- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi muhtesemgatsby
-
Ben ilgisiz olmalarına daha da çok sinirlendim. Yani yurdun işlerinden sorumlu adamın 'ben de korkuyorum' demesi ayrı bir olay. Hayır bi de hayvanı besledim peynirle apfkapcpwpq, sinirden gülüyorum artık. Odamda şu an gerçekten fare var ve fareli odada yatmamı bekliyorlar. Yarına sunmam gereken ödevim vardı, okula gidemem zaten. Devlet yurdunda kalıyorsam en azından güvenli bir şekilde barınma hakkına sahip olmalıyım.Ben ortaokulu liseyi yatili okudum, cok da iyi bi ozel okuldu.bizde bile çıkmıştı fare. Kiyameti kopardik aninda ilaclama yapildi. Yurt idaresinin tum binayi ilaclamasi lazim, sizin yapicaginiz iş degi o maalesef.
Bence yurtta şu an tamamen boş olan bir oda vardır ama bize vermediler. Ne olursa olsun bir tane tutarlar yani yedekte.Size yeni bir oda tahsis etsinler.
Yani yurt, yatakhane islerinden sorumlu adam fareden korkuyosa bu isi yapmayacak, cunku bu tip yerlerin hepsinde olabilicek sorunlarin basinda geliyo fare. Profesyonel ilaclama yaptiricak bi zahmet. Gerekiyosa aileler arayip şarlasin.Ben ilgisiz olmalarına daha da çok sinirlendim. Yani yurdun işlerinden sorumlu adamın 'ben de korkuyorum' demesi ayrı bir olay. Hayır bi de hayvanı besledim peynirle apfkapcpwpq, sinirden gülüyorum artık. Odamda şu an gerçekten fare var ve fareli odada yatmamı bekliyorlar. Yarına sunmam gereken ödevim vardı, okula gidemem zaten. Devlet yurdunda kalıyorsam en azından güvenli bir şekilde barınma hakkına sahip olmalıyım.
Devlet yurdu olduğu için ailelerin araması bir işe yarar mı bilmiyorum ama yarın söyleyeceğim aileme. Bir de temizlik falan yaparken dolapları hiç çekmiyorlar, orası pislik içindedir tabii. Banyomuzdan gider kokusu geliyor, yine kimsenin umurunda değil. Biz koku falan alarak kendimiz idare etmeye çalışıyoruz. Umarım ilaçlama yaparlar.Yani yurt, yatakhane islerinden sorumlu adam fareden korkuyosa bu isi yapmayacak, cunku bu tip yerlerin hepsinde olabilicek sorunlarin basinda geliyo fare. Profesyonel ilaclama yaptiricak bi zahmet. Gerekiyosa aileler arayip şarlasin.
Odanizin icinde mi tuvalet, alaturka mi gider? Kapaklar var saniyorum onlar icin, alafranga ise de mutlaka kapagini kapatin ustune agirlik koyun yatmadan. Of keske elimden bisey gelse kuzumDevlet yurdu olduğu için ailelerin araması bir işe yarar mı bilmiyorum ama yarın söyleyeceğim aileme. Bir de temizlik falan yaparken dolapları hiç çekmiyorlar, orası pislik içindedir tabii. Banyomuzdan gider kokusu geliyor, yine kimsenin umurunda değil. Biz koku falan alarak kendimiz idare etmeye çalışıyoruz. Umarım ilaçlama yaparlar.
Odanın içinde tuvalet ve banyo. Klozet var. Teşekkür ederim bu arada, düşünmen bile yeterli.Odanizin icinde mi tuvalet, alaturka mi gider? Kapaklar var saniyorum onlar icin, alafranga ise de mutlaka kapagini kapatin ustune agirlik koyun yatmadan. Of keske elimden bisey gelse kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?