- 2 Ekim 2018
- 150
- 168
- 33
- 31
- Konu Sahibi Kizilgonca
-
Daha önce çalışma durumu farklıydı. Yeni yeni belli oldu diyelim. Tam kesin bi çalışma günü saati veremem ama birkaç ay gelemeyecek gelince bir hafta kalıp tekrar gidilecek bir iş. İnanın onsuz bi evde tek başıma olduğumu düşündükçe beynime kramplar giriyor. Ailem henüz ayrı kalacağımızı bilmiyor eminim bilseler şiddetle karşı çıkarlarYani 6 yıldır yurudugune göre birbirinizi seviyorsunuz demektir.
Sonuçta adamın mesleği belliymis bunca zamandır aniden ortaya çıkan bir durum değil ki.
Bana sanki ailenizden yeterli destek goremediniz ve olumsuz yorumlardan etkilemişsiniz gibi geldi.
Tam detaylı olarak çalışma günlerini yazarsanız daha objektif yorum yapabilelim.
Aklıma gemide çalışan insanlar geldi 6 ay falan uzak oluyorlar mesela evlerinden bi şekilde yürütüyorlar ama.
Önemli olan buna hazır olmak kaldırabilmek bu durumu.
Hmm anlıyorum.Ama belki ileride bu durumda değişebilir.Daha önce çalışma durumu farklıydı. Yeni yeni belli oldu diyelim. Tam kesin bi çalışma günü saati veremem ama birkaç ay gelemeyecek gelince bir hafta kalıp tekrar gidilecek bir iş. İnanın onsuz bi evde tek başıma olduğumu düşündükçe beynime kramplar giriyor. Ailem henüz ayrı kalacağımızı bilmiyor eminim bilseler şiddetle karşı çıkarlar
6 senelik ilişki ise bunu daha önceden zaten düşünüp ona göre ortak karara varmanız gerekirdi.Başka iş konusunu açtım ama mesleğini seviyor. Henüz o kadarını bilmiyorum uzaklığa bağlı 2-3 ayı bile bulabilir
Evet babam da sürekli başka başka illerdeydi. Sonuç olarak annemi aldattı ve bitti. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur kanısındayım birazBen evlendigimde isim dolyisiyla Izmir deydim esim de Istanbul. Oyle buyuk sorun ki ayri olmak cok iyi dusun. Sonuc bosandik
Aramız sürekli sorunlu sürekli bi itiş kakış içindeyiz bu mevzulardan dolayı. Hayır işi bu. Bana dayattığı da işim bu ya kabul edersin ya bitirirsinAranız nasıl peki..Yani aranız iyiyse bir süre idare edilebilir..Herkes ayrı kalıyor bir müddet..Ama sonrası için yerleşik bir iş düşünüyor mu
O zaman adamın evleneceği biri ancak ev hanımı olabilir....Sizi gerçekten sevse oturur kpss çalışır yerleşik bir işe girer.. Üzülerek söylüyorum ama en makul karar işi bitirmek gibi duruyor..Aramız sürekli sorunlu sürekli bi itiş kakış içindeyiz bu mevzulardan dolayı. Hayır işi bu. Bana dayattığı da işim bu ya kabul edersin ya bitirirsin
Böyle diyorsa yarın bir gün uzaklık yüzünden tartışsanız adam arkasına bakmadan gider yapayalnız kalırsınız. Tünelin sonu karanlık.Aramız sürekli sorunlu sürekli bi itiş kakış içindeyiz bu mevzulardan dolayı. Hayır işi bu. Bana dayattığı da işim bu ya kabul edersin ya bitirirsin
İşte bu durumun belli bir süresi yok malesef. Ben de yapabileceğime inanmıyorum. Senelerdir evlenmeyi aynı eve girmeyi bekliyoruz. Şu durumda evlilik bana ne katacak ki sorumluluktan başka? En azından evimde annemle kardeşimleyim tek başıma değilim. Yemek yapanım beni bekleyenim var. Bekar evine çıkmak gibi geliyor banaBu durum hep böyle mi devam edecek? Yani 3 ay fln ayrı kalmak çok fazla. ilerde cocugun olursa tek başına yapabilecek misin?
Mesela ben yapamazdım araba kullanamıyorum evin alışverişi faturası şusu busu üzerine kalacak eşin arada eve uğrayacak. Geçiçi bir süre için yapılabilir ama evlilik hayatı boyunca böyle olursa sürdüreebilecek misin
Bana evlilik demek aynı ev demek geliyor. Ayrı şehirlerde olunca evlilik gibi olmuyor sankiKendisi öğretmen eşi mühendis olan arkadaşım böyle.. 4 5 ay farkli sehirlerde yaşamak durumunda kalıyorlar. Bazen öyle ki uzak sehirdeki işin geliri ve şartları daha iyi oluyor ona rağmen orayi tercih edebiliyorlar. Arkadaşımın 2 çocuğu var. Zaman zaman kendi annesi bazen de kv si gelip yanında kalıyor bebeği henüz küçük çünkü. Ehliyeti var araba kullanabiliyor. Çocukluyken bunlar önemli bence. Sürekli başkasından medet umamayacagina göre. Size sevgi saygı ve güven konusunda sorun yaşamam uzaklık özlem bunları da pekiştirir derseniz sorun olmaz. Ama peşinen yapamayacaginizadan bahsetmissiniz aceleye gerek yok. Olmayacaksa oldurmaya çalışmayın.
Ben de yapamam diyorum. Acaba bencil mi oluyorum bu konuda diye çok düşünüyorumBen yapamazdim ama yapan çok kadın ve erkek var.
6 senede oo çok aşığımlar ölüyorumlar kalmıyor malesef :)) yani sırf mesafeden de değil. Hani gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler. İkimiz de daha gençliğimizin baharındayız herhangi bir yanlışa da mahal vermek istemiyorumEn iyi koca uzaktaki kocaşaka Bi yana gercekten birbirinizi seviyorsanız sıkıntı olmaz uzak mesafeler aklınızda soru işaretleri varsa olmaması gerekiyordur bu işin ama sırf 6 sene mi verdim diye de kendinizi yakmayın yakacaksanız aşk için yakın
İşte. "Çok zor bir hayat" korktuğum tek nokta bu.Biz eşimle 4 sene çıktıktan sonra evlendik o zaman eşim devlet memuruydu sabah gidip akşam geliyordu çok güzeldi bana sormadan bi sınava daha girmiş kazandı ve şimdiki işini yapıyor evlendik 4 ay sonra iş değiştirdi gene devlette ama müfettiş bi gidiyor 1 ay 2 ay gelmediği oluyor arada gidip geliyor 1 buçuk yaşında da oğlumuz var çokkk zor bir durum sürekli dert yanıyorum eşime iş değiştir hayat böyle geçer mi çocuğun büyüyor yanında olamıyorsun diyorum ama maalesef zor tek iyi yanı var hiç eşinden sıkılmıyorsun sürekli özlem kavuşcağın günü iple çekiyorsun eşin de o şekilde oluyor eşimi çok sevdiğim için bırakmazdım sırf bu yüzden ama çok zor bir hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?