- 2 Ekim 2018
- 150
- 168
- 33
- 31
- Konu Sahibi Kizilgonca
-
Maşallah size hep böyle mutlu olursunuz umarım. Çok teşekkür ederim tatlı dilekleriniz için❤Ayrı iken evlilik daha tatlı oluyor. Özlem ve kavuşmanın tadı bambaşka. Tabi kolay diyemicem. Zorlandığımız çok oluyor. Benim eşim mesleği gereği bu sene toplasan 6 ay belki beraberdik belki değildik. Şuan bile 2,5 aydır ayrıyız ve ben tek başıma bilmediğim bir şehirde yalnızım.
Bu kesinlikle sizin ilişkinize bağlı. Mutlu olmak isteyen her türlü olur. Mutsuz olmak isteyende keza öyle. Ben mutluyum inşallah sizde öyle olursunuz ❤
Evet herkes eşinin yanında ben ailemin yanına gidiyorum bekar gibi aylarca kalıyorum arada eşim geliyor rahat olamıyoruz hastalanıyorum tek kalıyorum. Alışverişe tek gidiyorum çocuk hastalanıyor tek gidiyorum ama çok şükür eşimin işi var kendime böyle teselli veriyorum işteİşte. "Çok zor bir hayat" korktuğum tek nokta bu.
Evet ikimizin de arkadaslari evlendi. Hepsi yanyana hepsi mutlu. Bunlari da gordukce iyice özeniyorumEvet herkes eşinin yanında ben ailemin yanına gidiyorum bekar gibi aylarca kalıyorum arada eşim geliyor rahat olamıyoruz hastalanıyorum tek kalıyorum. Alışverişe tek gidiyorum çocuk hastalanıyor tek gidiyorum ama çok şükür eşimin işi var kendime böyle teselli veriyorum işte
Ben de onu söylüyorum. Madem öyle ilişkimiz bu şekilde devam etsin zaten şu anda da zar zor görüşüyoruz ve aramızda sadece 2 bucuk saat olmasına rağmenHiç benlik bi durum değil. 1 hafta 10 gün olsa anlarım da aylarca ayrı kalmak çok zor. O zaman evlenmenin manası nedir yani bu kadar süre ayrı kalacaksak?
Çok doğru söylüyorsun iyi düşünün hakkınızda hayırlısı olsun6 senede oo çok aşığımlar ölüyorumlar kalmıyor malesef :)) yani sırf mesafeden de değil. Hani gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler. İkimiz de daha gençliğimizin baharındayız herhangi bir yanlışa da mahal vermek istemiyorum
Biliyorum cnm ben de uzaktan ilişki yürütüyorum çok zor gerçekten. Sevgiliyken bir şekilde idare ediliyor ama evlenince durum farklı:/Ben de onu söylüyorum. Madem öyle ilişkimiz bu şekilde devam etsin zaten şu anda da zar zor görüşüyoruz ve aramızda sadece 2 bucuk saat olmasına rağmen
Daha dur... Düğünler olacak organizasyonlar olacak vs hep tek katılmak zorunda kalacaksin.. İzin günleri eşin gelecek ama vay efendim yorgunum arginim diyecek evimde yatip dinleneyim diyecek.. sen hayata birlikte karışmak birlikte akip gitmek isteyeceksin ama 3-5 gun sonra o gidince her seferinde içine bir öküz oturacak.. Akıl kârı bir iş değil. Birlikte donattiginiz evde tek başına uyuyacaksin.. Misafir gelecek eşli sen tek agirlayacaksin.. seninki nerede? Santiyede.. Başın sıkışsa ha deyince gelemeyecek... Say say bitmez. Çok iyi düşün. Yani su anki durumundan farkli bir şey olmayacak bu durumda. Şantiye koşulları zaten anlat anlat bitmez.. Ay valla Allah yardim etsin canim benim. İnsallah bir yol bulursunuz.Evet ikimizin de arkadaslari evlendi. Hepsi yanyana hepsi mutlu. Bunlari da gordukce iyice özeniyorum
Birşey değişmiyor benim bi akrabam var devlette mühendis sürekli ya şehir dısında ya yurt dısında. Devletin de heryerde şantiyesi varOzel sektor hep boylee kpss ye calisip devlete atanma ihtimali yokmu o zaman calisma sartlati cok iyi olur ki temmuzdada sinav var
Merhaba hanımlar :)
Bu ilk konum olacak. Bu aralar canımı fazlasıyla sıkan bir durum var. Ben 25 yaşında 6 yıllık bir ilişkisi olan, şu an özel sektörde çalışan biriyim. Erkek arkadaşımla ailelerimizi tanıştırdık, artık ciddi adımlar atılacak fakat beni düşündüren bi durum var. Kendisi mühendis ve işi gereği şantiyelerde kalıyor. Yani hangi ilde iş varsa o da orada olacak. Bazı şantiyeler şehrin çok uzağında yani demem o ki evlenince bile eşimi uzun aralıklarla görücem. Ailem de pek sıcak bakmıyor bu işe. Ben de altından kalkabileceğime inanmıyorum. Çok çıkmazdayım. Bu durumda olanlar veya bu durum hakkında beni uyarmak, bilgilendirmek isteyen arkadaşlarım ablalarım varsa lütfen bir el atın yardımcı olun. Artık çok fazla düşünmeye ve üzülmeye başladım çünküşimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim...
Aynen öyle hayat bu belli olmuyor 15 sene ayni işyerinde çalışan eşim biz evlendigimizde savah 7 akşam 7 çalışırken şimdi üst düzey çalışmaya basladi baska bir şehirde 10 15 gun gidiyor 2 çocukla ben kalıyorum nisanda çin e gidecek mesela napiyim boyle olacağını bilemezdik kiHerkesin kocasi sabah gidip aksam gelmiyor. Hatta Cocuklarıyla tek kalan kadınlar var.. sehırde ne akraba ne es ne dost, cocukların okulları var ayrılmıyorlar evlerinden. Koca baska sehırde calısıyor.
Neden olmasın? Özlem dısında zorlanacagınızı sanmiyorum..
Sabah gidip aksam gelen ama huzursuz eden mutsuz eden adamla evlenmektense huzur veren mutlu eden uzakta calısan adamla evlenmeyi tercih ederim.
Yinede ozel sektorden calisma sartlari ve maas olarakta daha iyidirBirşey değişmiyor benim bi akrabam var devlette mühendis sürekli ya şehir dısında ya yurt dısında. Devletin de heryerde şantiyesi var
Benimde arkadasım var sizin gibi. Cocukların ıkısı de okula gidiyor evden bıyere gidemiyor buyuzden. Goruyorum kadının yasadıgı zorlukları ama, esi yanında calıssa Bukadar kazanamaz. Zahmetsiz rahmet olmaz derler ya o hesap, maddi durumu cok iyi. Tesellisi o.Aynen öyle hayat bu belli olmuyor 15 sene ayni işyerinde çalışan eşim biz evlendigimizde savah 7 akşam 7 çalışırken şimdi üst düzey çalışmaya basladi baska bir şehirde 10 15 gun gidiyor 2 çocukla ben kalıyorum nisanda çin e gidecek mesela napiyim boyle olacağını bilemezdik ki
Ama zor mu çok zor evet özlem oluyor benim gibi bir kadin için iyi bile oluyor diyebilirim keyfime düşkünüm ama yine de çok zor çocuklar oolunca iş yükü iki katına çıkıyor ne biliyim benim de anlatacağım varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?