Farklı hayatlar...

Oyle tabi altında yatan hikaye ne acaba . kadın cok çaresiz bakışları vardı içimi acıttı. Eslerimize guvenmeliyiz tabi ama kendi ayaklarımızın üzerinde durabilmeliyiz de yani bu tek iş konusunda değil guvenmeliyiz kendimize.

kadınlar genelde kendilerini çaresiz konuma yine kendileri sokuyorlar maalesef.

Yazik. Cok yazik o kirk seneye.
Cocuklari yokmu?

Yazik. Cok yazik o kirk seneye.
Cocuklari yokmu?
Bilmiyorum adam yanliz yasiyordu. Esi yok sanıyordum bugune kadar. Maddi durumlardan dolayı adam buraya gelmiş. Altnda yatan neden ne bilmiyorum ama ağlaya ağlaya hava alanına gitti tek başına

karıyer, egıtım ve ogrenım ıle ahlak sevgı saygı iyi duygular kazanılmaz. işin içinde insan varsa -kadın erkek fark etmez - herkes herşeyi yapabılır, hıssedebılır.
cunku ilişkileri -iş meslek diploma degıl -kişiler bırlıkte yaşar.
o kadına da uzulme. 40 yıl aklı nerdeydı? o da bunları yaşamak istemiş. bunu kabul etmiş. secmiş. bunca zaman beklemeden ayrılabılırdı.

Bilmiyorum adam yanliz yasiyordu. Esi yok sanıyordum bugune kadar. Maddi durumlardan dolayı adam buraya gelmiş. Altnda yatan neden ne bilmiyorum ama ağlaya ağlaya hava alanına gitti tek başına

Cok uzucu bi olay. Ama keske 40 senede bi adim atsaydi bu cikmazdan cikmak adina.

Adam komşunuz, uzun zamandır orada, kadın 40 yıllık karısı
Kendisini aldattığını bildiği adamdan hala medeti var
40 yılın hatrını saymamış adama tekmeyi basamıyor, işte göze girmesi gereken ders bu bence
Çok acı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…