Fark ...

kelebekb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
112
50
98
Merhabalar sizin tecrübelerinize dayanarak bişey danışmak istiyorum. Ben 23 yaşındayım çalıştığım yerim yakınlarında biri var kültür ve aile yapımız uzaktan yakından alakası yok ama yaş olarak benden 12 yaş büyük duyuduğum kadarıyla daha önce kısa süren bir evlilik yapmış oyüzden çok değer verir gibi geliyor siz ne dersiniz böyle biriyle nasıl bir ilişki ve evlilik olur

Yaş farkı çok fazla, aile yapısı ve kültür farkı da varmış. Ben olumlu bakamadım. Kısa evlilik yapmasının sizin değerinizi bilmesiyle bir ilgisi olacağını da düşünüyorum.

Hem yaş farkı hemde evlenip ayrıldığı için kaybetmeme korkusu olur gibi geliyor

Ablacıgım ilkini kaybetmekten korkmayan adam seni neden kaybetmekten korksun?
Adam belki karısına şiddet uyguladı boşandılar?
Belki aşırı cimri?
Belki ağzı bozuk?
Belki ana kuzusu?

Yaş farkı, kültür farkı ne ararsan var, bana değer verir diyorsun. Hayırlısı diyeyim o halde...

Merhabalar sizin tecrübelerinize dayanarak bişey danışmak istiyorum. Ben 23 yaşındayım çalıştığım yerim yakınlarında biri var kültür ve aile yapımız uzaktan yakından alakası yok ama yaş olarak benden 12 yaş büyük duyuduğum kadarıyla daha önce kısa süren bir evlilik yapmış oyüzden çok değer verir gibi geliyor siz ne dersiniz böyle biriyle nasıl bir ilişki ve evlilik olur
Sorunun içinde cevap var zaten.. " kültür ve aile yapımız uzaktan yakından alakası yok, 12 yaş büyük " AYRICA daha önce evlilik yaptığı için size çok değer vericegini düşünmekte büyük saçmalık bayağ bayağ saçmalık hemde...

Evlilik biraz tombalaya benziyor .. adam olmaz dediğin karısını el üstünde tutar, çok kibar sevilen çalışkan adam dersin her türlü pisliği yapar karısına.. genç sevgili gibi genç eşim var deyip koluna takar gezdirir yada kıskançlıktan ömrünü zehir eder .. bunu biz burdan bilemeyiz hatta dışardan bakarak sen bile bilemezsin

Back
X