Farklı düğünlerde aynı elbiseyi giyinmek

konuyu tam olarak nereye acicami bilemedim,
burda okuduklarimizin yaninda dert denilmez tabi,
fakat herkesin derdi kendine buyuk gelir:-)
bide piskoloji ve hamilelik eklenirse isin icine biraz dertleniyorum,
allahima sukur buyuk derdim yok allah kimseye dert vermesin,
benimkine pire dert diyelim hehe,
kararsiz oldugum icin actim konuyu,
zaman gecirmek icin degil,
yardimlariniz icin tesekkur ederim:-)
hamilelik kiyafeti derken bana bir resim veya birsey gosterebilirmisiniz?
ona benzer bisey aliyim!

:17: Şey ben asla derdinizi küçümsemedim yanlış ifade ettiysem kendimi kusura bakmayın. Buda bir problem sonuçta tabiki Allah başka dert vermesin diyelim.

Belki yardımı olur ;

$1301064088271198_b.webp

$1301142304659572_i.webp

:17: Şey ben asla derdinizi küçümsemedim yanlış ifade ettiysem kendimi kusura bakmayın. Buda bir problem sonuçta tabiki Allah başka dert vermesin diyelim.

yok yok yanlis anlamadim ayy canim ne kadar hossun ya
nezaketinden dolayi tesekkur ederim:-)

sagol canim yaa, darisi olmiyanlara
gercekten kafam cok karisik,

dugune 2 hafta var fakat benim bir gun icin alisveris zamanim var ,
calisiyorum:-(

bu cumartesiye kadar karar vermem lazim,
hamileligim yuzunede baya takinti yaptim,
cevremdekiler kafana takma diyolarfakat kolay degil:-(
kilolu olunca malesef piskolojide oynuyo:-(

aynı ortam insanları olacaksa bence farklı bir abiye almalısın canım,madem alabilecek gücün var. bilmiyorum ya ben olsam öyle yapardım en azından.

var olan elbiselerinde değişiklik yaptırabilirsin.
kol eklet çıkar.
kemer eklet çıkar.
fiyonk eklet çıkar.
taş eklet çıkar gibi.

mesela bak aşağıdaki örnekteki gibi.
elbiseler aynı sadece kolları farklı.
straplez olana birde gögüs altından fiyonklu siyah kurdele kemer geçse tamamen farklı elbiselere dönüşüyorlar.
sende kendi elbiselerinde benzer birşeyler yaptırabilirsin.

images

Ellbisenizi bazı eklemeler ve rütuşlarla değiştirtebilirsiniz.Hem o kadar masraflı da olmaz.Askılıysa askılını kalınlaştırın ya da sade birşeyse taş işleme vb.ile değiştirebilirsiniz.Hem hesaplı da olur.Bazen bakıyorum netten o kadar farklı şeyler yapıyorlar ki elbise resmen evrim geçiriyor :61:

Canım merhaba.

Bende aynı sorunu yaşadım bi dönem.Güzel bi abiye aldım.Ama baktım yakın düğünler çoğalıyor,ne giyeceğimi şaşırım kaldım .

Önce şunu söyleyeyim.Biraz cimriyim belkide :) 3-4 saat giyeceğim bişey için çok para harcamaya karşıyım ben.

Bir de benden tavsiye.Elbise üzerinde ufak değişiklikler yaptır.

Mesela benim abiyem tek kolluydu aldığımda.Bi düğünde tek kollu giydim.Sonra o kolu kestirip,sırttan çapraz askı yaptırdım kolun kumaşıyla.Çok şık oldu inan.Rengi aynı ama model değişiyor.

İki hafta sonra yine kuzenimin düğünü var.Bu seferde parlak pullar yada taşlarmı diktirsem diyorum göğüs kısmına.Ama pes diyecekler artık.Alırım heralde bi tane daha abiye :)

para durumu problem değilse yenisini almak en iyisi ama çok çok düğünlük abiye gibi olmasa mesela bugün düğünde giyersin yarın başka yerde. abiye olunca iş değişiyor başka yerde giyemiyorsun sonuçta ama dediğim gibi şık ama daha sade bi elbise olursa hem düğün aradan çıkar hem de sonradan da kullanılır.

canım maddi sıkıntın yokmuş madem yeni al bence ,aynı ortam davetliler aynı... tekrar aynılarını giymemenden yana benim fikrim

daha oncekı dugunden epey zaman gecmısse eger sorun olucagını sanmıyorum .aynı elbıseyı gıyebılırsın .ama tarıhler bırbırlerıne cok yakınsa sorun olabılır .ama maddı durumunuz ıyıse ne olur olmaz sız bence bır abıye bakının derım .dugun tarıhlerı arasında ne kadar cok zaman olsada valla bızım hanımlarımızın gozunden bırsey kacmaz :1: ben de kuzenımın nısanında bır abıye gıymıstım .aradan 5 ay gectı dugun oldu .nısanda gıydıgım abıyeyı dayımın kızı gıymek ıstedı verdım .dugunde bızım kolu komsu benı yanına cagırıp ,suzan bu senın elbıse degılmı dıye sordular :53: sasırmıstım valla bızım hanımların gozunden hıc bırsey kacmıyor .aynı elbıseyı ıkıkere benım uzerım de gorse anlarım bu dıkkate ama ,benım elbıseyı dayımın kızının uzerınde gorup dıkkat etmesı ,muthıs bır yetenek olsa gerek :1:

farkli ortamlarda giymek kaydiyla olur tabi.
yanliz elbisemi daha önce görmüs olan insanlar olucaksa baska bi elbise tercih ederim hele 2. degil 3. kez giyceksem

daha oncekı dugunden epey zaman gecmısse eger sorun olucagını sanmıyorum .aynı elbıseyı gıyebılırsın .ama tarıhler bırbırlerıne cok yakınsa sorun olabılır .ama maddı durumunuz ıyıse ne olur olmaz sız bence bır abıye bakının derım .dugun tarıhlerı arasında ne kadar cok zaman olsada valla bızım hanımlarımızın gozunden bırsey kacmaz :1: ben de kuzenımın nısanında bır abıye gıymıstım .aradan 5 ay gectı dugun oldu .nısanda gıydıgım abıyeyı dayımın kızı gıymek ıstedı verdım .dugunde bızım kolu komsu benı yanına cagırıp ,suzan bu senın elbıse degılmı dıye sordular :53: sasırmıstım valla bızım hanımların gozunden hıc bırsey kacmıyor .aynı elbıseyı ıkıkere benım uzerım de gorse anlarım bu dıkkate ama ,benım elbıseyı dayımın kızının uzerınde gorup dıkkat etmesı ,muthıs bır yetenek olsa gerek :1:

cok sagolun yardimlariniz icin:-)
yeni elbise almadim kizlar
cousinem nisaninda giyindigi elbiseyi verdi bana,
kinaya onu giyinicem:-)
dugunede onceki sadiclik yaptigim dugunde giyindigim siyah elbiseyi giyinicem
ozaman dsiyah kursun rengoyle giyinmistim bu dugundede siyah altin rengiyle giyinicem,
altinlarimi takmayi dusunuyorum:-)
kizlar butun burmalarimimi takiniyim 14 tane var gormemismi derler sizce?
15 aylik evliyi:-)

cok sagolun yardimlariniz icin:-)
yeni elbise almadim kizlar
cousinem nisaninda giyindigi elbiseyi verdi bana,
kinaya onu giyinicem:-)
dugunede onceki sadiclik yaptigim dugunde giyindigim siyah elbiseyi giyinicem
ozaman dsiyah kursun rengoyle giyinmistim bu dugundede siyah altin rengiyle giyinicem,
altinlarimi takmayi dusunuyorum:-)
kizlar butun burmalarimimi takiniyim 14 tane var gormemismi derler sizce?
15 aylik evliyi:-)

o kadar altina ya da takiya ne gerek !
siyah altin rengiyle giyinecem demenizi tam anlamadim.
demek istediginiz siyah elbisenizi altin rengi aksesuarlarla tamamlamaksa setiniz varsa setinizi takin sadece
haa duz siyah bi elbise diyorsaniz inci kolye ve kupelerle tamamlayabilirsiniz.
ama o kadar bilezigi takmak gorgusuzlukten ziyade abiye bi elbiseyle hos durmuyor.

kizlar ben almanyada kaliyorum,
15 aylik evliyim,
bundan 9 ay once esimin arkadasinin dugununde sadiclik yaptik,
hem kinaya hem dugune abiye almistim,
iki hafta sonra yine sadiclik yapicam,
yine esimin arkadasina fakat ayni ortam olucak,
3 bucuk aylik hamileyim ayni elbiseleri denedim oldu,
onlari giyinsemmi yine,
bi yandan dusunuyorum giyinirsem bizim buranin hanimlari hep laf ediyolar,
aynisini giyinmis falan diye,
bi kiz 3 kere sadiclik yapmis 3 ündede ayni kiyafeti giyindi diye arkasindan konustular yanimda,
sizce ne yapiyim?
maddi durumdan sikintim yok fakat degermi yeniden abiye almaya
en ucuzu 150 € dan basliyor!
anket yapiyim dedim beceremedim fikirleriniz nedir?

çanta ve ayakkabıyı farklı kullansanız da elbise kadar dikkat çekmezler.
elbiseyi alın, diğer her şeyi aynı kullanırsınız.

Back
X