- 10 Ağustos 2015
- 1.113
- 2.152
- 133
- 47
- Konu Sahibi whiteroses099
-
Çok net olmuş ..isteyip istememek içsel bir konu ben tarafsız dış göz arıyorum. ..Çocuğu istiyorsanız yapın istemiyorsanız yapmayın.
Teşekkür ederim kelimelerinize. ..doğru aslında ;ortak istemek sanırım asıl büyü. .Ortak istenen bir bebek büyüyü nasıl bozar ki.. sevgi dolu bir çiftin bir evin yeni üyesi sanmıyorum mutsuzluk yaratsin.. önemli olan sizin de istemeniz.. iyi düşünüp karar vermeli..
Elbette aslında kardeşi olsun isterim. ..zor gelen taraf tam olarak ne onu bile bilmiyorum belli korku belki yaş. ..ama güzel yansitmaniz için teşekkür ederim çok ...sağolun. .Aşk eğer gerçekten yanıbaşındaysa ki öyle görünüyor 4 yıl az bir süre değil neden olmasın ki artık zamanı gelmiş genç bir kadınsın sanırım eşinde öyle olmalı bence çocuk yuvanın mutluluğunu kat ve kat arttırır kızın bir kardeş istemez mi? İlerisini düşün bir derdi sıkıntısı olduğunda dışardan biriyle mi paylaşsın istersin yoksa yanı başındaki kardeşiyle mi?
Siz ne harikulade birisiniz hiç tanımadan bunca sevgiyle kelime kullanabiliyorsunuz. ..can-i gonulden teşekkür ediyorum size...dilerim dediginiz gibi olur...Bence yapın çünkü eminim çok güzel anne babalar olursunuz, cok da güzel hayatı olur evladinizin. Allah hayırlısıni versin ve umarım mutluluğunuz da upuzun yıllar ebedi şekilde artarak devam eder ♡
Elbette aslında kardeşi olsun isterim. ..zor gelen taraf tam olarak ne onu bile bilmiyorum belli korku belki yaş. ..ama güzel yansitmaniz için teşekkür ederim çok ...sağolun. .
Çoook teşekkür ederim olumlamaniz için. ..sağolun. .Bence yapın. Çocuğunuzda büyümüş zaten. Maddi ve manevi hiç sıkıntınız yok. Olacaksa olsun.
Tamam iste tarafsız bir dış goz olarak yorum yapıyorum. Bir çocuğunuzun olmasını gercekten istiyorsanız zaten hiç düşünmezsiniz rahatımı bozmayayim uykusuz kalmayayım diye.Çok net olmuş ..isteyip istememek içsel bir konu ben tarafsız dış göz arıyorum. ..
Teşekkür ediyorum iyi niyetinize. ..duaniza. .dilerim Rabbim size de gönlünüzce bir hayat versin..Böylesine iyi bir eş kırılmayı haketmiyor. :)
Eş iyi kv kp iyi, maşallah mutluluğunuz daim olsun. :)
Teşekkür ederim açıkçası fikirler geldikçe Cesaretim artıyor. ...sevgiler. ..Hayat ağacınız daha fazla dallanmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?