Farklı illerde olup evlilik yürür mü?

Maşallah size hep böyle mutlu olursunuz umarım. Çok teşekkür ederim tatlı dilekleriniz için❤

İşte. "Çok zor bir hayat" korktuğum tek nokta bu.
Evet herkes eşinin yanında ben ailemin yanına gidiyorum bekar gibi aylarca kalıyorum arada eşim geliyor rahat olamıyoruz hastalanıyorum tek kalıyorum. Alışverişe tek gidiyorum çocuk hastalanıyor tek gidiyorum ama çok şükür eşimin işi var kendime böyle teselli veriyorum işte

Hiç benlik bi durum değil. 1 hafta 10 gün olsa anlarım da aylarca ayrı kalmak çok zor. O zaman evlenmenin manası nedir yani bu kadar süre ayrı kalacaksak?

Evet ikimizin de arkadaslari evlendi. Hepsi yanyana hepsi mutlu. Bunlari da gordukce iyice özeniyorum

Hiç benlik bi durum değil. 1 hafta 10 gün olsa anlarım da aylarca ayrı kalmak çok zor. O zaman evlenmenin manası nedir yani bu kadar süre ayrı kalacaksak?
Ben de onu söylüyorum. Madem öyle ilişkimiz bu şekilde devam etsin zaten şu anda da zar zor görüşüyoruz ve aramızda sadece 2 bucuk saat olmasına rağmen

Çok doğru söylüyorsun iyi düşünün hakkınızda hayırlısı olsun

Mesafeyi tecrübe etmis bir ablan olarak söylüyorum (ki ben yaparim ederim diyen kategorideydim) cok zor. Evli gibi olmuyorsun malesef. Ne plan yapabiliyorsun ne başka şey. 2 ayri memlekette okuyan öğrenciden farkin kalmiyor. Öğrenci okula gidiyor geliyor sen ise gidiyorsun geliyorsun. Boş ev vs.. çift olarak anca tatillerde bir araya geliyorsun falan.. Benim için berbat bir duruma dönüşmüştü artik. Çok şükür bitti gitti. Hele çocuk falan olursa net söylüyorum ayvayı yersin bir başına. Kesinlikle once bir araya gelmenin yoluna bakin.

Ben yapamazdim. Cok zor. Evlilik mi evcilik mi belli degil bence. Dusunsene tum sorumluluk hep senin uzerinde olacak. Evlilik paylasim demek oysaki. Paylasim bunun neresinde? Hastalansan ya da birsey olsa hep yalniz olacaksin. Cocuklari tek basina buyuteceksin. Hayatin hep adami beklemekle gececek.
Ben en cok " işim boyle. Kararini ver, yoksa ayril" gibi buna benzer birsey demis ya, isine gelirse der gibi, ona takildim. Burnundan da kıl aldirmiyor. Zor bence. Ben yapamazdim.

Ben de onu söylüyorum. Madem öyle ilişkimiz bu şekilde devam etsin zaten şu anda da zar zor görüşüyoruz ve aramızda sadece 2 bucuk saat olmasına rağmen
Biliyorum cnm ben de uzaktan ilişki yürütüyorum çok zor gerçekten. Sevgiliyken bir şekilde idare ediliyor ama evlenince durum farklı:/

Evet ikimizin de arkadaslari evlendi. Hepsi yanyana hepsi mutlu. Bunlari da gordukce iyice özeniyorum
Daha dur... Düğünler olacak organizasyonlar olacak vs hep tek katılmak zorunda kalacaksin.. İzin günleri eşin gelecek ama vay efendim yorgunum arginim diyecek evimde yatip dinleneyim diyecek.. sen hayata birlikte karışmak birlikte akip gitmek isteyeceksin ama 3-5 gun sonra o gidince her seferinde içine bir öküz oturacak.. Akıl kârı bir iş değil. Birlikte donattiginiz evde tek başına uyuyacaksin.. Misafir gelecek eşli sen tek agirlayacaksin.. seninki nerede? Santiyede.. Başın sıkışsa ha deyince gelemeyecek... Say say bitmez. Çok iyi düşün. Yani su anki durumundan farkli bir şey olmayacak bu durumda. Şantiye koşulları zaten anlat anlat bitmez.. Ay valla Allah yardim etsin canim benim. İnsallah bir yol bulursunuz.

K Kizilgonca benim eşim de maden mühendisi.

Bizim de uzak kaldığımız oldu (evlendikten sonra 2 yıl ayrı yaşadık) ama bu tamamen bizim seçimimizdi, herhangi bir iş yerine başladığında önünü görene kadar yanına gitmemeyi tercih ediyorum. Ben memur olduğum için tayin olayı sıkıntı olmuyor, özel sektör olsaydım mesleğime göre değişirdi sanırım bu durum, hiç düşünmedim.

Aylarca şantiyede kalan hiç duymadım, eşim yurtdışında çalışırken bile maksimum 2 ayda bir geliyordu.

Elbette çoğu şantiye şehir dışında, benim eşim de her sabah ve her akşam 1er saat gidip geliyor dağa ama neticede birlikteyiz. En yokluğun ortası diyebileceğim Erzincan/İliç/Çöpler altın madeni var uzun süre orada kalınan ama adam öyle bir işi bırakırsa aklından şüphe edin zaten.

Bu arada şantiye var, şantiye var. Sevgilinizin ne kadarlık tecrübesi var bilemiyorum ama eğer meslekte yeniyse vardiya mühendisliği, daimi nezaretçilik vs yapıyordur şartları biraz daha zor olabilir.

He ama şu var, sektörde eşinin yanına gitmeyen kadınlar da biliyorum, tamamen adamdan bağımsız bir yaşantı kuruyorlar çocuklarıyla. "Ben onun çalıştığı yere gitmem" derseniz ayrılın zaten.

Adamın mesleği bu ama şartları değişken, bence karamsar bir pencere sizin baktığınız.

Sormak istediğiniz bir şey olursa özelden de yazabilirsiniz.

Hakkınızda hayırlısı.

Altı sene birliktelikten sonra böyle tereddüt yaşıyorsanız içinize sinmeyen sadece uzaklık değil bence. Sizin kabul edemeyeceğiniz uzaklık durumunu başka bir kadın kabul edebilir . Eğer ayrılırsanız ve böyle bir durum olursa üzülür müsünüz? Pişman olur musunuz ? Artı ve eksileri düşünmek lazım

Bence olmaz. Eşlerin bir çatı altında yaşamaları gerektiğini düşünüyorum.

6 yıldır ilişkiniz varmış sırf bunun için vazgeçmek bence hiç hoş değil bu zor bir durum olsa da... yani evlilik iyi günde kötü günde :) duygu durumunuz nasıl istemiyor musunuz yoksa.

bu tamamen beklentilerinizle alakalı bir durum. yakın bir arkadaşım kaptanla evlendi, eşi 2 ayda bir hangi ülkedeyse oradan uçakla geliyor yada arkadaşım oraya gidiyor. çocukları da oldu bu arada. ama böyle bir düzen kurdular kendilerine, sıkıntıları yok .

zaten arkadaşım da çok dipdibe olmayan seven bir tip değil. eşi yokken evde kızıyla başbaşa takılıyor, biraz annesinde biraz da kv de kalıyor. dışarıdaki her işini de kendisi hallediyor.

ama siz böyle süreçleri kaldıramayacaksanız en baştan bitirmek en iyisi olur.

Ozel sektor hep boylee kpss ye calisip devlete atanma ihtimali yokmu o zaman calisma sartlati cok iyi olur ki temmuzdada sinav var
Birşey değişmiyor benim bi akrabam var devlette mühendis sürekli ya şehir dısında ya yurt dısında. Devletin de heryerde şantiyesi var

Çok zor olur ya.. Benim kızım olsanız ayırmak için elimden geleni yapardım

İnsan eşini yanında istiyor,ayrıca aynı evde olup birbirini yemektense uzakta olsun bla bla diyenler olmuş da ne diye daha iyisi olabilecekken daha azına kanaat edesiniz ki. Bana çok saçma geliyor,çok zorlanırsınız çok.

Aynen öyle hayat bu belli olmuyor 15 sene ayni işyerinde çalışan eşim biz evlendigimizde savah 7 akşam 7 çalışırken şimdi üst düzey çalışmaya basladi baska bir şehirde 10 15 gun gidiyor 2 çocukla ben kalıyorum nisanda çin e gidecek mesela napiyim boyle olacağını bilemezdik ki
Ama zor mu çok zor evet özlem oluyor benim gibi bir kadin için iyi bile oluyor diyebilirim keyfime düşkünüm ama yine de çok zor çocuklar oolunca iş yükü iki katına çıkıyor ne biliyim benim de anlatacağım varmis

Benimde arkadasım var sizin gibi. Cocukların ıkısı de okula gidiyor evden bıyere gidemiyor buyuzden. Goruyorum kadının yasadıgı zorlukları ama, esi yanında calıssa Bukadar kazanamaz. Zahmetsiz rahmet olmaz derler ya o hesap, maddi durumu cok iyi. Tesellisi o.
Allah saglık versin size de esınıze de gonullerınız bir olsun elbet Sızınde keyıf yapacaginız zamanlar gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…