- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seks işçisi derkenSeks işçisi gibi giyinip striptiz yapın. Eşim bu fanteziye bayılıyor.![]()
Seks işçisi derkenbiz ona kısaca başka bir şey diyoruz da neyse
Konu sahibi arkadaşım, bence çıkar donunu koy masasına, artık gerisini o düşünsün![]()
+18 konu ile ilgili eğlenceli anınızı anlatın demişti birikendi anısını anlatmıştı işte yanlışlıkla bi kremin üstüne oturmuşlar eşi ile birlikte yanmış sonra kendisi jakuziye girmiş eşide soluğu
salata kasesine koymakta bulmuş anladınız artıkın
işin ilginci o salata kasesini hala kullanıyormuş kedileride onlara bakıyormuş o sırada
özet kısa net
![]()
link isterizBir üyemiz komik cinsel anılar diye konu açmış ordan esinlendik![]()
Link yasak valla ban yersinlink isteriz![]()
Taytlı gırgırın miadi dolmuştu artık ama yerini salata kasesi mi almalıydi ondan hiç emin değilimTaytlı gırgır fantezisinden sonra kk'nın yeni favorisi viksli salata kâsesi oldu![]()
link isteriz![]()
Bir kaç gün gelmezsem don göndermeyi unutmayın yanında vicks te olsunKomik cinsel anılar
Merhabalar, umarım uygunsuz kaçmaz ama biraz sohbet biraz da gülmek amacıyla böyle bir konu açmak istedim. Cinsellikle ilgili olduğu için bu başlıkta açtım. Konu: Yatakta rezil olduğunuz ya da çok güldüğünüz komik anılarınız var mı? Başlatmak için ben iki tane anlatayım: Bir gece eşimle...www.kadinlarkulubu.com
Canim soyledi ya kullanmiyormus artik+18 konu ile ilgili eğlenceli anınızı anlatın demişti birikendi anısını anlatmıştı işte yanlışlıkla bi kremin üstüne oturmuşlar eşi ile birlikte yanmış sonra kendisi jakuziye girmiş eşide soluğu
salata kasesine koymakta bulmuş anladınız artıkın
işin ilginci o salata kasesini hala kullanıyormuş kedileride onlara bakıyormuş o sırada
özet kısa net
![]()
taytlı gırgırın bi gideri vardıTaytlı gırgırın miadi dolmuştu artık ama yerini salata kasesi mi almalıydi ondan hiç emin değilim![]()
Bir kaç gün gelmezsem don göndermeyi unutmayın yanında vicks te olsun
Strapon ne diye Google amcaya sorsam miStrapon alın. Gizlice belinize takın. Sonra çat diye çıkarıp vurun masaya. Heyecanı doruklarda yaşasın sultan Süleyman.
Edit: strapon ne diye bakarken gizli sekme kullanın. Eşiniz görüp ürkmesin.
Bende bilmiyorum 3 yıldır 2 kez ban yedim o da sürtününler yüzündendi inşallah 2. olmazForum içinden link vermek yasak mı? Değil sanki, ben daha önce yapmıştım banlanmadım, yasaksa kendimi ihbar ediyorum şu anda.
Gel kız kader mahkumu arkadaşıolalım seninleForum içinden link vermek yasak mı? Değil sanki, ben daha önce yapmıştım banlanmadım, yasaksa kendimi ihbar ediyorum şu anda, yetkililer beni de götürsün geç de olsa adalet tecelli etsin.
Komik cinsel anılar
Merhabalar, umarım uygunsuz kaçmaz ama biraz sohbet biraz da gülmek amacıyla böyle bir konu açmak istedim. Cinsellikle ilgili olduğu için bu başlıkta açtım. Konu: Yatakta rezil olduğunuz ya da çok güldüğünüz komik anılarınız var mı? Başlatmak için ben iki tane anlatayım: Bir gece eşimle...www.kadinlarkulubu.com
Çok keyifsizim bu aralar da azicik güleyim istedim burda nefes alıyorum biraz olsun iyi ki var kk nin zeki matrak kadinlariLink yasak valla ban yersin
Gel kız kader mahkumu arkadaşıolalım seninle![]()
Aynen valla bir ay sonra evlilik yıldönümümüz eşime salata kasesi hediye alacağımOnca yıllık aktif cinsel hayatim var. Hiç yatakta komik birşey yaşamadim millet neler yaşiyormuş.![]()