- 27 Mart 2019
- 30.573
- 113.659
- 598
Az yerler az konuşurlar lafa az.girerler buranın lafını başka yere tasimazlarGelinin boğazı dar olurmuş ne demek anlamı ne ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az yerler az konuşurlar lafa az.girerler buranın lafını başka yere tasimazlarGelinin boğazı dar olurmuş ne demek anlamı ne ?
Bogulup ölebilir bizim sucumuz yok demek gibi bisey benceGelinin boğazı dar olurmuş ne demek anlamı ne ?
Çocuk konusunda henüz çocuk yokken, çocuk baba evine yakışır kafasında olduğunu söylemiştim.Siz eşinizin ailesini tanimamiş olabilirsiniz diyelim ama eşiniz hem ailesini hem sizi taniyor. :) Problem cikaracak, onlara uymayacak bir yapiniz olduğunu dusunseydi eşiniz sizinle evlenmezdi bence, siz de eşinizle anlaşamazdiniz.
Suan size garip gelse de çok sivrilebileceginizi dusunmuyorum ben acikcasini soylemek gerekirse.
Ha eşim ailesi gibi degil, oyle dusunmuyor
benii onlara uymaya zorlamaz diyorsaniz dusunmeniz gereken bir durum yok ortada uymayin.
HanımcımHanımlar :) nişanlılığım korona dönemine denk geldi hiç akraba görüşmeleri kendi içimizde çok görüşmeler olamadı. Bunları görseydim de geçer diye düşünürdüm sanırım.
Güç verecek fikirlernizi bekliyorum.
Derler ki sarımsağı gelin etmişler kırk gün kokusu çıkmamış
O yüzden doğru demişler gelinin boğazı dar olur
Öyle davranıcan artık geçmişine ailenene bir çizgi çekicen nereye gelin olursan oraya alışıcan alışmak zorundasın
Kusura bakma
Benim yorumlarıma denk gelmediniz galiba eğer denk gelseydiniz bunu sormazdınızlatife mi yapmaya calistiniz ben anlamadim?
21 mart ekinoksu mu herkesi etkiledi yoksa ironi miDerler ki sarımsağı gelin etmişler kırk gün kokusu çıkmamış
O yüzden doğru demişler gelinin boğazı dar olur
Öyle davranıcan artık geçmişine ailenene bir çizgi çekicen nereye gelin olursan oraya alışıcan alışmak zorundasın
Kusura bakma
Ay yalan yokBenim yorumlarıma denk gelmediniz galiba eğer denk gelseydiniz bunu sormazdınız
Ne.demek stedigimi anlardiniz
Tabiki ironi yapmaya çalıştım
Boyke gelinin boğazı dar olur diyen kişiler benim yazdıklarımın aynısını der ve öyle düşünürler
Onların düşüncesi benim değil
Aynen ironiUmarım ironidir![]()
Çocuk konusunda henüz çocuk yokken, çocuk baba evine yakışır kafasında olduğunu söylemiştim.Siz eşinizin ailesini tanimamiş olabilirsiniz diyelim ama eşiniz hem ailesini hem sizi taniyor. :) Problem cikaracak, onlara uymayacak bir yapiniz olduğunu dusunseydi eşiniz sizinle evlenmezdi bence, siz de eşinizle anlaşamazdiniz.
Suan size garip gelse de çok sivrilebileceginizi dusunmuyorum ben acikcasini soylemek gerekirse.
Ha eşim ailesi gibi degil, oyle dusunmuyor
benii onlara uymaya zorlamaz diyorsaniz dusunmeniz gereken bir durum yok ortada uymayin.
Kumaş çirkin bir benzetme bence.Hanımcım
Biriyle iyi anlaşıyorsak evlenme yoluna gireriz
Siz önce evlenip sonra mı tanışmaya karar verdiniz?
Gerçi cevabı kendiniz vermişsiniz
Görsem de göz ardı ederdim diye
E bu saatten sonra da yalandan şoktan şoka girmeyin artık
Durumunuzu kabullenin
Tanımadığınız bi adamla evlenerek kumar oynamışsınız ama kaybetmişsiniz
Biri daha demişti
Sizde karşı koyacak veya boşanacak kumaş yok gerçekten
Ömür boyu böyle dertlenir gidersiniz
Aynen ironi
Ve öyle gelinin boğazı dar diyen ailelerin genel lafları
Uyarsan bu uymazsan yerin yok tavırları maalesef
İnanmak istiyorum düzeleceğine. Ben değişmeye başladım aslında. Tuhaf yanlış gelen hiçbir şeye susmuyorum. İçsel olarakta değiştim, o saf görüşüm kırıldı daha gerçekçi bakıyorum.0Aileler farklı düşünebilir. Benim kayinvalidemin gelinden beklentilerinin dikkate alacak olsam ohoo.
Eşiniz önemli olan burada ve malesef asıl sıkıntı da o. Çocuk baba ocağında büyür, bir ihtiyaç olursa anneanne değil babaanne bakar diyen biriyle evlisiniz. Aile elbette önemli ama eşiniz bakış açısını değişecek pek birşey katmamis kendisine.
Çok büyük şeyler yaşamamaniza rağmen yorgunum demeye başlamışsınız, bu farklılara karşı koyacak, kendi doğrulariyla ilerleyecek bir yapıda da görmüyorum ben sizi malesef.
Eğer bir şeyler insanın kendi elinde olsaydı, burada milyonlarca kadın istişare ediyor olmazdık.Coğrafya kaderse eş seçimleri tercih değil mi...