Farklı ne yapabilirim?

+18 konu ile ilgili eğlenceli anınızı anlatın demişti biri 😆kendi anısını anlatmıştı işte yanlışlıkla bi kremin üstüne oturmuşlar eşi ile birlikte yanmış sonra kendisi jakuziye girmiş eşide soluğu 🤭🤭 salata kasesine koymakta bulmuş anladınız artıkın 🙄 işin ilginci o salata kasesini hala kullanıyormuş kedileride onlara bakıyormuş o sırada 😆 özet kısa net 😆

Teşekkür ederim aydınlandım :KK70:

Bir kaç gün gelmezsem don göndermeyi unutmayın yanında vicks te olsun

+18 konu ile ilgili eğlenceli anınızı anlatın demişti biri 😆kendi anısını anlatmıştı işte yanlışlıkla bi kremin üstüne oturmuşlar eşi ile birlikte yanmış sonra kendisi jakuziye girmiş eşide soluğu 🤭🤭 salata kasesine koymakta bulmuş anladınız artıkın 🙄 işin ilginci o salata kasesini hala kullanıyormuş kedileride onlara bakıyormuş o sırada 😆 özet kısa net 😆
Canim soyledi ya kullanmiyormus artik

Bir kaç gün gelmezsem don göndermeyi unutmayın yanında vicks te olsun

Forum içinden link vermek yasak mı? Değil sanki, ben daha önce yapmıştım banlanmadım, yasaksa kendimi ihbar ediyorum şu anda, yetkililer beni de götürsün geç de olsa adalet tecelli etsin.

Strapon alın. Gizlice belinize takın. Sonra çat diye çıkarıp vurun masaya. Heyecanı doruklarda yaşasın sultan Süleyman.

Edit: strapon ne diye bakarken gizli sekme kullanın. Eşiniz görüp ürkmesin.
Strapon ne diye Google amcaya sorsam mio_O en son bir konudan sonra yapay kızlık zarını aratıp buradan okuyup merak ettiklerime bakmaya tövbe etmiştim ben, korkuyorum bakmaya ne çıkacak karşıma diye.:bicak:

Forum içinden link vermek yasak mı? Değil sanki, ben daha önce yapmıştım banlanmadım, yasaksa kendimi ihbar ediyorum şu anda.
Bende bilmiyorum 3 yıldır 2 kez ban yedim o da sürtününler yüzündendi inşallah 2. olmaz

Forum içinden link vermek yasak mı? Değil sanki, ben daha önce yapmıştım banlanmadım, yasaksa kendimi ihbar ediyorum şu anda, yetkililer beni de götürsün geç de olsa adalet tecelli etsin.
Gel kız kader mahkumu arkadaşıolalım seninle 😁

Onca yıllık aktif cinsel hayatim var. Hiç yatakta komik birşey yaşamadim millet neler yaşiyormuş. 😂😂

Back
X