Farklı cinsiyet için 3.çocuk getirir misiniz?

Devlet kresi demissem nolmus
Barakaya mi biraktiniz dedim sanki
Sizde israrla cocuga kimin baktigini, ikinci ucuncu olursa kimin bakacagini soylemiyorsunuz ilginc

O ci
Daralmıştım kendime vakit ayıramadığım için eşim bakıyor zaten çocuğa evet 3 çocuk çok zor olur gönlümden 2 geçiyordu zaten ama bilmiyorum kısmet

bir tanıdığımız aile var 7 erkek 1 kız:) 7 erkek sonunda kızları olmuş
Size şimdiden başarılar.
Ayrıca çocuk getirmek nasıl bir ifade biçimidir

Millletin dediğini düşünürsen oooo bana da kızım doğdu hemen bidaha yap baskıları ki daha kızım 6/7 aylıkken başladı ileri yaş dan dolayı vaktim kalmazmis. Kızım 2 yaşı geçti oglum doğdu bu kez bu kız bı oğlun var aman yeter ne doğurması tüplerini baglat doğumda dediler yani sürekli diyorlar şimdi oğlum 2 yaşında patlat 3. Yu dedi dün biri sanırsın sadece üremek icin varım başka bir fonksiyonum yok

Kızım olmasini isterdim ama cinsiyet icin üçüncü çocuğu yapmazdım

2 oğlum var, duyan ahh yazık bi tane de kız getir diyorlar, bunu sordular diye sorun etmiyorum
dert amiyorum, peki diyip geçiyorum
ne laf dalaşına girip yoracağım kendimi, hayat telaşım zaten çok

Hayır 2 düşünüyorum ama insanlar Allah ın hakkı 3 diyor zaten 3 bile bana aşırı çok geliyor
baktım da eğer doğru belirttiyseniz yaşınız 35
he 45 e kadar doğururum diyorsanız o ayrı da
pek zaman kalmamış gibi duruyor 35 seniz
çünkü 2. değil 3. cocuk diyorsunuz

bu arada 2 kızım var 2. yi 33 yaşımda doğurdum
bu kadarına yetebileceğimizi düşündük Allah ım hepimizin evlatlarını bağışlasın

O ci

Daralmıştım kendime vakit ayıramadığım için eşim bakıyor zaten çocuğa evet 3 çocuk çok zor olur gönlümden 2 geçiyordu zaten ama bilmiyorum kısmet

Aynen çocuğuna yarım saat- 1 saat bakmayan adam çok güzel çocuk bakıyor değil mi? Git doğur ya ne yaparsan yap

Tabi
Hatta 3’ü aynıysa dördüncüyü de yap
O da aynı olursa 5,6… Neden olmasın?
Nasılsa hiçbirine özel okul parası verilmeyecek.
Kurslar aktiviteler, seyahatler vs sağlanmayacak belli ki.

Bir şekilde büyür giderler yeter ki çeşit olsun.

Para verince daha kıymetli oluyorsa demek ahshd obur turlu amaan taş attık kolumuz mu yoruldu, iki sevistik oldu iste diye onemsemiyorlar demek ki
Var ama böyle insanlar. Bir eski arkadaşım bana “ben yedi düşükten sonra kavuştum oğluma sizin gibi hemen olmadı. Aynı değil” demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…