- Konu Sahibi mavisaclikiz35
-
valla kürt sevgilim oldu zamanında hiçbir kültür farklılığımız yotu çünkü aileden ayrı yaşıyordu ailesini bayramdan bayrama görüyordu, aileden uzak olunacaksa aile ile parasal anlamda bağı yoksa sıkıntı olmaz...Herkese merhaba,
Coooook uzun zamandır yazmıyorum buralara. Bahsedeceğim konu da daha önce defalarca yazılmış aslında...
Ama içim o kadar sıkılıyor ki...
Biriyle tanıştım, epeyce bir süre konuştuk, yüzyüze görüştük. Birbirimize içimiz cok ısındı, hatta onun açısından durum daha da ileri vaziyette, yıllardır bekleyip de en sonunda aradığımı bulduğum hissiyatını veren kişisin seninle evlenmek istiyorum diyor.
Bende bu duygular bu kadar yoğun olmasa da ona şans vermeyi istiyorum. Tabi ki hemen gidip nikah kıymak degil derdim ama en azından tanımak istiyorum, onunla vakit gecirmekten ve onunla konusmaktan inanılmaz keyif alıyorum.
Bu kısmı asla provokasyon amaclı yazmıyorum ama kendisi kürt. Ve annem bunu cok problem ediyor.
Babam henüz bilmiyor.
Ben bu kültür farklılığını aşamayacağız diye bitirdim ama her an aklım onda.
Çıldırmak üzereyim...
Fikirlerinizi bekliyorum...
Kulturlerin farkli olmasi 5 yil gozumun kör olmasi. Ve nisan aferesinden baslayipta evlilikte suren bu anlasmazliklardan dolayi bosaniyoruz. Konularim var zaten.ailemin evindeyim. Bana kalirsa herkes kendi kulturunden evlenecek.bunun medeniyetle alakasi yok.siz medeni olsaniz aileler olmuyor. Dugunde bir taraf kurtce calinsin dendi doger taraf delirdi. Her sehit haberimde laf yedik. Yani bir kere daha dusun derim.Herkese merhaba,
Coooook uzun zamandır yazmıyorum buralara. Bahsedeceğim konu da daha önce defalarca yazılmış aslında...
Ama içim o kadar sıkılıyor ki...
Biriyle tanıştım, epeyce bir süre konuştuk, yüzyüze görüştük. Birbirimize içimiz cok ısındı, hatta onun açısından durum daha da ileri vaziyette, yıllardır bekleyip de en sonunda aradığımı bulduğum hissiyatını veren kişisin seninle evlenmek istiyorum diyor.
Bende bu duygular bu kadar yoğun olmasa da ona şans vermeyi istiyorum. Tabi ki hemen gidip nikah kıymak degil derdim ama en azından tanımak istiyorum, onunla vakit gecirmekten ve onunla konusmaktan inanılmaz keyif alıyorum.
Bu kısmı asla provokasyon amaclı yazmıyorum ama kendisi kürt. Ve annem bunu cok problem ediyor.
Babam henüz bilmiyor.
Ben bu kültür farklılığını aşamayacağız diye bitirdim ama her an aklım onda.
Çıldırmak üzereyim...
Fikirlerinizi bekliyorum...
Hepinize yargılamayan, anlayışlı cevaplarınız icin cok teşekkür ederim hatta Allah razı olsun:)
Biraz detay vereyim
Ben aslen konyaliyim ama babam memur oldugu icin yıllarca gezdik. Su an izmirde yaşıyorum, 7 yıldır buradayım. Fizyoterapistim. Ailemin tek cocuguyum.
O da insaat mühendisi, üniversiteye kadar bitlis ve vanda okumuş, üniversiteyi izmirde okumus. Burada kendi isini kurmus, maddi anlamda aileden bağımsız. Tek başına yaşıyor.
Aile kalabalık, 8 kardeşler.
Bir tane amcası Kanadada yaşıyor, esi de yabancı.
Bildiğim kadarıyla farklı düşünceleri yok vatan millet konusunda, aynı ortak milli ve manevi değerlere sahip oldugumuzu söylüyor ama kanadada yaşayan amcasının facebook paylaşımları beni cok tedirgin etti. Malum partiyi destekleyici ya da malum oluşumu destekleyici paylasimlar. Zaten bitirmeme sebep de bu oldu. Kürt olması değil, amcasının böyle fikirlere sahip olması yani. Kendisi böyle olmadığını söylüyor ama amcasının paylaşımlarından sonra icimi kurtlar yiyor...
Uzak dur bence bulaşma. Son cümleye kadar her şey normaldi de. Bende böyle bi şeyi yiyip yutamam şahsen. Bi daha aşık olursun seversin zibilyon kadar erkek var memleketteHepinize yargılamayan, anlayışlı cevaplarınız icin cok teşekkür ederim hatta Allah razı olsun:)
Biraz detay vereyim
Ben aslen konyaliyim ama babam memur oldugu icin yıllarca gezdik. Su an izmirde yaşıyorum, 7 yıldır buradayım. Fizyoterapistim. Ailemin tek cocuguyum.
O da insaat mühendisi, üniversiteye kadar bitlis ve vanda okumuş, üniversiteyi izmirde okumus. Burada kendi isini kurmus, maddi anlamda aileden bağımsız. Tek başına yaşıyor.
Aile kalabalık, 8 kardeşler.
Bir tane amcası Kanadada yaşıyor, esi de yabancı.
Bildiğim kadarıyla farklı düşünceleri yok vatan millet konusunda, aynı ortak milli ve manevi değerlere sahip oldugumuzu söylüyor ama kanadada yaşayan amcasının facebook paylaşımları beni cok tedirgin etti. Malum partiyi destekleyici ya da malum oluşumu destekleyici paylasimlar. Zaten bitirmeme sebep de bu oldu. Kürt olması değil, amcasının böyle fikirlere sahip olması yani. Kendisi böyle olmadığını söylüyor ama amcasının paylaşımlarından sonra icimi kurtlar yiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?