kafasini ezerseniz mutlu olurmusunuz yoksa egonuzumu tatmin edersiniz peki esinizle araniz bozulurmu burdaki kabuk bu oluyor

Siz evlimisiniz hayir bazi kadinlar kabuklari kirik oldugu halde burda ahkâm kesiyorlarda o yuzden sordum yanlis anlasilmasin

16 senelik evliyim.
evliliğimin ilk günü bana tek başıma sokağa çıkamayacağımı söyleseydi boşanırdım.
ben evlendim kimsenin esiri olmadım hayatı paylaşmak için aynı eve girdim bana hakimiyet kursun diye değil. siz evliliği çok yanlış anlamışsınız bence.

ciddi misin sen ya? kabuğunu kırmak diye bir şey duymadın mı? cesaretlenmek ve kendini aşmak anlamında söyledim. kocişkona söyle de öğretsin. benim kabuğum kırık evet.
Canim bendeki cesaret sende yoktur bence mahallenin çocukları oglumu dovduler diye gittim cocuklara kizdim analariyla geldiler 7 sinede bicakla saldirdim kabuk buysa ben coktan kafayida kabuguda kirmis biriyim anladinmi

16 senelik evliyim.
evliliğimin ilk günü bana tek başıma sokağa çıkamayacağımı söyleseydi boşanırdım.
ben evlendim kimsenin esiri olmadım hayatı paylaşmak için aynı eve girdim bana hakimiyet kursun diye değil. siz evliliği çok yanlış anlamışsınız bence.
Yooo hayir kocanizin isteklerini yapmak kocanizin sizin isteklerinizi yapması anlasamadiginiz konuda ortak karar almasi evliligin en güzel tarafidir bence evliligi yanlis anlasaydim evli olmazdim

Canim bendeki cesaret sende yoktur bence mahallenin çocukları oglumu dovduler diye gittim cocuklara kizdim analariyla geldiler 7 sinede bicakla saldirdim kabuk buysa ben coktan kafayida kabuguda kirmis biriyim anladinmi
Mahallenin çocuklarına mı kızdınız, aman tanrım bu ne cesaret hanımefendi biraz kendinizi dizginleyin başınıza bela alırsınız böyle giderseniz :KK70:
Bıçağı okumamıştım, ama hala kendinizi dizginleyip kocanızın dizlerinde oturmanızı tavsiye ediyorum

Yooo hayir kocanizin isteklerini yapmak kocanizin sizin isteklerinizi yapması anlasamadiginiz konuda ortak karar almasi evliligin en güzel tarafidir bence evliligi yanlis anlasaydim evli olmazdim

iyide arkadaşım geçmiş sayfalarda sokağa tek başına çıkamamaktan şikayet etmişsin.
şimdi kalkmış ortak karar istekler vs diyorsun çözemedim ben seni..

Back
X