• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı fikirlere ihtiyacım var

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar ben 1 aylık evliyim.öncelikle durumu size özetleyim daha iyi anlarsınız .bizim düğünümüzü eşim yaptı otelde yemekli bi düğünüm oldu eşyalarımızı falan aldı babam da ev verdi lüks bir semtten ayrıca 30000 değerinde altın taktı.gelelim sorunumuza esim babasıyla küs sebebi ise babası asırı kavgacı sinirli takıntılı bi insan esim kötü bir çocukluk geçirmiş esim otelde düğün yaptıgı için aylarca kıyamet kopardı bu bana yapılmış bir hakarette diye başka bi baba olsa sevinir benim bildiğim.2 sene nişanlı kaldım 1 kere aramadılar bile herseyi biz hallettik buna rağmen nişanlımla konuşmuyo.neyse Bayram geldi ve biz italyadaydık annesini aradım bayramlaştım babasını aradım tel kapalı aksama kadar bende yalnış anlamasınlar diye annesini tekrar aradım durumu anlattım telin kapalı olduğunu babasına ulaşamadımıgımı güzelce anlattım annesi de tamm dedi neyse biz döndük ertesi gün zaten eşim annesini aradı biz gelicez diye annesi oğlum zamana bırak babam istemiyo sizi dedi bende duydum bunu ve çok üzüldüm ve ben bütün bu olanlara rağmen 1 kere bile saygısızlık yapmadım kızlar ben haksız mıyım bizi kabul etmemeleri bu kadar buyutulecek bi olay değil mi

Kızlar ben 1 aylık evliyim.öncelikle durumu size özetleyim daha iyi anlarsınız .bizim düğünümüzü eşim yaptı otelde yemekli bi düğünüm oldu eşyalarımızı falan aldı babam da ev verdi lüks bir semtten ayrıca 30000 değerinde altın taktı.gelelim sorunumuza esim babasıyla küs sebebi ise babası asırı kavgacı sinirli takıntılı bi insan esim kötü bir çocukluk geçirmiş esim otelde düğün yaptıgı için aylarca kıyamet kopardı bu bana yapılmış bir hakarette diye başka bi baba olsa sevinir benim bildiğim.2 sene nişanlı kaldım 1 kere aramadılar bile herseyi biz hallettik buna rağmen nişanlımla konuşmuyo.neyse Bayram geldi ve biz italyadaydık annesini aradım bayramlaştım babasını aradım tel kapalı aksama kadar bende yalnış anlamasınlar diye annesini tekrar aradım durumu anlattım telin kapalı olduğunu babasına ulaşamadımıgımı güzelce anlattım annesi de tamm dedi neyse biz döndük ertesi gün zaten eşim annesini aradı biz gelicez diye annesi oğlum zamana bırak babam istemiyo sizi dedi bende duydum bunu ve çok üzüldüm ve ben bütün bu olanlara rağmen 1 kere bile saygısızlık yapmadım kızlar ben haksız mıyım bizi kabul etmemeleri bu kadar buyutulecek bi olay değil mi

niye ısrar ediyorsunuz canı isterse.kendini iyice bir şey sanacak.aklınızı başınıza alın.

ne baba ama. her erkeğin bir çocuğu olabilir ama her erkek baba olamaz. en iyi örnek işte

siz de zamana bırakın yapacak bişi yok.
keyfi gelsin bi önce. sizin de keyfiniz olursa görüşürsünüz o zaman.
annesiyle de görüşün ama , kendi evinize davet edin en azından istediği zaman gelsin gitsin.

Yani ne bileyim kızlar ben anlamadım bunları mesela ablası nişanıma gelmedi eşime küsmüş güya oda sıradan kardeş kavgaları olur ya onlardan hepsi bi tuhaf ya

Dugunun otelde ve yemekli olmasini senin baban mi istedi peki?
Anladigim kadariyla babanin durumu iyi ve karsisindaki kisiden de biraz harcama yapmasini istemis gibi geldi bana.

Durumunuza gelince, zamana birakin, ustelemeyin, yine sayginizi korumaya devam edin birbirinizin ailesine karsi.

İstemiyorsa görüşmezsiniz olur biter ne gerek var açılmayacak kapıyı ısrarla çalmaya. .

Tek kelime : takma.

Taktıkça olaylar üstüne gelir.

Su akar yolunu bulur.

aramadılar diyorsun. yani anneside sizinle pek ilgilenmedi. böyle başladıysa böyle gider. bence sen eşinle mutlu olmaya bak

not:bende hep sorguladım neden neden diye ama yıllardır hiçbirşey değişmedi. soğuklar. eşimde götürmüyor artık bizi

Ya arkadasim senin canin mi sikiliyor. Dertsiz basina dert mi almak istiyorsun. Biraksana Allahaskina insanlarin komplrksini niye kendine drrt yapiyorsun. Burda herkes cok aritorlar dibinizden ayrilmiyorlar diye dert yaniyor. Sen bisey yapmamissin. Gonlun rahat ee niye uzuyorsun ki kendini. Yerinde olsam dert etmezdim. Gelirlerse guleryuzle kapimi acar onun disinda da gerisini dusunmezdim.

Dugunun otelde ve yemekli olmasini senin baban mi istedi peki?
Anladigim kadariyla babanin durumu iyi ve karsisindaki kisiden de biraz harcama yapmasini istemis gibi geldi bana.

Durumunuza gelince, zamana birakin, ustelemeyin, yine sayginizi korumaya devam edin birbirinizin ailesine karsi.
Evet bizim durumumuz çok iyi ama onlarında çok kötü değil babam istemedi ben ve eşimin ortak kararı bu .babam hiç onlara demedi siz niye bole yapıyorsunuz diye ve 2 sene bi kere bile evimize gelmediler .zaten maddi problemleri geçtik yapmasınlar sorun değil babamla eşim herseyi halletti .mesela düğün tarihi konulacak hele bi dur bi bakarız bekleyin ne var bilmem ne hep bu tavırdalar yani hiç bişeyi çözüme ulaştırmadılar

Yani ne bileyim kızlar ben anlamadım bunları mesela ablası nişanıma gelmedi eşime küsmüş güya oda sıradan kardeş kavgaları olur ya onlardan hepsi bi tuhaf ya
Hepsi tuhaf evet. Uzak durduğunda bir hayr var işte. Niye böyle garip insanların içine karışmak istiyorsun?
Ablasının okulunu beklemek ne alaka? İki yıl okulu bekleseydin, sonra da kısmet bulup evlenmesini de bekle derlerdi.
Boşver, evin var huzurlu, seni seven eşin var. Gerisine takılıp üzülme hiç. :)

Ablada bir kısıntı var galiba. Baba bu kadar direttiğine göre abla sıkıştırıyordur diye düşündüm. Çok mu fesadım :110:

Ablada bir kısıntı var galiba. Baba bu kadar direttiğine göre abla sıkıştırıyordur diye düşündüm. Çok mu fesadım :110:
olabilir bence de.
baba kızının sözünü dinleyen bir tipse iyice kinlenmiştir oğluna karşı.
çok saçma.
ortada bir mesele yokken küslük çıkarılmış.

Back
X