Farklı insanları kabullenme sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle tesekkür ederim zaman ayırığ yazdığın için.. Bana ayna tutmak istemişsin bunun içinde teşekkür ediyorum. İnan bende düşündüm bunları insanlara soguk mu geliyorum acaba diye nerde yanlıs yapıyorum ne yapıyorum ki ben gibisinden. Ama bulamadım yani evet garipsiyorum bişeyleri ve kasıldıgımı belli ediyor olabilirim bu sebeple de belki yapmacık geliyormdur. Bunu nasıl aşarım psikologa soracağım. Kendim olmaya calistim mesela kız anlattığında bana garip geliyor yatmak filan yani ben kendimi iyi hissetmem desem eminim ki ayy ne dar görüşlüsün sen anlarsın tarzı bir yanıt veya bakısla sinirimi bozacak diğerlerinin yanında. Çünkü bana garip gelen birkaç seyde yüzüne böle baktığımda hemen bir hali değişiyor bende dışlanmak istemiyorm bu sekilde bugün dinledim anlattıklarını ama notr kaldım yorum da yapmadım yani moladaydık mecbur bulundum bian orada. Cocuga gelince evet Cinsellik peşinde olma ihtimalini bende düşündüm fakat diğerleri ile de daha özenli konuşuyor beraber durağa yürüyoruz mesela aynı yerden biniyoruz ağzını bırak acmıyor kendini ne sanıyor ise birkez otobüse dogru gidip sonradan görüşürüz dedi sanki beni unutmus gibi bu nedir yani bu tavırlar kazık mı soktum diyesim geliyor. Gercekten takıntı hastası mıyım ben yoksa bu hissettiklerim normal mi inan gece uykundan saat bası uyanıyorum evimde de pek huzurum yok anksiyetem var zaten. Hepten kaygılı oldum diyorum maviay baska iş bak sonra diyorum iş bulmak zor maaş iyi sayılır ssk var burda özel sigorta va ryemek güzel. Zamanla alışırım inş birgün aslında abartmışım ya demek istiyorum onları takmamak hayatıma bakmak inş bigün basarırım

Canım benim diyorum ya gay cocuk mesela cok iyi bir insan saygılı kibar inan umrumda değil gayet olması cidden sevdim insan olarak. Ama bu kızdaki esas takıldığım zaten bastan beri özel hayatı değil garip sesler cıkarması bişe konusunca sıkıldığını belli etmesi hatta bana yemekten sonra molaya cıkmadım Die ay ne sıkıcısın demişti yani.böyle fazla özgüven değil de sıcacık olmasıydı. Cocuk da buna prim veriyor. Diğerleri de özel hayatında onun gibi yasadogından ona prim veriyor bu yüzden sıkıntı duyuyorum kendimi oraya ait hissetmiyorum

Ayy ne canlı bir yer :)
Film gibi izle :)

Kimse kimseyi taciz etmiyor, hirsizlik yapmiyor, bogazina yapışmıyor dolayisiyla gay, sevgilisiyle yasayan kisiler sizi rahatsiz etmemeli. Maddi durumunuz kötü olabilir ancak aileden gelen varliklari biz secemiyoruz, kontrol edemiyoruz. Ben bazi hayatinizdaki olumsuz durumları kompleks haline getirdiginizi düşünüyorum. Profosyonel destek almanizi tavsiye ederim

Kendinizden memnun olsaydınız o kızı ve diğerlerini hiç önemsemezdiniz diye düşünüyorum.
Kasıldığınızı hissettiriyorsanız size de ona göre davranırlar..

Kendinizden memnun olsaydınız o kızı ve diğerlerini hiç önemsemezdiniz diye düşünüyorum.
Memnun değilim keşke kimseyi umursamayan iş dışındaki hayatında mutlu olan aşk arkadas veya aile hayatından en azından birinden yana daha mutlu olan bir shaıs olsaydım değilim evet..

Ama bu onların iyi oldugunu göstermiyor

Bahsettiğin gibi bir kızsa o çocuk o kızı götürmek istiyor gibime geldi .

Çok takma her insan değişik umarım ilerde daha normal insanlarla da çalışırsın . Kimseyle ilgilenme işine bak paranı al .

Kimseye ilk basta 100 puan vermeyin. Sifir puan vererek de baslamayin. 50 puan en dogrusu. Herkesin hikayesi ayri. Herkesin dogrulari farkli. Onyargili olmak pek dogru degil. Uyusturucu meselesini bunlarin disinda tutuyorum tabi ki.
Bir de herkes herkesle anlasmak zorunda degil, herkes herkesi de sevmek zorunda degil. Seni sevsinler diye de ugrasma. Oldugun gibi ol yeter. Insanlara zaman ver. Zamanla iclerine alirlar, seni tanidikca. Almazlarsa da sorun etme, oldurmaya calisma. Kimse bir anda kapilarini acmaz.
Ben de is yerimde odamda once tek basimaydim. Aslina bakarsan daha da rahattim. Sonra birisi geldi, ayni odayi paylasiyoruz simdi. O haliyle samimi olmak istiyor. Bense kendi kendime olmaktan mutluyum. Vicik vicik iliskileri, neredeyse tuvalete bile birlikte gidilen, tum ozelimi, yasadigim herseyi bilen o arkadasliklari sevmiyorum. Bana gore bu derece herseyi bilen biri benim dostum olmali. Oysa bu kisiyi daha tanimiyorum. O yuzden merhaba merhabada kalmayi tercih ediyorum. Ben mesela benim ozelimin bende kalmasini tercih ediyorum. Ozelimi paylasacaksam bu da ozel biri olmali benim icin, ben oyle dusunuyorum. Herkesin dusuncesi farkli.

Bosversene isina bak. Bende bi hekimin yanında çalışıyorum. Benden 30 yas büyük. Baska da kimse yok duvarlar hariç tabi :) arkadaşlık faso fiso ha bundan oncede büyük bir işyerinde çalışıyordum. Yemegede de yanlız çaya da yanlız çıkıyordum. Kendimi yakin gorebilecegim arkadas yoktu ki orasi yeni dostlar bulma yeri degil zaten.

İş dısında hayatınız nasıldı peki? Aktif olayım diyorum ama bu ara zaten bunalım var üzerimde girişken dğeilim

Konu sahibi afedersin konunu trolluyorum,
pelin- cim (nickini tutturdum bu sefer :)) sana özel mesaj atmak istedim ama kapalı galiba. Yada ben bulamadım

Bumu yapmak kolay benim için.. Sorun yalnız hissetmem orada nedense bu kızı herkes odak noktası yapıyor yani cok mu normal ot filan tanımak yanında anlamıyorum patron bile gülüyor

Neden bilmiyorum ama milenyal reklamcılar arasında ot muhabbeti çok dönüyor. Resmen 80lerin wall streetinde kokainin yaygın olması gibi sektörel birşey var. Hani bizim kuşakta merak edip denememiş olan zaten azdır, o yüzden bu reklamcılar hep uyuşturucu müptelası gibi birşey söylemeye kesinlikle çalışmıyorum burada ama işe güce başladıktan sonra bohem öğrenci modunda ot, sarma tütün, kabak tatili, ucuz kırmızı şarap, kadıköy butiklerinden vintage kıyafet itemleriyle yaşamaya devam etmeyi bir tek reklam sektöründeki arkadaşlarımda görüyorum ben.

etrafla çok ilgilisiniz. başkalarnın özel hayatını bu kadar kafanıza takmayın. onlarla kanka olmak zorunda değilsiniz. belki zamanla da olur orası ayrı ama.siz çok sorguluyorsunuz.

ben olsam önce işimi iyi bir şekilde öğrenirim-yaparım.sonra da anı güzel geçirmeye bakarım. iş yerinde büyük dostluklara herkesi eleştirmeye lüzüm yok ya

Creative evet. Konuşsun etsinler sıkıntı o deil düzgün insanlar olmaları
Düzgün olup olmadığına karar verecek kişi siz değilsiniz ama gerçekten bu kafada biriyseniz niye sizinle konuşsunlar ki? Doğu bulmuyorsanız aynı şeyi yapmazsınız olur biter bu sohbet etmenize engel değil insanların hayatına odaklanmaktan sohbete odaklanamıyorsunuz bence

Aynen katılıyorum.
Kimse size kasti birşey yapmıyorsa boşverin. Aşağılayacaklar vs demişsiniz,kimseyi ilgilendirmez sizin sobalı evde oturmanız. Kendinizi farkında olmadan soyutluyorsunuz ortamdan.
Akışına bırakın. Zamanla birbirinizi tanıdıkça farklı düşünebilirsiniz,belki sevebilirsiniz arkadaşlarınızı. Kimin ne yaptığına,nasıl yaşadığına boşverin.

madem ihtiyacın var işini yap gerisini umursama
ama sakın sen onlara uyma olur mu:=)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…