- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
Neden olsun?Peki çocuklar? Zor olmuyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden olsun?Peki çocuklar? Zor olmuyor mu?
Mezhep nedir? Dini ritüellerini kaçırmadan yapıyorsa çiftler mezhep evet sıkıntı olur ama Anadolu Müslümanlığı gibi cumadan cumaya bayramdan bayrama gibiyse sıkıntı olmaması lazım. Bu arada ben farklı kültürden biriyle evlendim tavsiye etmiyorum
Şafi Hanifi gibi mi?Selam kızlar. İçinden çıkamadıgım bir durum var. Kısaca anlatayım. Farklı mezhepten biriyle beraberim çok farklılıklarımız yok. Anlaşıyoruz hayata bakışımız aynı. Fakat aileme çevreden sürekli birşeyler söylüyorlar. O mezhepteki kişilerle evlenen tanıdıkları hep ayrılmış yok o mezhepten olan bi kız nişanlısını terkedip başkasına kaçmış. Abilerim ve babam evlenirsem mutsuz olacagımdan eminler ama babam yine de istersen kabul diyor. Bu tarz şeyleri duyunca modum düşüyor ve mutsuz olacagımı düşünüyorum. Size sorum mezhebinizden farklı biriyle evlilik yapanınız var mı ? Mutlu oldunuz mu sorunlar çıktı mı ? Teşekkür ederim.
Ben aleviyim ve sünni birisi ile evliyim. Evliliğim tam oturdu derken hep ailelerin farklılığı yüzünden çatırdıyor.Selam kızlar. İçinden çıkamadıgım bir durum var. Kısaca anlatayım. Farklı mezhepten biriyle beraberim çok farklılıklarımız yok. Anlaşıyoruz hayata bakışımız aynı. Fakat aileme çevreden sürekli birşeyler söylüyorlar. O mezhepteki kişilerle evlenen tanıdıkları hep ayrılmış yok o mezhepten olan bi kız nişanlısını terkedip başkasına kaçmış. Abilerim ve babam evlenirsem mutsuz olacagımdan eminler ama babam yine de istersen kabul diyor. Bu tarz şeyleri duyunca modum düşüyor ve mutsuz olacagımı düşünüyorum. Size sorum mezhebinizden farklı biriyle evlilik yapanınız var mı ? Mutlu oldunuz mu sorunlar çıktı mı ? Teşekkür ederim.