- Konu Sahibi esraylmz03
Kızlar ben 1 aylık evliyim.öncelikle durumu size özetleyim daha iyi anlarsınız .bizim düğünümüzü eşim yaptı otelde yemekli bi düğünüm oldu eşyalarımızı falan aldı babam da ev verdi lüks bir semtten ayrıca 30000 değerinde altın taktı.gelelim sorunumuza esim babasıyla küs sebebi ise babası asırı kavgacı sinirli takıntılı bi insan esim kötü bir çocukluk geçirmiş esim otelde düğün yaptıgı için aylarca kıyamet kopardı bu bana yapılmış bir hakarette diye başka bi baba olsa sevinir benim bildiğim.2 sene nişanlı kaldım 1 kere aramadılar bile herseyi biz hallettik buna rağmen nişanlımla konuşmuyo.neyse Bayram geldi ve biz italyadaydık annesini aradım bayramlaştım babasını aradım tel kapalı aksama kadar bende yalnış anlamasınlar diye annesini tekrar aradım durumu anlattım telin kapalı olduğunu babasına ulaşamadımıgımı güzelce anlattım annesi de tamm dedi neyse biz döndük ertesi gün zaten eşim annesini aradı biz gelicez diye annesi oğlum zamana bırak babam istemiyo sizi dedi bende duydum bunu ve çok üzüldüm ve ben bütün bu olanlara rağmen 1 kere bile saygısızlık yapmadım kızlar ben haksız mıyım bizi kabul etmemeleri bu kadar buyutulecek bi olay değil mi